Şarkı dinliyor romantik bunu dinlerken beni düşünüyo musun diyorum yoo şarkı işte diyo müziği falan hoşuna gidiyomuş.. Oysaki ben her dinlediğim şarkıyı çok içselleştiren anlamını düşünen biriyim.
Bugün de geçmişten konuşuyorum çocukluğunu pek hatırlamıyor. 20li yaşlarını hatırlıyosun di mi diye takıldım ciddi ciddi bilmiyorum, kısmen dedi (20li yaşlar beraber geçirmiştik sevgili olduğumuz dönemler) sevgili olduğumuz dönemle ilgili aklında kalan bi anı anlat diyorum ofluyo dur şimdi diye.
Geçmiş diyince duygulanan biriyim 33 yaşındayım da yani ama garip geliyor 20 yıl. Bazı ünlülerin yaşlanması mesela 20 yıl önce tarkan benim yaşımdaymış falan diyorum eşime bomboş bakıyo söylediklerim saçma geliyo (öyle de olabilir bilemiyorum

)
2.5 yaşında çocuğum var. Bazen bu benim çocuğum mu diyorum çok tuhaf geliyo biz büyüttük nasıl oldu zaman nasıl geçti vs. vs. yoo benim çocuğum tabi ki diyo garip garip cevaplar dümdüz ya..
bazen felsefi düşünceler paylaşıyorum suratıma saçmalıyormuşum gibi bakıyor. Şu son 1-2 yıl durum böyle geliyor. Eskiden sürekli peşimde olması beni sevmesi bu açığı kapatıyodu galiba şimdi o da yok ağlasam bakmaz özür dilemez bi konuda üstüne gidince bağırır sus diye. Tabi iyi olduğumuz zaman yine bitanem aşkım canım diyo sarılıyo ev işine yardım ediyo çocuğuyla ilgileniyor.. zaten olması gereken şeyler