• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim galiba dümdüz bi adam

Şarkı dinliyor romantik bunu dinlerken beni düşünüyo musun diyorum yoo şarkı işte diyo müziği falan hoşuna gidiyomuş.. Oysaki ben her dinlediğim şarkıyı çok içselleştiren anlamını düşünen biriyim.
Bugün de geçmişten konuşuyorum çocukluğunu pek hatırlamıyor. 20li yaşlarını hatırlıyosun di mi diye takıldım ciddi ciddi bilmiyorum, kısmen dedi (20li yaşlar beraber geçirmiştik sevgili olduğumuz dönemler) sevgili olduğumuz dönemle ilgili aklında kalan bi anı anlat diyorum ofluyo dur şimdi diye.
Geçmiş diyince duygulanan biriyim 33 yaşındayım da yani ama garip geliyor 20 yıl. Bazı ünlülerin yaşlanması mesela 20 yıl önce tarkan benim yaşımdaymış falan diyorum eşime bomboş bakıyo söylediklerim saçma geliyo (öyle de olabilir bilemiyorum 😂)
2.5 yaşında çocuğum var. Bazen bu benim çocuğum mu diyorum çok tuhaf geliyo biz büyüttük nasıl oldu zaman nasıl geçti vs. vs. yoo benim çocuğum tabi ki diyo garip garip cevaplar dümdüz ya..
bazen felsefi düşünceler paylaşıyorum suratıma saçmalıyormuşum gibi bakıyor. Şu son 1-2 yıl durum böyle geliyor. Eskiden sürekli peşimde olması beni sevmesi bu açığı kapatıyodu galiba şimdi o da yok ağlasam bakmaz özür dilemez bi konuda üstüne gidince bağırır sus diye. Tabi iyi olduğumuz zaman yine bitanem aşkım canım diyo sarılıyo ev işine yardım ediyo çocuğuyla ilgileniyor.. zaten olması gereken şeyler
Şarkıdan da nem kapmayin ya @Minik Duduklu Tencere bir ara "eylulzede" şarkısını burda paylasti hoşuma gitti haftalarca dinledim kimse de aklıma gelmedi valla 😂

tamam her dinlemede böyle bi konu geçmiyo ama insan hiç mi düşünmez anlamında bi soru yani sonuçta aşk şarkısı hiç mi beni düşünmez şarkı armağan edip dans etmezsin bu kadar mı bitiyo yani çocuktan sonra 😏 eski halimizi arıyorum biraz da
Yani karısı yanındayken niye düşünsün adam🙂 Genelde ayrılık acısı çekerken veya özlediginde aklına gelir insanın şarkılarda.

Şarkı dinliyor romantik bunu dinlerken beni düşünüyo musun diyorum yoo şarkı işte diyo müziği falan hoşuna gidiyomuş.. Oysaki ben her dinlediğim şarkıyı çok içselleştiren anlamını düşünen biriyim.
Bugün de geçmişten konuşuyorum çocukluğunu pek hatırlamıyor. 20li yaşlarını hatırlıyosun di mi diye takıldım ciddi ciddi bilmiyorum, kısmen dedi (20li yaşlar beraber geçirmiştik sevgili olduğumuz dönemler) sevgili olduğumuz dönemle ilgili aklında kalan bi anı anlat diyorum ofluyo dur şimdi diye.
Geçmiş diyince duygulanan biriyim 33 yaşındayım da yani ama garip geliyor 20 yıl. Bazı ünlülerin yaşlanması mesela 20 yıl önce tarkan benim yaşımdaymış falan diyorum eşime bomboş bakıyo söylediklerim saçma geliyo (öyle de olabilir bilemiyorum 😂)
2.5 yaşında çocuğum var. Bazen bu benim çocuğum mu diyorum çok tuhaf geliyo biz büyüttük nasıl oldu zaman nasıl geçti vs. vs. yoo benim çocuğum tabi ki diyo garip garip cevaplar dümdüz ya..
bazen felsefi düşünceler paylaşıyorum suratıma saçmalıyormuşum gibi bakıyor. Şu son 1-2 yıl durum böyle geliyor. Eskiden sürekli peşimde olması beni sevmesi bu açığı kapatıyodu galiba şimdi o da yok ağlasam bakmaz özür dilemez bi konuda üstüne gidince bağırır sus diye. Tabi iyi olduğumuz zaman yine bitanem aşkım canım diyo sarılıyo ev işine yardım ediyo çocuğuyla ilgileniyor.. zaten olması gereken şeyler
Felsefe bölümü okumalısın. Adam gayet normal.

Şarkı dinlerken beni düşünmeyen kocayı boşarım. Günde 865 tane şarkı da dinlese hepsinde tek tek beni düşünecek. Ordu'nun dereleri bile dese beni düşüncek.

20 yıl önce Tarkan'ın sizin yaşınızda olmasının eşinizde ne tür bir karşılığı olacaktı?
Her şeye anlam yükleyen insanlar beni de yorar. Kaç yıllık evliyim kocam da kocam ama dinlediğim şarkılarda onu düşünmüyorum. Adam hayatımın her alanında zaten, şarkıda olmayıversin. 😁
Genel iletişim problemleri ayrı ama olaylara, konulara aynı tepkiyi vermek zorunda değilsiniz.

Reyiz çok kafa açıyorsun yapma.

Ben de kanye west postlarını beğeniyorum instagramda eşim stannis baratheon paylaşımlarını beğeniyor hiçbir zaman birbirimize sormadık sen neden bunları beğeniyorsun diye. Takılma geç herkesin zevki fikri kafa yapısı farklıdır

Hayat yorgunluğu vardır ondada geçen yıllar cocukkar iş hayatı vs okuduğum kadarıyla kötü birşey göremedim belki siz bazen biraz fazla hassas olup ilgi bekliyor olabilirsiniz laf aramızda haklısınız da bende de bu aralar eski kahvaltı sofralarını özlemek aramızdan ayrilanlari anımsamak ne bileyim eski gamsız tasasız deli günlere bı özlem halı var bazende kapı gicirtisına ağlamak.Mantiksız evet ama işte insan katman katman bazen her şey insanı bir ana götürüyor zamanda yolculuk yapıyor sanki gözlerini kapatsa görecek koklayacak gibi . Karşıdakinin bunu anlaması zor bu duygu gecislerini sadece o an bu duygunun içinde kaybolan anliyor disaridakine görünen sadece ne var bunda Siz genede takmayin gözlerinizi kapatıp ruhunuzun götürdüğü yerlerde kendi anılarınızın tadını kendiniz çıkarın

Adam normal,anormal olan sensin.

Eşin koçmuş. Buna da şükür. Bence fazlasını bekleme :KK14:
niye be
baska kocam olmadi ama koç kocayi tavsiye ederim, erteleme huyu olan uyuşuk bir burc degil, yapilacak işi yaparlar, ateş gibiler.

sevgili konu sahibi, sizin de geyiginiz hic cekilmiyor ama
adam ne desin "20 yil once tarkan benim yasimdaymis" cumlesine? bunca sene hep bu tarz cumleler kuruyorsaniz adamin yillar icinde kafasi bipilmis, içi sıkılmıştır.

Sizin çocuğun 2 yaş sendromu hafif mi geçti noldu, böyle şeyleri düşünecek vakti ne ara buldunuz 2.5 yaş ile.

Bazı ünlülerin yaşlanmasıyla ilgili ay bak şu bir zamanlar bizim yaşımızdaymış biri dese asla ciddiye almam.
Ne kadar haklı yorum gerçekten aynı yaşta kızım var öyle güzel yoruluyorumki Tarkan'ın bizzat kendisi gelip yaşlandım mı kız dese cevap verecek halim yok

l. Bazı ünlülerin yaşlanması mesela 20 yıl önce tarkan benim yaşımdaymış falan diyorum
Sizinki en azından bomboş bakıyormuş benim kocam böyle bir şey dese ne diyor bu deli diye düşünürdüm. Hatta yüzüne de söylerdim :D çok gereksiz boş muhabbetler.

Şarkı dinlerken beni düşünmeyen kocayı boşarım. Günde 865 tane şarkı da dinlese hepsinde tek tek beni düşünecek. Ordu'nun dereleri bile dese beni düşüncek.
Her şarkıda düşünsün olayı değil hiç mi aklına gelmiyorum anlamında ve yok diyor açıkça. demek ki ben salakmışım bazen dinlerken onu düşünecek kadar bu duyguları hak etmiyormuş 😂

20 yıl önce Tarkan'ın sizin yaşınızda olmasının eşinizde ne tür bir karşılığı olacaktı?
Her şeye anlam yükleyen insanlar beni de yorar. Kaç yıllık evliyim kocam da kocam ama dinlediğim şarkılarda onu düşünmüyorum. Adam hayatımın her alanında zaten, şarkıda olmayıversin. 😁
Genel iletişim problemleri ayrı ama olaylara, konulara aynı tepkiyi vermek zorunda değilsiniz.
O konu Tarkan eski şarkısı tvde açıkken açıldı yani zaman ne kadar çabuk geçiyor anlamında ne zaman bir şey desem bununla ilgili hiç anlam veremiyor eşim anlık yaşıyor asla zamanla ilgili bir şeyi umursamıyo geçmişe özlem duyduğu bir şey yok o sadece bu anda, aslında evet çok iyi bir şey 😄tabi bende sürekli böyle konuşmuyorum ama arada bir geçmişe özlemim oluyo karşımda anlayacak biri yok

Back
X