eşim evlendiği için,hayatı bitmiş!!

siz hem calısıp hemde size vakıt kalmamasından yakınmıyor ısenız
haklısınzı

BEn de masum34 e katiliyorum. Tatli tali konysmak ama bi de dogru zamanda konusmak ise yariyor. O zaman daha bi anlayisli oluyorlar.

o zaman bitirin evliliği hayatı başlasın beyefendi sanıyor ki bütün kızlar oturmuş boşanmış bir çocuk babası özgürlük peşinde erkek arıyor hadsiz bir eşiniz var kusura bakmayın ama siz hem çalışın hem evle ilgilenin hem eşe vakit ayırın o kız gibi mız mızlansın yazık

bence benim eşim kendinden başka kimseyi sevmiyor!

emin olun bu bahsettiğiniz durum bir çok erkekte var.
yok bunalırlar sıkılırlar kafa dinlemek isterler. çocuğa kadınlar bakar bunlar bunalır.
ayrıca ben dırdır yaptığınızı falan da düşünmüyorum.
herşeye yetişemediğinizden sinirli de olursunuz gergin de.
tabi ki size yardım edecek, etmek zorunda tıpkı sizin evin gelirine yardım ettiğiniz gibi.
eşinizin de olan çocuğa bakıp büyüttüğünüz için.

eşinizle bence sakin bir dille oturup konuşun, adamsa anlayacaktır halinizden zaten. hırgürle malesef kimse derdini anlatmayı başaramaz.

siz hem calısıp hemde size vakıt kalmamasından yakınmıyor ısenız
haklısınzı
dün akşam' ... sen toplasan ne olur.. dedikten sonra ,eve geldiğimden beri bir dakika oturmadım diye bende söylendim' benimde haksız olduğum taraf agresif tavırlarım, sakin olamıyorum..

dün akşam' ... sen toplasan ne olur.. dedikten sonra ,eve geldiğimden beri bir dakika oturmadım diye bende söylendim' benimde haksız olduğum taraf agresif tavırlarım, sakin olamıyorum..
acıkacsı benım calısmamı ıstıyor esım
kaldıkı cıdden ıyı kazanıyorum lıse mezunu olmama ragmen
ısımızde rahat ama evde degılım sonucta ıste oturuyor olsamda evde kalan ıslerı bıtıremıyorum
bu yzuden ne zaman sıtem etsem esım benı evden gonderırr butun temızlıgı kendısı yapar.
ama sızın esınız ıstmeyor anladıgım kadarıyla tbaıkı bu kararı onlar vermemelı ama hem calısıp hem sıtem edıyorsak hemde okudum calısırım dıyorsak ters dusuyoruz

siz kendi davranışlarınızdan o da kendi davranışlarından ödün vermedikçe evde sürekli huzursuzluk çıkar ve erkek evden uzaklaşır..

hele ki bu konuda erkekler daha hassas... sinir asabiyet baskı gibi konuları asla kaldıramıyorlar.. bu bir gerçek..

bence yetişebildiğiniz kadarını yapın..kendinizi zorlamayın.. öncelikli göreviniz çocuğunuzla ilgilenmek olsun.. birşeyler varsın eksik olsun ama huzursuzluk çıkaran siz olmayın.. bu durum üzerinize yapışmasın.. yoksa eşiniz her lafınızdan nem kapacak..

bide biraz daha sakin olun lütfen

insanın eşinden böylesi bıkkınlık sözleri duyması ne acı şimdiden böyle yazık çok yazık Allah yardımcınız olsun..

ay öle kadınlar varki,sırada bekliyor maalesef

Sinirlenmeniz belki karşı tarafı çok kötü etkiliyor olarak bir savunma yapacaktım ki beyefendi nasılda hayatı kısıtlanmış,ayrıca çalışmasan ayın 15 inde para ver diye dikilemez ama bu kez de çalıştığın yok diye söylenir.

Ohhhh ne ala memleketbu adamların iyice ayarı kaçtı

Artık sende kendi önceliklerini düşün. Önce kendin ol, kendi istedikleri yap...
Onun gözünde sıradanlaşmış olabilirsin. Zamanla sana olan ilgisi artacaktır.

yok artık sanki beni yazdın inan hepsi mi aynı olur bu kadar yani ayy bebn senle çok dertleşirim aynı şeyleri yaşıyoruz :)

Eşin Evliliğin sorumluluklarından kaçıyor ANLAŞILAN
Sende biraz güçlü karaktersin ve her isi hallediyorsun alışmış bu duruma ve devam etmesini istiyor ama yok öyle bi dünya bi yerde patlar insan

yok artık sanki beni yazdın inan hepsi mi aynı olur bu kadar yani ayy bebn senle çok dertleşirim aynı şeyleri yaşıyoruz :)

zor ve de sinir bozucu bir durum, siz nasıl davranıyorsunuz? nasıl başa çıkıyorsunuz bu bencillikle?

Ya çıkın işten bide bebeğinz olmş artk ew hanımı olma zamanınz gelmedi mi inanın çalışmaktan daha zewkli bazen eşe pasta börek sürprizi yapmak. Bırakın ewin sorumluluğnu eşinize siz sadece bebeğnz ve kendnze zaman ayırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…