Eşim evi terketti..

ama borcu da sen oduosun kı zaten
ona mı kapattırıacaksın borcu oyle bir planın mı var
Borç evlenirken çektiğim kredi borcu. Kredi kartı borcuda avukat masrafı ve annesine aldığımız tv borcu var. Bunlar benim tek taraflı harcamalarım değil ki neden oda ödemesin

Annemde boşanırsak bi ayılır bayılır tahmin ediyorum. Bİzimle kal. Elalem ne der vs vs konuşur

Bence öyle bi anneye bişey kabul ettirmek zorunda değilsin. Farkında mısın sürekli birilerini bişeylere ikna etmek üzerine ifadelerin "anneni ikna etmek" "kocanı ikna etmek" ..o kadar baskın olmuşlar üzerinde,ezmişler ki seni
Gerçekten senin kimseye ihtiyacın yok, temiz bi kafaya ihtiyacın var sadece

eğer ailenin evi çok yakın değilse onlara haber verme. sen artık 24 yaşında özgür bir insansın. onlara mecbur ya da mahkum değilsin. işi yokuşa sürerlerse sizinle mahkemelik olmak istemiyorum de, rest çek.

E öyle yapmazsan sana yapılır kötü anlamda yazmıyorum ama çok safsın be bacım
O parayı çekip kendilerine yatıracaklar sonrada aynı şey olucak o adam senden boşanacak borçlardan da kurtulmuş olucak malum senin üzerine

canım işte bu dediklerini yapman seni içten pazarlıklı ve kötü bir insan yapmaz..karşında bunu hakeden bundan anlayan insanlar var..sen bu şekilde davrandıkça seni ezmeye tepene binmeye alışmışlar..sesini çıkartmaya alış bence biran evvel..yoksa çok ezerler seni..

Evet inanın yalnızlık istiyorum sadece. Sessizlik. Kendimle kalmaya çok ihtiyacım var ama karşımdaki insanlr böyle o sebeple hep bir savaş vermek zorunda hissediyorum kendimi

Evet bende onu istiyorum 1+1 hatta 1+0 stüdyo daire bile olur ama yalnız olayım bi kv bi anne bi eş lafı çekmeyeyim
çekme zaten. yasalar da senden yana. reşit insansın. seni sürükleyerek götüremezler. gerekirse polis çağır.
hiç kimse sana acımamış. sakın ama ailem diye düşünüp onlara acıma.
şuna eminim ki çalışmasaydın ev hanımı olsaydın annen sana katlan derdi. para onlara dönecek diye umuyor sen değil.

Evet inanın yalnızlık istiyorum sadece. Sessizlik. Kendimle kalmaya çok ihtiyacım var ama karşımdaki insanlr böyle o sebeple hep bir savaş vermek zorunda hissediyorum kendimi
İnsanların zulmünden kurtulmak için tek yol "onları ikna etmek" değil ki. Bak onca şey yaşamışın, bunların bi deneyime dönüşüp daha akılcı hareket etmene yol açması lazım. İyi niyet hakedene gösterilir,haketmeyene gösterirsen şımarır böyle tepene çıkar,seni mal beller afedersin. Etrafındaki insanlar böylesine çirkefken senin böylesi saf kalman abes, bir de çok şükür kafan çalışıyor,işin var,sağlıklısın. Bunlara biraz daha maruz kalıp elindekilerden de olmak istemezsin herhalde

Ben bosanan bayan arkadaslarimiza ailenin yaninda kal sizi korurlar kollarlar disaridaki kotu insanlardan diyordum.eski konunu okudum.baban ve annen seni cok yipratmis uzmusler..onlarla yasarsan bosandiktan sonra seni daha cok uzerler..bilmiyorum da esinle problemleri cozup yola devam ediceksiniz yada bosanip kendin saglam durmaya calisacaksin.

Ne zeki kadınlarsınız valla.Bende bu kadına ne olmuş böyle ettiğiyle söylediği farklı diyordum

Evet bende onu istiyorum 1+1 hatta 1+0 stüdyo daire bile olur ama yalnız olayım bi kv bi anne bi eş lafı çekmeyeyim
Çalışıyorsun kendi paranı kazaniyorsun reşitsin kimse sana bir şey yapamaz bir poliz çağırmaya bakar annen baban mı geldi kapıya polisi çağıracaksın ama işte gemileri yakıcaksın zaten ananda babanda seni hep kullanmış gemileri yak.
Annene söylersin ya hiç görüşmeyiz yada ayrı eve çıkarım aramız kötü olmaz diye

Dönülecek aile değiller gerçekten .Döndüğünde hemen yakasına yapışırlar gene paranın hepsini bize ver diye.

Aile gibi aile olsalardı kızları ikinci kez evlenmek istediğinde ona engel olurlardı.Kızım sen ne yapıyorsun aklını peynir ekmekle mi yedin yangından mal kaçırır gibi bu ne.Gez toz hayatını yaşa derlerdi.Kızlarından kaç yaş büyük üstelik yanında annesi olan adama vermezlerdi.

Borç evlenirken çektiğim kredi borcu. Kredi kartı borcuda avukat masrafı ve annesine aldığımız tv borcu var. Bunlar benim tek taraflı harcamalarım değil ki neden oda ödemesin
yok canım yanlış anladın tabi ki odesin onu demek istemedim
normalde de her ay sen oduosun ya taksitleri o daha hiç odememiş ya
ona odetecek bir formul mu buldun demek istedim

yok canım yanlış anladın tabi ki odesin onu demek istemedim
normalde de her ay sen oduosun ya taksitleri o daha hiç odememiş ya
ona odetecek bir formul mu buldun demek istedim
Anladım evet böyle bir yol izlemeyi düşünüyorum

Dönsem ilk başlarda derdi var diye üzerime gelmeyecekler ama sonradan yine binecekler tepeme. Yediğim her lokma boğazıma dizilecek laf sokmalar da cabası. Bakmayın şimdi annemin böyle konuştuğuna. Eve girdiğimde elalem ne der oraya gitme bunu yapma diye kriz çıkaracak

evden gitmeyin bence.
evi beraber aldıysanız boşandıktan sonra da gitmeyin onlar gitsinler.
krediyi neden ödemiyor beyefendi? edinilen mallar ortaksa borçlar da ortak değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…