• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim galiba dümdüz bi adam

Her şarkıda düşünsün olayı değil hiç mi aklına gelmiyorum anlamında ve yok diyor açıkça. demek ki ben salakmışım bazen dinlerken onu düşünecek kadar bu duyguları hak etmiyormuş 😂
Daha önceki konularini bilmeyerek yorum yapıyorum.bu konudaki yorumlar benim çok tuhafıma gitti.ben seni haklı buldum.çocuk muyuz biz öyle yatıp kalkıp dümdüz yaşayacağız.insan arada bir duygulu konuşmalar yapmak, yaşadığının farkına varmak istiyor.evet felsefe yapmak da istiyor.ben de öyleyim gayet normal.her biraz kaliteli insanın ihtiyacıdır bu durum.20 sene önce tarkan benim yaşımdaymiş diye giriş yapsan ben evet ya vakit ne çabuk geçiyor, bak bizim de hayatımızda ne gelişmeler oldu, 20 yaşındayken bu duruma geleceğimizi hiç tahmin etmezdim, hayat çok garip gerçekten falan derdim.eşimle ilgili de çok güzel şeyler söylerdim.iyi ki bu yolu seninle yürüyorum falan tarzı.zaten şu anki ilişkimde de böyle.kadınlar da iyice odun olmuş.çocuk varmişmiş.yaa ne alakası var.direk dükkanı kapatıp gidelim o zaman.sen örnek vermişsin bunlar da kocan gibi tek bir cümleye çocuk gibi takılıp kalmiş, ana fikir diye birşey var arkadaşlar ya.biri bana bunu dese bomboş falan bakmam.bakanı da sevmem.

Daha önceki konularini bilmeyerek yorum yapıyorum.bu konudaki yorumlar benim çok tuhafıma gitti.ben seni haklı buldum.çocuk muyuz biz öyle yatıp kalkıp dümdüz yaşayacağız.insan arada bir duygulu konuşmalar yapmak, yaşadığının farkına varmak istiyor.evet felsefe yapmak da istiyor.ben de öyleyim gayet normal.her biraz kaliteli insanın ihtiyacıdır bu durum.20 sene önce tarkan benim yaşımdaymiş diye giriş yapsan ben evet ya vakit ne çabuk geçiyor, bak bizim de hayatımızda ne gelişmeler oldu, 20 yaşındayken bu duruma geleceğimizi hiç tahmin etmezdim, hayat çok garip gerçekten falan derdim.eşimle ilgili de çok güzel şeyler söylerdim.iyi ki bu yolu seninle yürüyorum falan tarzı.zaten şu anki ilişkimde de böyle.kadınlar da iyice odun olmuş.çocuk varmişmiş.yaa ne alakası var.direk dükkanı kapatıp gidelim o zaman.sen örnek vermişsin bunlar da kocan gibi tek bir cümleye çocuk gibi takılıp kalmiş, ana fikir diye birşey var arkadaşlar ya.biri bana bunu dese bomboş falan bakmam.bakanı da sevmem.
Senin sevgin olmadan nasıl yaşayacağız biz şimdi

Konu sahibinin muhabbeti çok sıkıcı belli oluyor, biz de eşimle siyaset din hayatın acımasız gerçekleri üzerinden konuşuruz ama yaşın da getirdiği bir olgunluk ve muhabbetin kalitesi vardır.
Kafa açan modla insanın eşi olsa tahammül edemez. Hayat romantik komedi değil.
Sen de inş evlen bakalım bu sefer gerçekten çocuk yap. Birlikte zor şeylerin üstesinden gel, o zaman gör paylaşımların kalitesini.

Her şarkıda düşünsün olayı değil hiç mi aklına gelmiyorum anlamında ve yok diyor açıkça. demek ki ben salakmışım bazen dinlerken onu düşünecek kadar bu duyguları hak etmiyormuş 😂
Valla evlendikten sonra niye şarkı dinleyip eşimi düşüneyim bacım. Sevip de kavuşamadım mı, yeni mi çıkmaya başladım, ilk heyecan mı ? nedir bu dram çözemedim ben seni😐

Bacım Tarkan 20 sene önce bilmemkaç yaşındaymış diye niye hayatı sorgulayayım 😐 hdhdhhd felsefe mi oldu şimdi bu

Valla evlendikten sonra niye şarkı dinleyip eşimi düşüneyim bacım. Sevip de kavuşamadım mı, yeni mi çıkmaya başladım, ilk heyecan mı ? nedir bu dram çözemedim ben seni😐
Uzun süredir hiç duygusal bir an yaşanmamişsa ihtiyaç duyuyor olabilir.ben de bazen güzel sözler duymak istiyorum.beni sevdiğini biliyorum ama söyle diyorum mesela.onlar da hemen mesajı alip güzel şeyler söylemeye başliyorlar.belli ki kadinin ihtiyacı var.sembolik konuşmuş işte.siz de takilip kaldiniz odun erkekler gibi.ayy nasıl kadinsiniz 😄

Konu sahibinin muhabbeti çok sıkıcı belli oluyor, biz de eşimle siyaset din hayatın acımasız gerçekleri üzerinden konuşuruz ama yaşın da getirdiği bir olgunluk ve muhabbetin kalitesi vardır.
Kafa açan modla insanın eşi olsa tahammül edemez. Hayat romantik komedi değil.
Sen de inş evlen bakalım bu sefer gerçekten çocuk yap. Birlikte zor şeylerin üstesinden gel, o zaman gör paylaşımların kalitesini.
Sembolik olarak konuşmuş diye düşündüm.konu açma maksatlı.erkek de mesajı alsın yani.belli ki kadının biraz duygusal , güzel sözlere ihtiyacı var.konu tarkan mi yani şimdi? Bunu anlamak zor değil.

Sembolik olarak konuşmuş diye düşündüm.konu açma maksatlı.erkek de mesajı alsın yani.belli ki kadının biraz duygusal , güzel sözlere ihtiyacı var.konu tarkan mi yani şimdi? Bunu anlamak zor değil.
Verdiği örnek yaşadıkları bir şey başka daha anlamlı bir örneği olsa onu verirdi. Demek ki konu sahibinin yaptığı konuşmalar bu şekilde. Ben sanmıyorum çok derin konuşmalar yaptığını ama Tarkan örneğini verdiğini. Sürekli böyle muhabbet dönüyorsa adam sıkılmıştır ben olsam ben de sıkılırdım ciddiye almiyordur söylediklerini

Bizde de tam tersi sevgilim çok duygusaldır durup durup ilanı aşk eder derin bi cümle kurar ben çay mı içsek kahve mi modundayım 😂 o da bana der hep sevginden emin olduğum için odun olduğundan da eminim diye dkxksmmc

Sen şarkı dinlerken hangi birini dusunuyorsun cok merak ettim su an

Esinizle sohbet, geyik anlayisiniz uymuyor demek ki. Bu adami duz yapmaz, muhabbetinizi farklı yapar. Arkadaslarimizla da oyle degil miyiz, hepsiyle ayni muhabbeti yapmıyoruz. Esiniz de sizden farklı frekansta demek ki. Ilginc olan bunu bunca sene sonra fark etmeniz.

Galiba ben odunum, bilmiyorum 😅 Okurken nötr hissettim. Bu kadar anlam yüklemeyin, psikolojiye yazık olur 😅

Ama ağladığında seni görmezden geliyorsa bu işte sıkıntı var derim yani

Şarkı dinliyor romantik bunu dinlerken beni düşünüyo musun diyorum yoo şarkı işte diyo müziği falan hoşuna gidiyomuş.. Oysaki ben her dinlediğim şarkıyı çok içselleştiren anlamını düşünen biriyim.
Bugün de geçmişten konuşuyorum çocukluğunu pek hatırlamıyor. 20li yaşlarını hatırlıyosun di mi diye takıldım ciddi ciddi bilmiyorum, kısmen dedi (20li yaşlar beraber geçirmiştik sevgili olduğumuz dönemler) sevgili olduğumuz dönemle ilgili aklında kalan bi anı anlat diyorum ofluyo dur şimdi diye.
Geçmiş diyince duygulanan biriyim 33 yaşındayım da yani ama garip geliyor 20 yıl. Bazı ünlülerin yaşlanması mesela 20 yıl önce tarkan benim yaşımdaymış falan diyorum eşime bomboş bakıyo söylediklerim saçma geliyo (öyle de olabilir bilemiyorum 😂)
2.5 yaşında çocuğum var. Bazen bu benim çocuğum mu diyorum çok tuhaf geliyo biz büyüttük nasıl oldu zaman nasıl geçti vs. vs. yoo benim çocuğum tabi ki diyo garip garip cevaplar dümdüz ya..
bazen felsefi düşünceler paylaşıyorum suratıma saçmalıyormuşum gibi bakıyor. Şu son 1-2 yıl durum böyle geliyor. Eskiden sürekli peşimde olması beni sevmesi bu açığı kapatıyodu galiba şimdi o da yok ağlasam bakmaz özür dilemez bi konuda üstüne gidince bağırır sus diye. Tabi iyi olduğumuz zaman yine bitanem aşkım canım diyo sarılıyo ev işine yardım ediyo çocuğuyla ilgileniyor.. zaten olması gereken şeyler
Aynı benimki. Yolda giderken aaa şu araba çok güzel falan diyorum std kadın konuşması yani bi anlamı yok benim içinde, cevap bile vermiyo bazen. Geçen gün dedim ki sen neden bana cevap bile vermiyosun o an az konuşasım gelmiştir diyo hahahshhs. Ne demek az konuşasım gelmiştir ya adam istiyo ki herkes sussun kimse ona ellemesin laf atmasın konuşmak zorunda bile kalmasın. Bir kısım erkek böyle maalsf. Konuşan da çok konuşuyomuş o da çok kafa ütüler uğraşamam :D

Back
X