- 9 Ağustos 2010
- 2.054
- 1.400
- 248
lylpos esimle yalniziz
mumlar seksi gecelikler basbasa filmler
sereserpe muhabbetler
o saydiklarinizin hepsini yasiyoruz
evet yalniziz
ama su var benim annem 65 yasinda cok hastaliklar geciren bir kadin
esim babam ve annemden icin " kendilerini idare etmekte zorlandiklari vakit
yanimizda kalacaklar"ini ev tutacagimizi soyluyor
BORCUMUZ diyor! hayir kocacim ben kabul etmiyorum
mumlarimiz sevismelerimiz filmlerimiz tadi olmazmi diyeyim?
bunlardan gectimde esimin sadece yureginden opmek istiyorum
cunku benim onun ailesine bakma durumum hic yokken
esim cikarsiz bunu gorev bilip dusunuyor
canım çok şanslısın eşinden allah razı olsun
hayata çok gerçekçi bakıyorsun yorumların tarafsız ve dürüst allah gönlüne göre vermiş...
Arkadaşım siz konu sahibesinin yazdıklarını iyi okumamışsınız tamam haklı evi barkı ayrı olsun, ama evimi ayırdığımda da masraflarını ben karşılayacağım diyor, bunu da yapmak istemiyor tamamen kadıncağazın hayatından gitmesini istiyor. O kadıncağız ki hanfendinin eşini yetiştirmiş, zamanında evlatlık almasaydı yurt köşelerinde sürünecekti , onu topluma kazandırmış yuva vermiş ben böyle bir insanı baş taçı yaparım. Annesi de eşimden çekinir demiş, kimlerin eline kamış bu kadıncağız ?
Konu sahibesinin yazdığı yorumları okuyun formlarda, bir yerde işten eve geliyorum yemek hazır sanki evlenmemişim annem yemek hazırlamış sinir oluyorum gibi birşeyler yazmış.. Ay bu kadıncağız ağzınla kuş tutsa yaranamaz .
Ayrıca 8 yıllık evliyim , birtek annem var , annemin de benden başka çocuğu yok, haftaortası bende kalıyor haftasonu evine gidiyor, onun varlığından hiç rahatsız olmadım, minnet duyuyorum , gerçi kendi annem olmasına rağmen bana kayınvalidelik yapar ama eşimle hiç romantizim eksikliğimiz olmadı ,
annem de yemekten sonra odasına çekilir sorun yaşamadım.
İleride zaten 2 kişi kimse kalmayacak çocuklar olunca yukarıda yazdığınız fantaziler zaten yapılamayacak , o zamanda evde birileri olacak, o zaman ne olacak çocuklaradamı ayrı ev açalım, uzaktan bakımlarını yapalım.
Şunu kabul etmeli herkes, evlilik maalesef 2 kişi arasında olmuyor, ana baba kardeş herkese karşı sorumluluğumuz var ve bu devam edecek etmeli.Evet insanlar evlenince , karşısındakinin ailesinle de evleniyor.
benim eşim deseki anneni istemiyorum, büyük konuşmayayım ama ona yol veririm. Ana baba bulunmaz, hayat arkadaşı bulursun Klişe bir laf ama bu doğru.
Evlenmeden önce kabul edip ki tam 9 sene birlikteliğiniz olmuş her ne kadarda 17 yaşında olsanız bile 17+9 , evlendikten sonra hiçe sayıyorsunuz.
Bana zararı yok, gider odasında oturur demişsiniz ama altlara doğru şikayeler başlamış.. Önceleri bu kadar size yardım eden bir kişi zamanla neden gözünüze batar olmuş anlamadım.
70 yaşında diyorsunuz, ama ondan utanıyorsunuz.Eve misafir çağıramıyorsunuz , futursuz sözler kullandığı için. Onun sözleri sizi niye bağlıyor anlamıyorum..
Yeni eşyalar aldık, onun tüm eşyaları atıldı , şimdi yeni eve geçince herşey ona kalacak,ya da eşyasız ne yapacak v.s maddi olarakta biz ona bakacagız demişsiniz ; BURAYI hayretler içinde okudum.
Bu nasıl mantık anlamıyorum.. Hem ayrılma durumunuz var ama aklım yinede onun rahatında kalıyor demişsiniz..
Çözüm olarak ne düşünüyorsunuz yaşlılar yurduna mı atmak ? Ya da ne söylenmesini istiyorsunuz size. ?
Çok şey yazılırdı ama sözde magdur adı altında yaşlı bir anneyi magdur ediyorsunuz. Aynı evde yaşamak zorunda olmasanız bile ayrıldığınızda onun rahatı bile gözünüze batıyor.
Üstelik evlatlık değil mi eşiniz. Yani doğurmamış bile.. !
yahu ben bu kadına hıçbır zaman uvey anneliğini hıssettıormedımkı. asıl o benı el ustunde tutsun.. dua etsın.konu komsu dıyorkı .. dua etsın gelıne yoksa kımse onla aynı evde oturmazdı.. bende ona karsı gorevlerımı yaptım her zaman ama o lafalrı yeyınce dedım noluyoruz.. içimi doktum rahatlamak ııcn dangalka deıdm evet.yuzune demıyorum ya sonucta.. ne eşim ne ben bız bu kadına uvey annelıgını hıssettırmedık.zaten bıldııgmızıde bılmıyr.anlatabıldımmı?? ben o lafları yuuzne ve kımseye soyleyemdııgm ıcın buraya yazdım.. ben kotu gelın olsaydım eger vıcdansız olsaydım.eşimi alıp şimdi gıderdım ıstesem. iiiliklerını ınkar etmıyorumkı ben.. kotu olsaydım. onu dımdızlak bırakırdım yada darulacezeye verıırıdm yada evı ustume yada esmın ustune yapptırıdım. siz cok yanlıs anladınız benı offfffffff
aynılarını düşündüm...tamamen aynılarını,kaynananıza bencil teşhisi koyarken,bencilliğin nasıl birşey olduğunu içten içe iyi biliyormuşsunuz gibi hissettim...bunları eşinizle tartışmak yerine oturup hanım annenizle anneciğim diye başlayıp bir konuşma yapabilirsiniz,eşinizi kaybedip tek oğlunun ve eşinin yanında sığıntı gibi yaşamak onun içinde ağırdır emin olun.
Biz seni yanlış anlamadık. Sana yanlış düşündüğünü biraz daha empati yapmanı tavsiye ediyoruz. Dili sivridir, laf sokar bilmm ne ama boş vereceksin. Eşinin annesi hem de öz annesi bile deil. Her kaynananın dili uzundur seninki daha fala uzunmuş.
Yüzüne söylemiyorum ya dangalak die demişssin. Bu sekilde düsünüosan yüzüne yansır zaten!
yahu ben bu kadına hıçbır zaman uvey anneliğini hıssettıormedımkı. asıl o benı el ustunde tutsun.. dua etsın.konu komsu dıyorkı .. dua etsın gelıne yoksa kımse onla aynı evde oturmazdı.. bende ona karsı gorevlerımı yaptım her zaman ama o lafalrı yeyınce dedım noluyoruz.. içimi doktum rahatlamak ııcn dangalka deıdm evet.yuzune demıyorum ya sonucta.. ne eşim ne ben bız bu kadına uvey annelıgını hıssettırmedık.zaten bıldııgmızıde bılmıyr.anlatabıldımmı?? ben o lafları yuuzne ve kımseye soyleyemdııgm ıcın buraya yazdım.. ben kotu gelın olsaydım eger vıcdansız olsaydım.eşimi alıp şimdi gıderdım ıstesem. iiiliklerını ınkar etmıyorumkı ben.. kotu olsaydım. onu dımdızlak bırakırdım yada darulacezeye verıırıdm yada evı ustume yada esmın ustune yapptırıdım. siz cok yanlıs anladınız benı offfffffff
yahu ben bu kadına hıçbır zaman uvey anneliğini hıssettıormedımkı.
Valla Sizi Tebrik Ederim Kayınvalideniz İçin (Bu Kadın )Diye Hitep Etmeniz Çok Hoş Size Diyecek Başka Bir Söz Bulamıyorum ÜNT.Mezunuyum İmam Hatip Demiştiniz Sanırım...
Çok Sayğılızınız Maşallah Ya Siz Keşke Okumayın Cahil Kalsaydınız Belki Daha Sayğılı Olurdunuz...
Her Ne Kadar Kötü Olsada Karşınız'da 70 Yaşında Bir Teyze Var Ve Bilmiyorsanız Öğrenin Görgü Kurallarında Bu Kadın Diye Hitap Şekli Yoktur Seni Üzülerek Ayakta Alkışlıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?