Eşim evi terketti..

Aaaa ama bosanmislar gene de
Kayinvalide ölünce zeynebin esi depresyona girdi hastaneye yatti. Cocuklari da seni de gormek istemiyorum filan dedi. Kendini eve kapatip koltugu atese verdi. Sonra bosandilar. Zeynebi sucladi yani adam , cocuklari da sildi tek kalemde.

Kayinvalide ölünce zeynebin esi depresyona girdi hastaneye yatti. Cocuklari da seni de gormek istemiyorum filan dedi. Kendini eve kapatip koltugu atese verdi. Sonra bosandilar. Zeynebi sucladi yani adam , cocuklari da sildi tek kalemde.

Delirdi belli ki Allah akıl fikir versin herkes kendi ölümünü yaşar karısına sittin sene baktıramadı ya ondan delirmistir

çok güzel yazmışsınız..bende meraktayım..inşallah iyidir..

Çok beğeniyorum tespitlerini...

Çok teşekkür ediyorum NilMeSeKer İnşallah tedirginliğim yersizdir.
Doğrusunu istersen tv de gördüğüm her şiddet haberi sonrası burada konu açan kadınlardan mi diyorum içimden..

İnsanlar niye yazmıyor barıştı haber ver derken ben yazmaya mecali var mı acep diyorum

İnşallah yersizdir düşüncelerimiz

kv den anne gıbı davranmasını beklerdım cok yazık
sız hıc kızı olmamıssınız hep el kızıymıssınız yazık yazık bır zamanlar o da gelindi unutmus
hakkınızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…