- Konu Sahibi ozlemvetatlicadi
-
tabiki annende kalacaksın ...daha sevinmesi lazım yalnız kalmadığın için aklı sende kalmaz bişey olursa diye ..ablam evlendiğinde eniştemde böyle yapardı kıskanıyorum seni annenden,babandan demiş en sonunda kavga da yeni evlenenlerde çok görülürmüş bu olayEşim vardiyalı çalışıyor,bi hafta gececi bi hafta gündüzcü.Gündüzdeyken hiçbir sorunumuz yok balkaymak yaşıyoruz,geçiniyoruz.Ama geceye döndüğünde sorunlar başlıyor 3-4 gün evde yalnız kalıyorum 1 gece annemi çağırıyorum bir gecede annemlerde kalıyorum eşim bunu sorun ediyor sen evde yalnız kalamıyormusun da,evden korkuyormusun da,senin evin yokmu,anneme takmış durumda zaten,benim geceye dönmemi bekliyor annen diyor.Kendi ailesi başka şehirde yaşıyor,ayda bir görüşüyoruz ayda bir kayınvalidem gelip 1 hafta kalıyor ben o zaman hiç sorun etmiyorum en ufak olumsuz bişi yapmıyorum suratımı dahi asmıyorum aksine mutlu oluyorum,ama benim annem üstelik o gecedeyken geldiğinde sorun oluyor,hele bnim annemlerde kalmam daha büyük sorun,hemen suratı asılıyor,yanlış bişi mi yapıyorum bende mi sorun onda mı çözemiyorum.Daha yeni evliyiz,tek derdimiz bu,o kadar üzülüyorum ki bunları haketmediğimi düşünüyorum.İşten çıkar çıkmaz eve koşarak gidiyorum,10 dk da yemek hazırlayıp karnını doyurup onu işe uğurluyorum,bir kaç günde annemde kalıyım ya ne var bunda,ben mi hatalı düşünüyorumkızlar yardımcı olun ya.
Eşinize hak veriyorum..
Bana da garip gelir evler yakın olduğu halde ailede kalmak ya da ailenin sizde kalması...
Ne gerek var hiç anlamam...
Benim kocam 2 yıla yakın vardiyalı çalıştı,hep tek başıma kaldım ben...
banada gereksiz geldi bu kalma olayları
evlendikten sonra herkesin kendi evi kendi düzeni olmalı
evine alışsan iyi olur
ilerde çocuğun olduğunu düşün ozamandamı böyle gidip kalacaksın
heleki annene yakın oturuyormussun ne gerek varki kalmaya
git gör geç saate olsa evine dön
arada sırada olabilir tabii annen gelir kalır sen gidersin ama herzaman sanki mecburiyet olmuş gibi ne gerek var
şöyle düşün sen vardiyalı çalışssan eşin sen olmadığın gecelerde annesine gitse veya o gelse senin hoşuna gidermi?
benim gitmezdi
İşte sorunda bu aslında onun ailesi uzakta diye bunlar oluyor bence,onun ailesi ile aynı şehirde yaşasak onun anneside gelirdi yanıma,o ailesini göremiyor diye yapıyor bende bunları bugun zaten ben ayın 24 ünden beri görmüyorum annemi,sen 2 gün görmedin daha diyo.
İşte sorunda bu aslında onun ailesi uzakta diye bunlar oluyor bence,onun ailesi ile aynı şehirde yaşasak onun anneside gelirdi yanıma,o ailesini göremiyor diye yapıyor bende bunları bugun zaten ben ayın 24 ünden beri görmüyorum annemi,sen 2 gün görmedin daha diyo.
evet haklı ama
kendi onun yerine koymalısın
sana annene gitme demiyordur
ama kalmanı istemiyorsa sende buna saygı göster bence evinizin huzuru için
eminim oda senin için fedakarlıklar gösteriyordur
hasta olursun vs. ozaman durum farklı ozaman zaten oda istemez yanlız kalmanı
ama onun dışında gerek yok
anneler öyle hep evham yaparlar
28 yaşıma geldim eşim evde olmadığı akşamlar annem 10 kere telefon açar 1000000 kezde kapını kitle kimseye kapını açma salonun ışığını açık birak vs. vs. vs.
hepsine tamam anne diyip bazen dalgaya vuruyorum okadar
kocan varken gidip kalmıyorsun ki neyini sorun ediyormuş. valla benim eşim şehir dışına filan gittiğinde hayatta kalmam evde tek garip garip sesler duyuyorum ayrıca yalnız tekbaşıma hayatta uyuyamam. zaten eşimde istemez kalmamı. sizde bir sorun yok eşiniz sadece tam anlamıyla sizi anlayamıyor. bence bir gece annenizi çağırmayın sizde gitmeyin tek kalın gündüz eşiniz gelince de yatın uyuyun deyin off gece hiç uyuyamadım sürekli kapıyı camı kontrol ettim tam uykuya dalcam sanki biri kapıyı açmaya çalışıyo gibi sesler duyuyorum korkudan zıplıyorum bakıyorum bişiy yok uykum kaçıyo tabi filan de hiç annem kalsın falan açma konusunu. eşinde sanıyorum yalnız kalınca iyi olmadığını farkedecek ve senin rahat etmen için artık annenin gelmesini anlayışla karşılayacaktır yani inşallah
Tek başıma sıkılıyorum diyosun da ben 5 yıldır tek başıma yaşıyorum, ben ve benim gibiler napsın o zaman hayatım ya.
Senin sorunun sıkılma değil bence, kendince bir yarışa girmişsin onun ailesi senin ailen vs.
Evinin huzuru daha önemli değil mi sence, anneleri babaları ayrı bir yerde tutmayı öğrenmezseniz o evlilikten hayır gelmez benden söylemesi.
Benim onun ailesiyle en ufak bir sorunum yok,annesi gelip kaldığındada sorun etmiyorumda benim annem kaldığında sorun oluyor.Neyse ya demekki ben kötü düşünüyorum eşimle aynı dşünceye sahip bayanlar da olduğuna göre benim demem oydu ki ben bi haftada annemlerde kalıyorum demeddim hiç bi saman onsuz kaldığım haftada bir gecede annemlerde kalmam yanlış bir şeyse,peki.
Ben derdimi bayanlara bile anlatamıyorum ki eşime nasıl anlatayım,demekki bende var bişiler.Hepinize teşekkürler zamanınızı çaldım.
İyi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?