- 3 Ağustos 2010
- 1.148
- 1.728
- 333
Kv bizim eve yerleşmek istiyor diye bir konu vardı ya oradaki zeynepNasıl yani zeynep kim nasıl öldü
Kv bizim eve yerleşmek istiyor diye bir konu vardı ya oradaki zeynep
Tövbe Bismillah konu sahibi mi ölmüş
Yok kv.
Aaaa ama bosanmislar gene de
Kayinvalide ölünce zeynebin esi depresyona girdi hastaneye yatti. Cocuklari da seni de gormek istemiyorum filan dedi. Kendini eve kapatip koltugu atese verdi. Sonra bosandilar. Zeynebi sucladi yani adam , cocuklari da sildi tek kalemde.Aaaa ama bosanmislar gene de
Kayinvalide ölünce zeynebin esi depresyona girdi hastaneye yatti. Cocuklari da seni de gormek istemiyorum filan dedi. Kendini eve kapatip koltugu atese verdi. Sonra bosandilar. Zeynebi sucladi yani adam , cocuklari da sildi tek kalemde.
Aynen oyle, çocukları da gormek istememesi ayri bir olay.Delirdi belli ki Allah akıl fikir versin herkes kendi ölümünü yaşar karısına sittin sene baktıramadı ya ondan delirmistir
çok güzel yazmışsınız..bende meraktayım..inşallah iyidir..Beni tedirgin eden birkaç nokta var:
1) Konu sahibi ayrılmayı kafasına koymuştu. Biz önce şunu yap, bunu yap, sonra ayrılırsın dedikçe, o hemen ayrılmak için uğraşıyordu.
2) Şimdi söyleme, zararlı çıkarsın dediğimiz halde hem annesine hem eşine boşanacağını söylemişti.
3) Eşinin ona yavaş yavaş şiddet göstermeye başladığından bahsetmişti. Kollarından tutma, itme gibi şeyler yapmış.
4) Konu sahibi onu dövmesinden korktuğundan, kayınvalidesiyle yalnız kalmak istemiyordu.
5) Konu sahibi kendi anne ve babasından da şiddet görmüş ve kocasına gönderilmiş.
Bu yüzden, bir haftadan uzun süredir yazmayınca, insanın aklına ister istemez kötü şeyler geliyor. Barıştım dese o kadar üzülmeyeceğim. Kendi davranışının sonucuna kendi katlanır derim, iyiymiş diye sevinirim.
Canım 88.sayfadasın hiçmi merak edip okumadın,ne yazılmış,ne olmuş ,ne bitmiş diye.sadece başlığa bakıp yorum yazılır mı?amaaaaan gidiyolar da eli mahkum geri geliyolar
çok güzel yazmışsınız..bende meraktayım..inşallah iyidir..
Canım 88.sayfadasın hiçmi merak edip okumadın,ne yazılmış,ne olmuş ,ne bitmiş diye.sadece başlığa bakıp yorum yazılır mı?
Çok beğeniyorum tespitlerini...Beni tedirgin eden birkaç nokta var:
1) Konu sahibi ayrılmayı kafasına koymuştu. Biz önce şunu yap, bunu yap, sonra ayrılırsın dedikçe, o hemen ayrılmak için uğraşıyordu.
2) Şimdi söyleme, zararlı çıkarsın dediğimiz halde hem annesine hem eşine boşanacağını söylemişti.
3) Eşinin ona yavaş yavaş şiddet göstermeye başladığından bahsetmişti. Kollarından tutma, itme gibi şeyler yapmış.
4) Konu sahibi onu dövmesinden korktuğundan, kayınvalidesiyle yalnız kalmak istemiyordu.
5) Konu sahibi kendi anne ve babasından da şiddet görmüş ve kocasına gönderilmiş.
Bu yüzden, bir haftadan uzun süredir yazmayınca, insanın aklına ister istemez kötü şeyler geliyor. Barıştım dese o kadar üzülmeyeceğim. Kendi davranışının sonucuna kendi katlanır derim, iyiymiş diye sevinirim.
Doğrusunu istersen tv de gördüğüm her şiddet haberi sonrası burada konu açan kadınlardan mi diyorum içimden..Çok teşekkür ediyorumNilMeSeKer İnşallah tedirginliğim yersizdir.
O zaman yazmayacaksın arkadaşım mesajın havada kalıyor ve anlamsız oluyor.Bunun cevabı hazır arkadaşım. 88 sayfayı okumak zorunda mıyım?
O zaman yazmayacaksın arkadaşım mesajın havada kalıyor ve anlamsız oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?