gayet güzel söylemişsiniz. böyle davranabilseydim muhtemelen sorun olmayacaktı zaten.. çok yorulduğumu ve daha çok yardım istediğimi söylediğimde 'zaten yeteri kadar yardım ettiğini ve asla daha fazlasının olmayacağını söyledi' eşimin de şımartılmak istediği doğrudur da bende de o yetenek sabır hiç yok. aksine bende ondan takdir bekliyorum...
o zaman bitirin evliliği hayatı başlasın beyefendi sanıyor ki bütün kızlar oturmuş boşanmış bir çocuk babası özgürlük peşinde erkek arıyor hadsiz bir eşiniz var kusura bakmayın ama siz hem çalışın hem evle ilgilenin hem eşe vakit ayırın o kız gibi mız mızlansın yazıkeşim evlendiği için hayatı bitmiş, özel hayatı da kalmamış. zaten ömür kısaymış, geri kalan ömrünüde böyle geçiremezmiş. ben ona çok müdahale edip kızıyormuşum. bir bebeğimiz var ve ben hem çalışıp hem evle ilgileniyorum. yardımcı olmaya çalışıyor ama bana yetmiyor. sinirli ve gergin bir tipim, işim yoğun deyince de çalışma diyor da boşunamı okudum üniversite veya ayın 15inde para sormayı biliyor.. bende kendime özel bir vakit ayıramıyorum.. bir kadın çok dırdırlanıyorsa sebebi kocasıdır birazda söyletene bakacaksın.. ama zora gelince veya ben sinirli-morali bozukken çekip gidecek eş, eşmidir? insan sevdiğine kötü yüzünü gösterebilir veya sevdiğine tahammül eder.
ben bu adama ne diyeyim nasıl davranayım, yine küstü, çocukla ilgili bir şey söylemek için tlf açtım, telefonuda açmıyor.
bence benim eşim kendinden başka kimseyi sevmiyor!
dün akşam' ... sen toplasan ne olur.. dedikten sonra ,eve geldiğimden beri bir dakika oturmadım diye bende söylendim' benimde haksız olduğum taraf agresif tavırlarım, sakin olamıyorum..siz hem calısıp hemde size vakıt kalmamasından yakınmıyor ısenız
haklısınzı
acıkacsı benım calısmamı ıstıyor esımdün akşam' ... sen toplasan ne olur.. dedikten sonra ,eve geldiğimden beri bir dakika oturmadım diye bende söylendim' benimde haksız olduğum taraf agresif tavırlarım, sakin olamıyorum..
siz kendi davranışlarınızdan o da kendi davranışlarından ödün vermedikçe evde sürekli huzursuzluk çıkar ve erkek evden uzaklaşır..dün akşam' ... sen toplasan ne olur.. dedikten sonra ,eve geldiğimden beri bir dakika oturmadım diye bende söylendim' benimde haksız olduğum taraf agresif tavırlarım, sakin olamıyorum..
ay öle kadınlar varki,sırada bekliyor maalesefo zaman bitirin evliliği hayatı başlasın beyefendi sanıyor ki bütün kızlar oturmuş boşanmış bir çocuk babası özgürlük peşinde erkek arıyor hadsiz bir eşiniz var kusura bakmayın ama siz hem çalışın hem evle ilgilenin hem eşe vakit ayırın o kız gibi mız mızlansın yazık
Ohhhh ne ala memleketöyle değilde, kendine daha çok vakit ayırma.. spor yapacakmış,uyuyacak-kalkacak dağıtacak kimse bir şey demeyecek.. ayrı odada bilgisayar başında ömür geçirecek.. yediğini içtiğinide önüne koydunmu, senden iyisi yok..
aslında bu bıkkınlık sözlerini duymak beni daha da agresifleştiriyor.. buna hakkı yok..insanın eşinden böylesi bıkkınlık sözleri duyması ne acı şimdiden böyle yazık çok yazık Allah yardımcınız olsun..
bende tam olarak bunu demek istedim buna evliliklerde kimsenin hakkı yok agresifleşmeniz çok normal tamamen insanın psikolojisini bozmaya yönelik laflar..aslında bu bıkkınlık sözlerini duymak beni daha da agresifleştiriyor.. buna hakkı yok..
yok artık sanki beni yazdın inan hepsi mi aynı olur bu kadar yani ayy bebn senle çok dertleşirim aynı şeyleri yaşıyoruz :)eşim evlendiği için hayatı bitmiş, özel hayatı da kalmamış. zaten ömür kısaymış, geri kalan ömrünüde böyle geçiremezmiş. ben ona çok müdahale edip kızıyormuşum. bir bebeğimiz var ve ben hem çalışıp hem evle ilgileniyorum. yardımcı olmaya çalışıyor ama bana yetmiyor. sinirli ve gergin bir tipim, işim yoğun deyince de çalışma diyor da boşunamı okudum üniversite veya ayın 15inde para sormayı biliyor.. bende kendime özel bir vakit ayıramıyorum.. bir kadın çok dırdırlanıyorsa sebebi kocasıdır birazda söyletene bakacaksın.. ama zora gelince veya ben sinirli-morali bozukken çekip gidecek eş, eşmidir? insan sevdiğine kötü yüzünü gösterebilir veya sevdiğine tahammül eder.
ben bu adama ne diyeyim nasıl davranayım, yine küstü, çocukla ilgili bir şey söylemek için tlf açtım, telefonuda açmıyor.
yok artık sanki beni yazdın inan hepsi mi aynı olur bu kadar yani ayy bebn senle çok dertleşirim aynı şeyleri yaşıyoruz :)
zor ve de sinir bozucu bir durum, siz nasıl davranıyorsunuz? nasıl başa çıkıyorsunuz bu bencillikle?yok artık sanki beni yazdın inan hepsi mi aynı olur bu kadar yani ayy bebn senle çok dertleşirim aynı şeyleri yaşıyoruz :)
halısın kardeş kadınlığımdan utandımay öle kadınlar varki,sırada bekliyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?