- 28 Mart 2020
- 21.350
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.820
- 598
- Konu Sahibi hepiyiolacagim
-
Tamam işte ucuz sevdası olana da yallah denir.Aman ne için isterse istesin.kaliteli birini bulamayacağı aşikar.aptallığına yansın.sadece onun için isteyen de çok ayrıca.her erkek cinselliğe düşkün değil.
Sırça köşkünden, mutlu evliliğinden atıp tutuyor, idare edeceksin cnm diye.Evet, afedersiniz kim s.çarsa o temizler, kimsenin pisliğini temizleme gibi bir görevimiz yok. Adam sevmeyecek, adam böcek gibi davranacak, adam saygı duymayacak ama ben alttan alacağım ben idare edeceğim. Olldu. Ayrıca o nazar boncukları ve göz kırpan emojileriniz içinizdeki öfkeyi saklamıyor, çocuğun annesinden bi şey saklayıp "Orda değil kiiiiii" diye kandırmaya çalışmasına benziyor.
Bizim de sırça köşkümüz var, ballandıra ballandıra anlatmayı bilmiyor muyduk? Çok ayıp ya, onun yerine ben utandım.Sırça köşkünden, mutlu evliliğinden atıp tutuyor, idare edeceksin cnm diye.
Ben konu sahibinin diğer durumlarını bilmiyorum, sadece bu konuda bu konuyu açarken anlattığı kadarıyla yorum yaptım, bu sebeple bir ailenin yok olmaması gerektiğini savunuyorum.Sizin saygılı ve özverili bir eşiniz varsa neye dayanarak saygısız eşi olanlara sabret diyorsunuz?
Yok eğer eşiniz sizle evlendiğine pişman olduğunu söylüyor, evlilik hayatına adapte olamıyor ama bunu dert etmeden yaşayabiliyorsanız siz rahat bir insansınız demektir. Herkes olamaz. Bu muameleden rahatsız olunması normal çünkü.
Ne ballandırarak anlatırız ne de her anlamda doyum yaşarken zerresine muhtaç bir kadına otur bunları çek deriz.Bizim de sırça köşkümüz var, ballandıra ballandıra anlatmayı bilmiyor muyduk? Çok ayıp ya, onun yerine ben utandım.
Durup dururken anlatılmadı ki bunlar, kendimi izah etmek maksatlı bir.iki araya soktum. Durup Anlatsam roman olur kızBizim de sırça köşkümüz var, ballandıra ballandıra anlatmayı bilmiyor muyduk? Çok ayıp ya, onun yerine ben utandım.
Tecrübelerim bana öğretti ki, kim neyi diline doluyorsa eksiği tam da ordadır. İçiniz kaynıyor içiniz, yazık size.Katibin Ruhu gülüm kimin duası kabul olur hiç belli olmaz, inşallah bir gün sende mutlu olursun Hadi sağlıcakla.
Çok mutlusunuz o yüzden burada tanımadığınız insanlara bol nazar boncuğu emojileriyle ispata giriştiniz. İnsan kendinde ne eksikse diline vururmuş. Napalım Boşanmadınız diye madalya mı takalım.Kız ailemde boşanan yok dedim nazar boncuğu koydum,buna takılan sensin (kıskanma kıskançlık iyi bişey değil annen öğretmedi mi sana)
Bizde benim yazdıklarımı yemin ederim daha çok eşim uyguluyornazar etme ne olur çalış seninde de olur
Eşim sabah 12 de çıktı akşam 10 a kadar kafasına göre takıldı hiç karışmadım. Sonra geldi keşke bekar olsaydım şimdi gezip tozardım yer içerdim dedi arkadaşları okeye gitmiş o gidememiş eve gelmek zorunda kalmış defol git tutanmı var evlenmeseydin dedim. Kavga ettik
Ayrı yattım. Bugün arkadaşlarına yemek ısmarlamış çay ısmarlamış bana gelince herseyde para hesabı çok doldum artık.
Ayrı yatmanız, kavga etmeniz hiçbir işe yaramaz, eşinizin arkadaşlarıyla takılmaya, akşamları okey oynamak için evde durmamaya niyeti varsa yapacağından geri durmaz, çok net konuşuyorum çünkü aynısını bir akrabam yaşıyor, 12-13 yıllık evliler kadın ayrı yata yata 3 çocuk doğurdu, kavgalar kıyametler adam değişmedi, her gün okeye gidiyor bekar arkadaşlarıyla takılıyor, ne eve 5 kuruş masraf yapıyor ne de çoluk çocuk hasta olunca o bekarlar sofrasından ayrılıyor, şimdi de akrabam olan kadın boşanırım blöfü yapıyor lakin adam artık karısını avucunun içi gibi tanıdığından blöfü yemiyor.Yani yapsa yapar aldatması için bekar olmasına gerek yok neden üstüne bide gelipte keşke bekar olsaydım diye dert yansın onun derdi gece okeye gidememek evde durmak
Ben de üzerlik kullanıyorum, dengeliyor, tavsiye ederim.
Afiyet olsun
"Kim kimi çok seviyorsa dilinde hep o vardır" "gerçek neyse dilden o dökülür" bunlar da vardı
Eki Görüntüle 3191838
O ne kız ilk defa gördüm.Ben de üzerlik kullanıyorum, dengeliyor, tavsiye ederim.
Kız ailemde boşanan yok dedim nazar boncuğu koydum,buna takılan sensin (kıskanma kıskançlık iyi bişey değil annen öğretmedi mi sana)
Bizde benim yazdıklarımı yemin ederim daha çok eşim uyguluyornazar etme ne olur çalış seninde de olur
Çoğuna göre evet takılmayacakmışBen anlamiykrum, evlendi diye arkadaslariyla takilamayacak mi? Siz de gezin. Aksi çok bunaltici gercekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?