Eşim evi terketti..

evden gitmeyin bence.
evi beraber aldıysanız boşandıktan sonra da gitmeyin onlar gitsinler.
krediyi neden ödemiyor beyefendi? edinilen mallar ortaksa borçlar da ortak değil mi?
Bilmem sordum ödemiyorum dedi. Bende yalvarmadım. Şimdi çevremdekiler diyor ki sen bu adamla barışmaya yanaşmazsan bu adam sana tavrını değiştirecek. Şiddeti kast ediyorlar bu akşamda annesini yollamış evde yalnız olucaz

anlaşmalı boşanacağım diye tüm borçları yüklenmeyin tabi bence..
barışmak istiyor musunuz? yalnız konuşun halletmeye çalışın biraz umudunuz varsa. fakat sergiledikleri tavır çok iğrenç.
şiddet uygulayabilecek birisi mi?

Bilemiyorum dayak atmakla tehdit etmişliği var. Açıkçası barışmayı düşünmüyorum. Sorunlar çözülecek diye beklerken daha da artar diye tahmin ediyorum

sali gununu bekle dedigine gore bugun bi kagitlar getirip imzalamaya zorlamaz umarim yalniz kalmasan daha iyi sanki hos annesi yaninizda olsa korumaz ki seni

sali gununu bekle dedigine gore bugun bi kagitlar getirip imzalamaya zorlamaz umarim yalniz kalmasan daha iyi sanki hos annesi yaninizda olsa korumaz ki seni
Bilmiyorum aklında ne var. Evet kv korumaz daha çok kışkırtır

Bilemiyorum dayak atmakla tehdit etmişliği var. Açıkçası barışmayı düşünmüyorum. Sorunlar çözülecek diye beklerken daha da artar diye tahmin ediyorum

Barışmayı düşünme zaten ama gene de sakince dinlemeye çalış. Onlara biz düzeltmeye çalıştık ama gemileri Nyks yaktı dedirtme.

Haklısınız ancak son söylenenlerden sonra yüzleri tutarsa onu da desinler

Derler. Eşin çiçek aldı ya bitti işte. O elinden geleni yaptı. Onun istediği sadece annesine günaydın denilmesiydi. Böyle böyle demagoji yapar sen bile şaşırırsın ben nasıl suçlu çıktım diye.

senin kozun hesabındaki para.
eğer işi yokuşa sürer,tehdit eder veya şiddete meylederse parayı unut de.
anında melek olur.

Kabul ettirmenize gerek yok. Anneniz de sanki sizi çok pamuklara sarıp büyüttü de şimdi gönül koyacak. Kavga etmenize de gerek yok. Günübirlik oturmaya gittiğinizde normal normal "boşanıyorum ve ayrı yaşayacağım" dersiniz. Karşı çıktıklarında gülümseyerek pardon şimdi çıkmam gerekiyor diyip kalkıp evden çıkıp gidersiniz. İsterlerse delirdiğinizi düşünsünler. Tartışmanıza gerek yok.

Ben olsam yüz yüze bile söylemem, telefonda haber veririm. Yüzleşmek, stres yaşamak zorunda değilsiniz. Nyks'yi düşünen, o nasıl mutlu olur diye uğraşan kimse yok. Yeter artık. Ben olsam öyle aileyle de görüşmezdim. Onlar da sizi mutsuz etmeye devam ederlerse sizi kaybedeceklerini anlasınlar.

Yine size şiddet uygulayabileceklerini düşünüyorsanız şimdiden "kocam bana fiziksel veya psikolojik şiddet uygularsa polise gideceğimi bilir. Artık böyle, benim kılıma dokunan, psikolojik olarak şiddet uygulayan her kim olursa olsun karşısında polisi, savcıyı, hakimi bulur" gibi birşeyler dersiniz.

Sizin için dileğim gerçekten sevilmeniz. Siz sanırım hiç gerçek anlamda sevilmemişsiniz. Sizi gerçek anlamda sevmeyen insanları siz de sevmiyorsunuz. Sadece günü kurtarıp hayatta kalma mücadelesi veriyorsunuz. Bu bir açıdan iyi, duygusal bağımlılığınız yok, burada kocanızı savunmuyorsunuz, aslında beni seviyor vs demiyorsunuz. Aklınız başınızda, o yüzden ayrılınca daha kolay atlatırsınız.

Umarım sizi gerçekten seven, yani sizin mutluluğunuz için uğraşan, siz üzüleceksiniz diye çekinen insanlarla bir an önce karşılaşırsınız, çevreniz kadın, erkek farketmez bir sürü böyle insanla çevrili olur. Ailenizde veya arkadaşlarınızda hala teyze vs böyle biri varsa onlarla telefonla dahi olsa daha sık görüşün. Kafanıza boşanmayı koyduktan sonra eşinizle bir şey olmamış gibi yaşamak biraz zor olabilir. Bu süreçte çevrenizde sizi seven destekleyen insanlar olması çok iyi olur.

eşiniz annesinide göndermiş bu akşam size karşı tavrı nasıl olacak bakalım kredi mevzusunu açacak mı

Teşekkür ederim düşünceleriniz için. Eşim hala barışırız diye düşünüyor atlatırız ben düzelticem diyor ama ben h birşey istemiyorum. Ben boşanmak istiyorum. Bunu anlamak istemiyor. Ben annesiyle bırarada kalmak istemiyorum

Evet ona göre asıl sorun o. Diğer sorunları hiç düşünmüyor

Az önce konuştuk annesi gitmemiş. Onu ve oğlunu evden atacağım sandı sanırım. Diyordu ya biz gitmeyelim o gitsin diye. Eşimde evde konuşamayız dışarda konuşalım dedi

kadına bak ya, bu ne yüzsüzlük, bu ne anlayışsızlık, bu ne vurdumduymazlık. ayy daha sayarım da sayarım.

bu aileden kaç kurtar kendini. yoksa hayatını karartırsın, çok net!

kadına bak ya, bu ne yüzsüzlük, bu ne anlayışsızlık, bu ne vurdumduymazlık. ayy daha sayarım da sayarım.

bu aileden kaç kurtar kendini. yoksa hayatını karartırsın, çok net!
Korkusundan gitmedi bence. Yoksa aklı başında olan biri bırakayım konuşsunlar halletsinler diye 1-2 gün uzaklaşırdı. Ama oğlum biz gitmeyelim o gitsin demesinden belliydi. Yok ama illa tepemizde duracak. Hale bak kendi evimde konuşamıyorum eşimle. Cafelerde sokaklarda konuşuyoruz

Az önce konuştuk annesi gitmemiş. Onu ve oğlunu evden atacağım sandı sanırım. Diyordu ya biz gitmeyelim o gitsin diye. Eşimde evde konuşamayız dışarda konuşalım dedi
Ya arkadaşım seni kırmak istemiyorum ama sen belliki barışmak istiylrsun bak benden 11 yaş küçüksün yazık değilmi gençliğine benim şükür ki evliliğim çok güzel geçiyor nerdeyse hiç tartışan çift değiliz ama illaki oluyor, olduğunda( ki çok basit şeyler emin ol) çok kötü etkileniyorum sen nasıl bu kadar şeylere katlanıyorsun üzülüyorum ben senin adına genceciksin yazık koca adamlada evlenmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…