eşim evlendiği için,hayatı bitmiş!!

Haklisin isin zor hem cais hem ev hem cocuk
Ama esin de mal mal konusmus evli adamin omru niye kisaliyor anlamadim?donunu gomlegini kendi yikasin da gorsun omur nasil kisalirmis ozel hayat nasil olurmus?ne gerizekali bir tip
Sen de dirdir etme hakliyken haksiz duruma dusme guzel guzel yuz yuze anlat derdini oyle telefonla olmaz

Ozel hayat derken? Onun ozel hayati sizden cocugunuzdan olusmuyor muymus.. ne kadarlik evlisiniz ki? Alisamadi diyecegim ama cocuk bile olmus.
biraz yabani bir tip evcil değil.. normal şartlarda herkesin yaptığı veya yaşadığı onun zoruna gidiyor..

Karsilikli hatalar var..
Sen dir dir ediyosun , esin küsüyor bunu asmalisiniz öncelikle.
Dir dir eden insana benimde tahnülüm yoktur ...
dırdırı kim sever ki.. doğru söylüyorsunuz... bu noktada ben%100 haklıyım dememki zaten.. ama neden dırdırlarınıyor bu insan diyede düşünmek lazım...

olabilir... belkide öyledir.. ama durum benim için çok daha vahim.. saçıma kaşıma bakacak vakit bile bulamıyorum..

Mutlaka öyledir. Hem çalış, hem çocukla ilgilen, hem eşinle, hem evle. Zaten siz haksızsınız eşiniz haklı anlamında söylemedim. Ona zorsa size 2 katı zordur. Ama işte iş dırdır boyutuna geliyorsa o zaman hayat karsılıklı cekilmez oluyor.

bence sorun bu zaten.. herşeyi dört dörtlük yapmaya çalışmak.. buda çok yoruyor.. dün yediğin şeyin tabağını makineye koy diyorum.. yeter artık , sen koysan ne olur falan diyor... niye ben peşini toplayayım!!

Öyle şey mi olur canım
aynı şey senin için de geçerli o zaman
bunun için geç kalmamis mi ortada çocuk var
Üstelik annelik ev işi ve çalışma Hayatı derken
senin için daha zor değil mi

oooo pasama bak azicik sen bunun kulagini cek niye cocuk dogurturdu o zaman sana niye evlendi neyse canim sakin ol biraz zamana birak

dırdır çekilmez...

ama dırdır yaptıran hiç çekilmez.

hayat müşterektir, özel hayattan kastı aldığı sorumlulukları kaldıramamaktan kaynaklanıyorsa problem eşinizde.

çocuğuna siz mutfağı toplarken bakmıyor, oynamıyor ilgilenmiyorsa, yan gelip yatıp, bekar ergenler gibi pc oynayım film izleyim lüksüne kaçıyorsa, ve siz ev iş arasında sıkışıp kalıyorsanız, çocuk dahil her şey sırtınızda ise; ben daha iyi söylenirim eşinizin numarasını özelden verin dırdırcı kadın nasıl oluyormuş görsün.

ayın 15 inde maaşını ailevi geçimine harcayan, evinin masraflarını, giderlerini düşünen, sorumluluk sahibi, temizlik, yemek gibi uğraşları tek başına edinmiş bir karısı varken özel hayatından bahseden erkek = büyümemiş erkektir.

hayat müşterektir bey efendi!!!

biraz yabani bir tip evcil değil.. normal şartlarda herkesin yaptığı veya yaşadığı onun zoruna gidiyor..

Anladim. Aslinda esim de ilk 6-7 ay bu tarz cumleler kurardi. Sonra alisti sanirim evlilige. Klasik cumleler yani. Oturup konusmaniz lazim ama tatli tatli. Suclar sekildr konusunca ters tepiyor. Umarim duzelir zamanla..

Ben olsam yemek bulasik vs onun ihtiyaçlarını karsilamam görsün o zaman ömür nasıl kisaliyor ama işte bu da yapıcı bir davranış olmaz bir şekilde seni anlamasini sağlamalısin

örneğin yediğini içtiğini lavaboya koyuyor. dün makineye koy diye seslendim hemen tartışma.. niye dırdır ediyormuşum ben koysam ne olurmuş! ... böyle şeyler işşte... onun istediği kadın itaatkar, benim istediğim erkek hayatı paylaşan... bakış açısı farklı..

O kadar da değil ama. O tabağı kafaya yemeyi hak etmiş.

bence eşinizi öncelikle olduğu gibi karşılamaya çalışmalısınız.. değiştirmeye çalışmayın..

eğer bir şey yapmasını istiyorsanız sakin ve mutlu bir anında sıkıntılarınızı paylaşın bunun sizi çok yorduğunu desteğe ihtiyacınız olduğunu söyleyin.. hem çocuk hemde ev işlerinin sizi çok yıprattığını en azından kendi dağınıklığını toplamak konusunda yardımına ihtiyacınız olduğunu belirtin..

bence eşiniz tamamen sizin sürekli söylenmeniz den ve şunu yap bunu yap demenizden sıkılmış.. bazı erkekler bu tarz şeyleri sevmezler. yap dediğinizde daha çok inatlaşır eve karşı soğurlar..

her şeyi kendi isteğiyle yapması için sıkıntılarınızı konuşarak halletmeye çalışın ama her zaman doğru zamanı beklemelisiniz..

ayrıca bazı erkekler de şımartılmak istiyor.. arada bir her istediğim yapılsın istiyor.. bazen egolarını tatmin etmek gerekebiliyor mutlu ve uyumlu olabilmeleri için..

sevgiler...

Ben yapmıyorum neden bunları yapmadın diye söylenmiyorum da ama tavrım nettir
Bende çalışıyorum ve gider gitmez kızımla ilgilenmem lazım
Bulaşığı da o kaldırmalı , kaldırmazsa da dursun tezgahta ne yapayım 6 aylık bebeğimden önemli değil hiç birşey

gayet güzel söylemişsiniz. böyle davranabilseydim muhtemelen sorun olmayacaktı zaten.. çok yorulduğumu ve daha çok yardım istediğimi söylediğimde 'zaten yeteri kadar yardım ettiğini ve asla daha fazlasının olmayacağını söyledi' eşimin de şımartılmak istediği doğrudur da bende de o yetenek sabır hiç yok. aksine bende ondan takdir bekliyorum...

sonuçta birileri toplayacak ama ... eşiniz yapmıyorsa da size kalıyor ...

yahu ben bu erkekleri anlamaıyorum !!! hepsi mi aynı olur.
hem çalışıyosunuz, hem çocuğa bakıyosunuz, hem evle ilgileniyosunuz; buna rağmen özel hayatı kalmayan eşiniz miymiş.
bu nasıl bencillik arkadaş

yahu ben bu erkekleri anlamaıyorum !!! hepsi mi aynı olur.
hem çalışıyosunuz, hem çocuğa bakıyosunuz, hem evle ilgileniyosunuz; buna rağmen özel hayatı kalmayan eşiniz miymiş.
bu nasıl bencillik arkadaş
bence benim eşim kendinden başka kimseyi sevmiyor!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…