Eşim evlendiğimize pişman

Saf mısınız ayak mı yapıyorsunuz? Bu adam bu yaşta bekarlığı 5 tane sap arkadaşı ile okey atmak için mi istiyor sizce? Bi düşünün.
Aman ne için isterse istesin.kaliteli birini bulamayacağı aşikar.aptallığına yansın.sadece onun için isteyen de çok ayrıca.her erkek cinselliğe düşkün değil.

Aman ne için isterse istesin.kaliteli birini bulamayacağı aşikar.aptallığına yansın.sadece onun için isteyen de çok ayrıca.her erkek cinselliğe düşkün değil.
Kalite peşinde olduğunu da kim söyledi? Çeşit olsun da. Cinselliğe düşkünlük sadece biyolojik olarak değil, erkeğin toplumda yeri ile yetiştirilme tarzı ile düşün. Adam doğuştan bir makine olduğuna inanıyor, öyle olmalı, yoksa errrkek olamaz (!). Ne kadar çok kadın o kadar çok errrkeklik.

Ne kadarlık evlisiniz? Keşke evlilik hayatına adapte olamayacak insanlar evlenmese de bir başkasının hayatı ile oynamasa.

Ben bu dediklerimi hayatı çok güzel ilerleyen evliliği hala canlı kalan etrafımdaki güzel kendinden emin duruşu-vizyonu olan kadınlardan örnekleyerek yazdım. (Tabii biri ben)
Yazdıklarınızın Tam tersi bu dediklerim dışında bunu demiş hadi hop boşanalım, bunu demiş hop boşanalım diyen kadınlar antidepresan hapları ile geziyor, çünkü diğer kocadan da aynen böyle ayrılıyor,
Hayat müşterek bazen sen alttan alacan bazen o, eğer öyle olmasa birgün batar o gemi.
Bu doz ayarı bilinmeli, bu herkesin yapabileceği birşey değil, yetenek gibi düşünüyorum ben bazen bunu. Ama siz yorumunuzda ilgisizliği saygısızlığı alttan almam o onun görevi demişsiniz. Bu sizce bir görev mi? Bunu görev olarak görmeniz beni çok şaşırttı.
Bu arada benim ailemde sene 2023 boşanma olayı hiç olmadı ne Annem babam, ne kardeşlerim (4 kardeşiz) kimse de antidepresan kullanmıyor aksine antidepresan kullananlara manevi anlamda destek oluyoruz (bizi dinlemeyen arkadaşlar)

Evet, afedersiniz kim s.çarsa o temizler, kimsenin pisliğini temizleme gibi bir görevimiz yok. Adam sevmeyecek, adam böcek gibi davranacak, adam saygı duymayacak ama ben alttan alacağım ben idare edeceğim. Olldu. Ayrıca o nazar boncukları ve göz kırpan emojileriniz içinizdeki öfkeyi saklamıyor, çocuğun annesinden bi şey saklayıp "Orda değil kiiiiii" diye kandırmaya çalışmasına benziyor.

Aynisini arkadaşimda yaşadi cok sabretti sonunda isyan edip boşanma davasi acti boşandi adam deli gibi aglayip yalvardi ama kime fayda cok gec kalmişti adam böyle adamlar bòyle yapmak gerekir

Jahha ne alaka ya
Sizin bu Soğuk Kahve ile bir akrabalığınız var mı?

Ya benmi böyle şeyleri aştım bilemiyorım ama zaman zaman hepimiz of keşke hiç evlenmeseydim keşke bekar olsaydım demiyormuyuz? Ben diyorum vallah, bu evliliğimde mutsuz olduğumu göstermez ama insan biryerde sıkılıyor. Bence yani. Bazen kız kıza haftasonları küçük şehir dışı kaçamakları yapiyoruzda ne iyi geliyor bana.

Hiç çekilmez.. Allah yardımcınız olsun

Çok alaka görüldüğü üzere. Alttan ala ala mı böyle oldunuz?
Kız ailemde boşanan yok dedim nazar boncuğu koydum, buna takılan sensin (kıskanma kıskançlık iyi bişey değil annen öğretmedi mi sana)
Bizde benim yazdıklarımı yemin ederim daha çok eşim uyguluyor nazar etme ne olur çalış seninde de olur

İşte, konu sahibi gibi sevmeyen, saygı duymayan, böcek gibi davranan bir eşiniz olsaydı görürdüm sizdeki bu dilleri. O zaman da alttan al canım idare et canım diyebiliyor muydunuz bakalım? Üslup da yerlerde. Size siz diye hitap eden birine sen demeniz de aileden gelen bir görgü galiba. Büyük hata ettim sizinle muhatap olarak, şu hale bak aman Allah'ım.

Neden alttan alan, hep idare eden ,ses etmeyen kadın oluyor??? Adam gecelere kadar geziyor Eve gelip trip atıyor .Herkese bol keseden dağıtıyor,iş eşine ve bebeğe gelince yok diyor Olgunlaşmamış adamları az sabret düzelir diye diye neden kadınlar sabrediyor?? Evlilik denen kurumda elini taşın altına neden hep kadınlar koyuyor? Bunu diğer kadınlarda besliyor alttan al, yuvayı dişi kuş yapar vb.( O kadar belgesel izledim yuvayı nadiren dişi kuş yapıyor yuvaya en çok emeği erkekler yapıyor.İnsanoglu bir kuş kadar olamıyor.)Kadinlar onlara zorla nikâh kiymis gibi hep bir afra tafra.........

Ben Kıbrıslıyım canım üsluba takılma, gayet nazik yazdım bu arada Siz demem için daha çok dikkate almam yada gıcık olmam gerekiyor sanırım lol

Sizin saygılı ve özverili bir eşiniz varsa neye dayanarak saygısız eşi olanlara sabret diyorsunuz?

Yok eğer eşiniz sizle evlendiğine pişman olduğunu söylüyor, evlilik hayatına adapte olamıyor ama bunu dert etmeden yaşayabiliyorsanız siz rahat bir insansınız demektir. Herkes olamaz. Bu muameleden rahatsız olunması normal çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…