Eşim evi terketti..

kaynanaylamı oturuyodun ki dur su 51 i okuyum

Aynen kredi kartını ver ondan sonra birikim yapmaya çalış. Direk karttan harcamalara başlamışlar zaten. Yok arkadaş kaç kere yazıcaz anlamadım ki kv ile yaşadığı için boşanırken haklı olacak zaten. Neyse çay doldurmayarak minik intikam almak da bi yol cidden neyse

Borcu odendikten sonra kredi kartini iptal edecektin .kendine yazik ediyorsun orda kalmaya devam ederek

Ne kadar mikemmel bir çözüm yolu

aynı evde yaşaya yaşaya yaşadığınız kişilere benzemişsiniz
kaç kişi sizin hayatınızdan endişe etti burda onlara bi iyiyim yazamadınız yeniden kavgalar edince yazıyorsunuz
valla kızlar bu kadar güzel kalpli olmayın ya başkalarının derdini dert edinmekten olan size oluyor

Hanımefendi bahsettiğim olay olalı günler oluyor. Neden yazmadığımın sebeplerinden uzun uzun bahsettim. Derdim sizin bahsettiğiniz gibi olsaydı yeni konu açardım burdan devam etmezdim.

Çok ilginçtir ki kart bende eşimde önlü arkalı resmi var. Kartı bana verdi çocuk kandırıyor harcamayalım sende dursun diye ama bişey alacağı zaman ondaki resimlerle çekim yaptırıyor

Hazmedemediğim şeylerden biri de o. Ben evlenirken aldığım eşyanın borcu bitmemişken kv odasını yeniledi. Hemde elden taksitle. Eşim ben öderim sen 100-100 taksit yaptır demiş.

Eşim gerçek maaşımı bilmiyor ordan kıstıklarımla çeyrek gram falan alıyorum anca böyle yapabilirim
yapmayada devam et anlamadıgım 40 bin para vardı sen kendine hc para almadın mı ordan bak kredi ödüyrum diye ne olur 3000 tl ye keske kendine 10 bin falan alsaysdın ne koparsan kar bunlardan ama bu kocadan bi cacık olmaz gercekten keske ailen yanında olsaydı bu kadar bile cekmezdin yada kadın sıgınma evinde 6 ay kalabiliyomusun kenara para at baride 6 ayda orda kalır para toplar studyo daireye gecersin pari bide mor catıyı araa onlar cok yardım ediyomus burda okmustum

Ben onun boşanıcam blöfünü yemeyince bu sefer ben boşanıcam diye çıkışınca iş büyüdü. Benim ailemde girdi işin içine. Şimdi de bu kadar olaydan sonra üç günde bir kvdenin ben gidicem beni istemiyorsunuz triplerini çekiyorum. Ben yakın davranmadığım için

Hayır ben araba için kredi çekmeyeceğimi kesinkes söyleyince benim kredi de ödenmedi. Sadece kredi kartı kapandı oda 2 gün sonra kasko için harcandı. Ailem şuan yanımda ama adım gibi biliyorum boşansam en önce annem ah vah edip tefe koyar çalar onda yediğim iki lokmayı da boğazıma düğüm eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…