kaynanaylamı oturuyodun ki dur su 51 i okuyumKızlar iyi akşamlar,
SON GELİŞMELER 51. SAYFADA
Şöyle bir olay cereyan etti. Bu akşam ben bir nişandaydım. Ofisteki çalışma arkadaşımızın nişanı. Oturduk takısını taktık vs. Sonra sıkıldık ofis grubu olarak kalktık beş altı kişi farklı mekaba geçtik. Eşime haber ettim neyse oturduk yemek yiyoruz. Sonra eşim birden bana yazmaya başladı. Saat 23e geliyordu. Yok benim seninle salı günü konuşçaklarım var. Benim içim hiç rahat değil vs vs sonra bende ısrar ettim konuş nedir derdin diye anlatmadı. Sonra eve geldim evet dedim seni dinliyorum nedir konu.
Yok ben çok değişmişim evdeki davranışlarım çok değişikmiş yüzüm hep asıkmış annesi rahatsızmış psikolojik olarak ben onu hiç rahatlatmıyormuşum. Hep burnumun dikine gidiyormuşum. Günaydın iyi geceler demiyormuşum klasik konular. Neyse ben patladım en sonunda. Ben ATM yada bankamatik değilim sen kredi için bana baskı yapmıyor musun dedim ses yok. Evlenmek için çektiğimiz krediyi bir ay bile ödemedin araba için çekileni nasıl ödeyeceksin de öderim diye sözler veriyorsun diyorum ses yok. Tutturmuş benim dediğim olacak vs. Dedim ne zaman senin dediğin olur biliyor musun ne zaman benim giyim, mutfak, gezme, lükslerimi karşılarsın o zaman reis sen olursun şuan reis diye bir durum yok boşuna konuşma ikimizde çalışıyoruz diyorum e ben krediyi ödemedim de karılarla mı yedim diyor sana öyle birşey diyen yok diyorum anlamıyor.
Sonra birden parladı yok ben onun erkekliğine laf etmişim yok ben çalıştığım için çok havalanmışım vs vs.
Benim çalışmamı yasakladı en son neymiş ben bu aydan sonra çalışmayacakmışım. İşe güvenip çok havalanmışım bilmem ne bi sürü şey saydı.
Sonra da hala ben seninle salı günü konuşucam dedi. Hayır dedim şuan konuşuyoruz derdin neyse söyle şuan seninle tartışmıyorum konuşalım dedim yok dedi. Giderken de bileklerimden savurup attı beni bir kenara çekti gitti.
Annesini aradı sonra. Konuşmadan sonra annesi de gel eve konuşalım dedi. Yok dedi sanırım eşim. Sonra da kv çat diye odasının kapısını kapattı yüzüme. Oturuyorum şuan tek başıma.
Ne yapmam gerekiyor yol gösterin lütfen.
Aynen kredi kartını ver ondan sonra birikim yapmaya çalış. Direk karttan harcamalara başlamışlar zaten. Yok arkadaş kaç kere yazıcaz anlamadım ki kv ile yaşadığı için boşanırken haklı olacak zaten. Neyse çay doldurmayarak minik intikam almak da bi yol cidden neyseBu uyanıklarla sen hayatta birikim yapamazsın kendini kandırıyorsun. Birikimi geçtim çatır çutur yiyorlar seni hangi birikimi yapabileceksin? Kredi kartın onda çok güzel kabartır o emin ol.
Bu hayata hala devam ediyorsun ve büyük hata ediyorsun. Hem mutsuzsun hem snei paranla sana saygısızlık ediyorlar sen gidemeyeceğini biliyor ama buna rapmen bir umut kendini kandırıyorsun.
Yazık etme kendine birikim yapamazsın biliyorsun bas git tekmeyi bence şu aşamada gitmen öyle güzel olur ki. O mobilya borcu araba masaflarıyla bir boğuşsunlar ana oğul. Şimdi gitmezsen anlamı da yok.
Aynen kredi kartını ver ondan sonra birikim yapmaya çalış. Direk karttan harcamalara başlamışlar zaten. Yok arkadaş kaç kere yazıcaz anlamadım ki kv ile yaşadığı için boşanırken haklı olacak zaten. Neyse çay doldurmayarak minik intikam almak da bi yol cidden neyse
Hanımefendi bahsettiğim olay olalı günler oluyor. Neden yazmadığımın sebeplerinden uzun uzun bahsettim. Derdim sizin bahsettiğiniz gibi olsaydı yeni konu açardım burdan devam etmezdim.aynı evde yaşaya yaşaya yaşadığınız kişilere benzemişsiniz
kaç kişi sizin hayatınızdan endişe etti burda onlara bi iyiyim yazamadınız yeniden kavgalar edince yazıyorsunuz
valla kızlar bu kadar güzel kalpli olmayın ya başkalarının derdini dert edinmekten olan size oluyor
Eşim gerçek maaşımı bilmiyor ordan kıstıklarımla çeyrek gram falan alıyorum anca böyle yapabilirimHayatınızda hiç bir değişim olmamış aksine daha da batmışsınız , kredi kartını da kaptırmışsın bu kafayla mı para biriktirmeyi düşünüyorsunuz gerçekten?
Sormayın baya mutlu artık.Arabayı alınca kocanın başı göğe ermiştir artık
Kredi kartının limitini düşürtmüştüm 2.000e ama oda çare olmadı işte. Hatta eşim ona bile laf söyledi keşke yapmasaydın gibisindenNyks- kredi kartını iptal ettir artık. Niye seni borçlandırmalarına izin veriyorsun? Böyle birikim yapamazsın ki...
Çok ilginçtir ki kart bende eşimde önlü arkalı resmi var. Kartı bana verdi çocuk kandırıyor harcamayalım sende dursun diye ama bişey alacağı zaman ondaki resimlerle çekim yaptırıyorAynen kredi kartını ver ondan sonra birikim yapmaya çalış. Direk karttan harcamalara başlamışlar zaten. Yok arkadaş kaç kere yazıcaz anlamadım ki kv ile yaşadığı için boşanırken haklı olacak zaten. Neyse çay doldurmayarak minik intikam almak da bi yol cidden neyse
24 yaşındayım bir şirkette yönetici asistanlığı yapıyorumNyks- kaç yaşındasın canım ve ne iş yapıyorsun?
Hazmedemediğim şeylerden biri de o. Ben evlenirken aldığım eşyanın borcu bitmemişken kv odasını yeniledi. Hemde elden taksitle. Eşim ben öderim sen 100-100 taksit yaptır demiş.Bu uyanıklarla sen hayatta birikim yapamazsın kendini kandırıyorsun. Birikimi geçtim çatır çutur yiyorlar seni hangi birikimi yapabileceksin? Kredi kartın onda çok güzel kabartır o emin ol.
Bu hayata hala devam ediyorsun ve büyük hata ediyorsun. Hem mutsuzsun hem snei paranla sana saygısızlık ediyorlar sen gidemeyeceğini biliyor ama buna rapmen bir umut kendini kandırıyorsun.
Yazık etme kendine birikim yapamazsın biliyorsun bas git tekmeyi bence şu aşamada gitmen öyle güzel olur ki. O mobilya borcu araba masaflarıyla bir boğuşsunlar ana oğul. Şimdi gitmezsen anlamı da yok.
yapmayada devam et anlamadıgım 40 bin para vardı sen kendine hc para almadın mı ordan bak kredi ödüyrum diye ne olur 3000 tl ye keske kendine 10 bin falan alsaysdın ne koparsan kar bunlardan ama bu kocadan bi cacık olmaz gercekten keske ailen yanında olsaydı bu kadar bile cekmezdin yada kadın sıgınma evinde 6 ay kalabiliyomusun kenara para at baride 6 ayda orda kalır para toplar studyo daireye gecersin pari bide mor catıyı araa onlar cok yardım ediyomus burda okmustumEşim gerçek maaşımı bilmiyor ordan kıstıklarımla çeyrek gram falan alıyorum anca böyle yapabilirim
Ben onun boşanıcam blöfünü yemeyince bu sefer ben boşanıcam diye çıkışınca iş büyüdü. Benim ailemde girdi işin içine. Şimdi de bu kadar olaydan sonra üç günde bir kvdenin ben gidicem beni istemiyorsunuz triplerini çekiyorum. Ben yakın davranmadığım içinYeni kredi cekmediyseb araba icin yine iyi yirtmissin ama soylede bir durum var artik eskisi gibi olmadiginin farkindadirlar
Ne annesi nede oglu aptal degil senin gidis hazirliginda oldugunun farkindalar bence bu donemde kucuk kucukte olsa borc yapmaya devam edecekler kv denin oda takimi gibi sen o kredi kartini kaybet bence yenisi icin yanlis adres ver 1 ay gecikme bir aydir yada limitini dusuge cek mumkun mertebe kendini maddi yukten koru
Hayır ben araba için kredi çekmeyeceğimi kesinkes söyleyince benim kredi de ödenmedi. Sadece kredi kartı kapandı oda 2 gün sonra kasko için harcandı. Ailem şuan yanımda ama adım gibi biliyorum boşansam en önce annem ah vah edip tefe koyar çalar onda yediğim iki lokmayı da boğazıma düğüm ederyapmayada devam et anlamadıgım 40 bin para vardı sen kendine hc para almadın mı ordan bak kredi ödüyrum diye ne olur 3000 tl ye keske kendine 10 bin falan alsaysdın ne koparsan kar bunlardan ama bu kocadan bi cacık olmaz gercekten keske ailen yanında olsaydı bu kadar bile cekmezdin yada kadın sıgınma evinde 6 ay kalabiliyomusun kenara para at baride 6 ayda orda kalır para toplar studyo daireye gecersin pari bide mor catıyı araa onlar cok yardım ediyomus burda okmustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?