başka bir yol bulmalısınızkim ister dırdırlananı, ama yükünüz çok geliyorsa bir nevi yardım isteme.. iyilikle söyleyince anlamıyor eşim..
biraz yabani bir tip evcil değil.. normal şartlarda herkesin yaptığı veya yaşadığı onun zoruna gidiyor..Ozel hayat derken? Onun ozel hayati sizden cocugunuzdan olusmuyor muymus.. ne kadarlik evlisiniz ki? Alisamadi diyecegim ama cocuk bile olmus.
dırdırı kim sever ki.. doğru söylüyorsunuz... bu noktada ben%100 haklıyım dememki zaten.. ama neden dırdırlarınıyor bu insan diyede düşünmek lazım...Karsilikli hatalar var..
Sen dir dir ediyosun , esin küsüyor bunu asmalisiniz öncelikle.
Dir dir eden insana benimde tahnülüm yoktur ...
olabilir... belkide öyledir.. ama durum benim için çok daha vahim.. saçıma kaşıma bakacak vakit bile bulamıyorum..
bence sorun bu zaten.. herşeyi dört dörtlük yapmaya çalışmak.. buda çok yoruyor.. dün yediğin şeyin tabağını makineye koy diyorum.. yeter artık , sen koysan ne olur falan diyor... niye ben peşini toplayayım!!Özel hayatı kalmamış ne demek ?
Ayrıca siz de herşeyin mükemmel olması için uğraşmayın
Ne kadar ekmek o kadar köfte
Sen çocukla ilgilendiğinde o da sofrayı hazırlamalı en azından
Madem hayat müşterek ve ikinizde çalışıyorsunuz
Bazen sürekli cırlamakta işe yaramaz, arada bir olunca daha etkili
Sadece neden yapmıyor neden etmiyor demek yerine, erteleyin onun yapmasını bekleyin 'çocuğunuz dışında' olan işleri
Öyle şey mi olur canımöyle değilde, kendine daha çok vakit ayırma.. spor yapacakmış,uyuyacak-kalkacak dağıtacak kimse bir şey demeyecek.. ayrı odada bilgisayar başında ömür geçirecek.. yediğini içtiğinide önüne koydunmu, senden iyisi yok..
oooo pasama bak azicik sen bunun kulagini cek niye cocuk dogurturdu o zaman sana niye evlendi neyse canim sakin ol biraz zamana biraköyle değilde, kendine daha çok vakit ayırma.. spor yapacakmış,uyuyacak-kalkacak dağıtacak kimse bir şey demeyecek.. ayrı odada bilgisayar başında ömür geçirecek.. yediğini içtiğinide önüne koydunmu, senden iyisi yok..
biraz yabani bir tip evcil değil.. normal şartlarda herkesin yaptığı veya yaşadığı onun zoruna gidiyor..
örneğin yediğini içtiğini lavaboya koyuyor. dün makineye koy diye seslendim hemen tartışma.. niye dırdır ediyormuşum ben koysam ne olurmuş! ... böyle şeyler işşte... onun istediği kadın itaatkar, benim istediğim erkek hayatı paylaşan... bakış açısı farklı..Mutlaka öyledir. Hem çalış, hem çocukla ilgilen, hem eşinle, hem evle. Zaten siz haksızsınız eşiniz haklı anlamında söylemedim. Ona zorsa size 2 katı zordur. Ama işte iş dırdır boyutuna geliyorsa o zaman hayat karsılıklı cekilmez oluyor.
O kadar da değil ama. O tabağı kafaya yemeyi hak etmiş.bence sorun bu zaten.. herşeyi dört dörtlük yapmaya çalışmak.. buda çok yoruyor.. dün yediğin şeyin tabağını makineye koy diyorum.. yeter artık , sen koysan ne olur falan diyor... niye ben peşini toplayayım!!
Ben yapmıyorum neden bunları yapmadın diye söylenmiyorum da ama tavrım nettirbence sorun bu zaten.. herşeyi dört dörtlük yapmaya çalışmak.. buda çok yoruyor.. dün yediğin şeyin tabağını makineye koy diyorum.. yeter artık , sen koysan ne olur falan diyor... niye ben peşini toplayayım!!
gayet güzel söylemişsiniz. böyle davranabilseydim muhtemelen sorun olmayacaktı zaten.. çok yorulduğumu ve daha çok yardım istediğimi söylediğimde 'zaten yeteri kadar yardım ettiğini ve asla daha fazlasının olmayacağını söyledi' eşimin de şımartılmak istediği doğrudur da bende de o yetenek sabır hiç yok. aksine bende ondan takdir bekliyorum...bence eşinizi öncelikle olduğu gibi karşılamaya çalışmalısınız.. değiştirmeye çalışmayın..
eğer bir şey yapmasını istiyorsanız sakin ve mutlu bir anında sıkıntılarınızı paylaşın bunun sizi çok yorduğunu desteğe ihtiyacınız olduğunu söyleyin.. hem çocuk hemde ev işlerinin sizi çok yıprattığını en azından kendi dağınıklığını toplamak konusunda yardımına ihtiyacınız olduğunu belirtin..
bence eşiniz tamamen sizin sürekli söylenmeniz den ve şunu yap bunu yap demenizden sıkılmış.. bazı erkekler bu tarz şeyleri sevmezler. yap dediğinizde daha çok inatlaşır eve karşı soğurlar..
her şeyi kendi isteğiyle yapması için sıkıntılarınızı konuşarak halletmeye çalışın ama her zaman doğru zamanı beklemelisiniz..
ayrıca bazı erkekler de şımartılmak istiyor.. arada bir her istediğim yapılsın istiyor.. bazen egolarını tatmin etmek gerekebiliyor mutlu ve uyumlu olabilmeleri için..
sevgiler...
sonuçta birileri toplayacak ama ... eşiniz yapmıyorsa da size kalıyor ...Ben yapmıyorum neden bunları yapmadın diye söylenmiyorum da ama tavrım nettir
Bende çalışıyorum ve gider gitmez kızımla ilgilenmem lazım
Bulaşığı da o kaldırmalı , kaldırmazsa da dursun tezgahta ne yapayım 6 aylık bebeğimden önemli değil hiç birşey
eşim evlendiği için hayatı bitmiş, özel hayatı da kalmamış. zaten ömür kısaymış, geri kalan ömrünüde böyle geçiremezmiş. ben ona çok müdahale edip kızıyormuşum. bir bebeğimiz var ve ben hem çalışıp hem evle ilgileniyorum. yardımcı olmaya çalışıyor ama bana yetmiyor. sinirli ve gergin bir tipim, işim yoğun deyince de çalışma diyor da boşunamı okudum üniversite veya ayın 15inde para sormayı biliyor.. bende kendime özel bir vakit ayıramıyorum.. bir kadın çok dırdırlanıyorsa sebebi kocasıdır birazda söyletene bakacaksın.. ama zora gelince veya ben sinirli-morali bozukken çekip gidecek eş, eşmidir? insan sevdiğine kötü yüzünü gösterebilir veya sevdiğine tahammül eder.
ben bu adama ne diyeyim nasıl davranayım, yine küstü, çocukla ilgili bir şey söylemek için tlf açtım, telefonuda açmıyor.
bence benim eşim kendinden başka kimseyi sevmiyor!yahu ben bu erkekleri anlamaıyorum !!! hepsi mi aynı olur.
hem çalışıyosunuz, hem çocuğa bakıyosunuz, hem evle ilgileniyosunuz; buna rağmen özel hayatı kalmayan eşiniz miymiş.
bu nasıl bencillik arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?