- Konu Sahibi hepiyiolacagim
-
Aman ne için isterse istesin.kaliteli birini bulamayacağı aşikar.aptallığına yansın.sadece onun için isteyen de çok ayrıca.her erkek cinselliğe düşkün değil.Saf mısınız ayak mı yapıyorsunuz? Bu adam bu yaşta bekarlığı 5 tane sap arkadaşı ile okey atmak için mi istiyor sizce? Bi düşünün.
yapcak olsa gizli saklı yapar zaten bekarlığa ihtiyacı yok ben storylerde gördüm arkafasları okeydeydi o gidemedi diye teiplere girdiSaf mısınız ayak mı yapıyorsunuz? Bu adam bu yaşta bekarlığı 5 tane sap arkadaşı ile okey atmak için mi istiyor sizce? Bi düşünün.
Kalite peşinde olduğunu da kim söyledi? Çeşit olsun da. Cinselliğe düşkünlük sadece biyolojik olarak değil, erkeğin toplumda yeri ile yetiştirilme tarzı ile düşün. Adam doğuştan bir makine olduğuna inanıyor, öyle olmalı, yoksa errrkek olamaz (!). Ne kadar çok kadın o kadar çok errrkeklik.Aman ne için isterse istesin.kaliteli birini bulamayacağı aşikar.aptallığına yansın.sadece onun için isteyen de çok ayrıca.her erkek cinselliğe düşkün değil.
Yapmadığını nerden biliyorsunuz, gizli saklı yaparmış işte.yapcak olsa gizli saklı yapar zaten bekarlığa ihtiyacı yok ben storylerde gördüm arkafasları okeydeydi o gidemedi diye teiplere girdi
Yani yapsa yapar aldatması için bekar olmasına gerek yok neden üstüne bide gelipte keşke bekar olsaydım diye dert yansın onun derdi gece okeye gidememek evde durmakYapmadığını nerden biliyorsunuz, gizli saklı yaparmış işte.
Ben bu dediklerimi hayatı çok güzel ilerleyen evliliği hala canlı kalan etrafımdaki güzel kendinden emin duruşu-vizyonu olan kadınlardan örnekleyerek yazdım. (Tabii biri benBunu hep derim her yerde, kocam aldatsa affetme ihtimalim var, ama şöyle salak salak muamelelere gelemem, çat diye keser atarım. Sevgisizliğe saygısızlığa karşı alttan alma idare etme çaba sarfetme durumum olamaz. O onun görevi. Kimsenin görevini sırtlanamam. Şükür şu vakte kadar ne aldatıldım ne de çöp yerine kondum. Duruşla alakalı bunlar. Sizin dediklerinizi yapan kadınlar belli yaştan sonra antidepresan bağımlısı oluyor. Ben artık erkeklerin şeyi şeyine denk, saçı ağarmadan hayat sürerken kadınların bir poşet hapla gezmesinden bezdim.
Evet, afedersiniz kim s.çarsa o temizler, kimsenin pisliğini temizleme gibi bir görevimiz yok. Adam sevmeyecek, adam böcek gibi davranacak, adam saygı duymayacak ama ben alttan alacağım ben idare edeceğim. Olldu. Ayrıca o nazar boncukları ve göz kırpan emojileriniz içinizdeki öfkeyi saklamıyor, çocuğun annesinden bi şey saklayıp "Orda değil kiiiiii" diye kandırmaya çalışmasına benziyor.Ben bu dediklerimi hayatı çok güzel ilerleyen evliliği hala canlı kalan etrafımdaki güzel kendinden emin duruşu-vizyonu olan kadınlardan örnekleyerek yazdım. (Tabii biri ben)
Yazdıklarınızın Tam tersi bu dediklerim dışında bunu demiş hadi hop boşanalım, bunu demiş hop boşanalım diyen kadınlar antidepresan hapları ile geziyor, çünkü diğer kocadan da aynen böyle ayrılıyor,
Hayat müşterek bazen sen alttan alacan bazen o, eğer öyle olmasa birgün batar o gemi.
Bu doz ayarı bilinmeli, bu herkesin yapabileceği birşey değil, yetenek gibi düşünüyorum ben bazen bunu. Ama siz yorumunuzda ilgisizliği saygısızlığı alttan almam o onun görevi demişsiniz. Bu sizce bir görev mi? Bunu görev olarak görmeniz beni çok şaşırttı.
Bu arada benim ailemde sene 2023 boşanma olayı hiç olmadıne Annem babam, ne kardeşlerim (4 kardeşiz) kimse de antidepresan kullanmıyor aksine antidepresan kullananlara manevi anlamda destek oluyoruz (bizi dinlemeyen arkadaşlar)
Aynisini arkadaşimda yaşadi cok sabretti sonunda isyan edip boşanma davasi acti boşandi adam deli gibi aglayip yalvardi ama kime fayda cok gec kalmişti adam böyle adamlar bòyle yapmak gerekirEşim sabah 12 de çıktı akşam 10 a kadar kafasına göre takıldı hiç karışmadım. Sonra geldi keşke bekar olsaydım şimdi gezip tozardım yer içerdim dedi arkadaşları okeye gitmiş o gidememiş eve gelmek zorunda kalmış defol git tutanmı var evlenmeseydin dedim. Kavga ettik
Ayrı yattım. Bugün arkadaşlarına yemek ısmarlamış çay ısmarlamış bana gelince herseyde para hesabı çok doldum artık.
Jahha ne alaka yaEvet, afedersiniz kim s.çarsa o temizler, kimsenin pisliğini temizleme gibi bir görevimiz yok. Adam sevmeyecek, adam böcek gibi davranacak, adam saygı duymayacak ama ben alttan alacağım ben idare edeceğim. Olldu. Ayrıca o nazar boncukları ve göz kırpan emojileriniz içinizdeki öfkeyi saklamıyor, çocuğun annesinden bi şey saklayıp "Orda değil kiiiiii" diye kandırmaya çalışmasına benziyor.
Çok alaka görüldüğü üzere. Alttan ala ala mı böyle oldunuz?Jahha ne alaka ya
Sizin bu Soğuk Kahve ile bir akrabalığınız var mı?
Ya benmi böyle şeyleri aştım bilemiyorım ama zaman zaman hepimiz of keşke hiç evlenmeseydim keşke bekar olsaydım demiyormuyuz? Ben diyorum vallah, bu evliliğimde mutsuz olduğumu göstermez ama insan biryerde sıkılıyor. Bence yani. Bazen kız kıza haftasonları küçük şehir dışı kaçamakları yapiyoruzda ne iyi geliyor bana.Eşim sabah 12 de çıktı akşam 10 a kadar kafasına göre takıldı hiç karışmadım. Sonra geldi keşke bekar olsaydım şimdi gezip tozardım yer içerdim dedi arkadaşları okeye gitmiş o gidememiş eve gelmek zorunda kalmış defol git tutanmı var evlenmeseydin dedim. Kavga ettik
Ayrı yattım. Bugün arkadaşlarına yemek ısmarlamış çay ısmarlamış bana gelince herseyde para hesabı çok doldum artık.
Hiç çekilmez.. Allah yardımcınız olsunEşim sabah 12 de çıktı akşam 10 a kadar kafasına göre takıldı hiç karışmadım. Sonra geldi keşke bekar olsaydım şimdi gezip tozardım yer içerdim dedi arkadaşları okeye gitmiş o gidememiş eve gelmek zorunda kalmış defol git tutanmı var evlenmeseydin dedim. Kavga ettik
Yapmadığını nerden biliyorsunuz, gizli saklı yaparmış işte.
Kız ailemde boşanan yok dedim nazar boncuğu koydum,Çok alaka görüldüğü üzere. Alttan ala ala mı böyle oldunuz?
İşte, konu sahibi gibi sevmeyen, saygı duymayan, böcek gibi davranan bir eşiniz olsaydı görürdüm sizdeki bu dilleri. O zaman da alttan al canım idare et canım diyebiliyor muydunuz bakalım? Üslup da yerlerde. Size siz diye hitap eden birine sen demeniz de aileden gelen bir görgü galiba. Büyük hata ettim sizinle muhatap olarak, şu hale bak aman Allah'ım.Kız ailemde boşanan yok dedim nazar boncuğu koydum,buna takılan sensin (kıskanma kıskançlık iyi bişey değil annen öğretmedi mi sana)
Bizde benim yazdıklarımı yemin ederim daha çok eşim uyguluyornazar etme ne olur çalış seninde de olur
Ben Kıbrıslıyım canım üsluba takılma, gayet nazik yazdım bu aradaİşte, konu sahibi gibi sevmeyen, saygı duymayan, böcek gibi davranan bir eşiniz olsaydı görürdüm sizdeki bu dilleri. O zaman da alttan al canım idare et canım diyebiliyor muydunuz bakalım? Üslup da yerlerde. Size siz diye hitap eden birine sen demeniz de aileden gelen bir görgü galiba. Büyük hata ettim sizinle muhatap olarak, şu hale bak aman Allah'ım.
Sizin saygılı ve özverili bir eşiniz varsa neye dayanarak saygısız eşi olanlara sabret diyorsunuz?Kız ailemde boşanan yok dedim nazar boncuğu koydum,buna takılan sensin (kıskanma kıskançlık iyi bişey değil annen öğretmedi mi sana)
Bizde benim yazdıklarımı yemin ederim daha çok eşim uyguluyornazar etme ne olur çalış seninde de olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?