- Konu Sahibi ozlemvetatlicadi
-
Eşim vardiyalı çalışıyor,bi hafta gececi bi hafta gündüzcü.Gündüzdeyken hiçbir sorunumuz yok balkaymak yaşıyoruz,geçiniyoruz.Ama geceye döndüğünde sorunlar başlıyor 3-4 gün evde yalnız kalıyorum 1 gece annemi çağırıyorum bir gecede annemlerde kalıyorum eşim bunu sorun ediyor sen evde yalnız kalamıyormusun da,evden korkuyormusun da,senin evin yokmu,anneme takmış durumda zaten,benim geceye dönmemi bekliyor annen diyor.Kendi ailesi başka şehirde yaşıyor,ayda bir görüşüyoruz ayda bir kayınvalidem gelip 1 hafta kalıyor ben o zaman hiç sorun etmiyorum en ufak olumsuz bişi yapmıyorum suratımı dahi asmıyorum aksine mutlu oluyorum,ama benim annem üstelik o gecedeyken geldiğinde sorun oluyor,hele bnim annemlerde kalmam daha büyük sorun,hemen suratı asılıyor,yanlış bişi mi yapıyorum bende mi sorun onda mı çözemiyorum.Daha yeni evliyiz,tek derdimiz bu,o kadar üzülüyorum ki bunları haketmediğimi düşünüyorum.İşten çıkar çıkmaz eve koşarak gidiyorum,10 dk da yemek hazırlayıp karnını doyurup onu işe uğurluyorum,bir kaç günde annemde kalıyım ya ne var bunda,ben mi hatalı düşünüyorumkızlar yardımcı olun ya.
cemreeylul neden o sekil goruyorsunuz olayi ya :)
hani ana kuzusuda degilim ben
senelerce yalniz yasamisim
ayni sehirde oturarak ailemle
o kadar darda dusunmuyorum ama..
bilmiyorum artik soz tukendi bende
haftada bir gun kalmasinda ne gibi bir sakinca olabilir
"ANNE"den bahsediyoruz ya
kayanana olsa eh idare eder haftada bir gun bi sey olmaz yada en fazla
"ne isi var" deriz
ama konu insanin annesi olunca neden boyle oluyor?
ayy konu sahibeisnin annesi okusa
gozleri dolar gitmek istemez bir daha kizinin evine
bu kadarmi rahatsiz ediyorum diye
ya benim esimmi anormal o zaman?
anneme küser kalmadin bizde diye
yada beni zorlar gidelim hafta sonunu orda gecirelim diye
babamla tatil plani yapmaya kalkar
aman ya ilk defa opup kafama koyim kocami
hani kocalar cok kiymetli ya nazarinizda :)
Geçen akşamlardan birinde annemlerin elektrikleri bozulmuş elektirk kabloları yanmış gece gece tamircide bulamamışlar,karanlıkta kalmışlar yetmemiş elektirk olmayınca kombide çalışmamış soğukta yatmışlar,haber vermediler verselerdi gidip alırdık.Ertesi günde düzelmedi elektirkleri,yeniden kablo döşendi çünkü,o gecede bizde kaldılar,Böyle bişi sizin ailenizin başına gelse demekki mahremimi açamam anne size soğukta yatın mı diyeceksiniz.Tuhaf buluyorum ya.
Daha fazla çarpıtamazdınız.
Bu istisnai bir durum eğer siz annenn izle bu güne kadar sıradan bir gidip gelme ilişkisi içinde olsanız.
Eşiniz böyle bir durumda asla ses etmez zaten edemezde.
Siz neden rutine binmiş ziyaretleri çok az yaşanır istisnai bir olayla bir tutuyorsunuz ki.
Konuya bu açıdan bakmanız benimle uyuşmamanız sizi veya beni etkilemez.
Ama kafanız değişmezse eşinizle uzun vadede hep sıkıntı yaşarsınız.
Ailenizin başına gelen durum benim ailemin başına gelse davetime bile gerek kalmaz.
Kızım bugün sizdeyiz derler o kadar da rahat bir izlenimim vardır ailemin bana karşı.
Kendi evleri olarak görürler evimi hiç yabancılamaz rahatsız huzursuz tedirgin olmazlar.
Konuyu kocayı bulup anayı unutan muhabbetine getirdiniz..
Hayret ki ne hayret..
Eşim vardiyalı çalışıyor,bi hafta gececi bi hafta gündüzcü.Gündüzdeyken hiçbir sorunumuz yok balkaymak yaşıyoruz,geçiniyoruz.Ama geceye döndüğünde sorunlar başlıyor 3-4 gün evde yalnız kalıyorum 1 gece annemi çağırıyorum bir gecede annemlerde kalıyorum eşim bunu sorun ediyor sen evde yalnız kalamıyormusun da,evden korkuyormusun da,senin evin yokmu,anneme takmış durumda zaten,benim geceye dönmemi bekliyor annen diyor.Kendi ailesi başka şehirde yaşıyor,ayda bir görüşüyoruz ayda bir kayınvalidem gelip 1 hafta kalıyor ben o zaman hiç sorun etmiyorum en ufak olumsuz bişi yapmıyorum suratımı dahi asmıyorum aksine mutlu oluyorum,ama benim annem üstelik o gecedeyken geldiğinde sorun oluyor,hele bnim annemlerde kalmam daha büyük sorun,hemen suratı asılıyor,yanlış bişi mi yapıyorum bende mi sorun onda mı çözemiyorum.Daha yeni evliyiz,tek derdimiz bu,o kadar üzülüyorum ki bunları haketmediğimi düşünüyorum.İşten çıkar çıkmaz eve koşarak gidiyorum,10 dk da yemek hazırlayıp karnını doyurup onu işe uğurluyorum,bir kaç günde annemde kalıyım ya ne var bunda,ben mi hatalı düşünüyorumkızlar yardımcı olun ya.
Eşim zaten anneme takmış durumda evet,annem ne yapsa batıyor ona,çok uzun bir nişanlılık dönemi geçirdik biz 3 yıla yakın,annemde heryere göndermek istemezdi beni,oradan takmış durumda.Sorun korkmak yada korkmamak değil benim açımdan,he yalnızken uyuyamıyorum bölük bölük uyuyorum o ayrı ama korkmuyorum yalnız kaldığım için.Ama yani her günde evde tek başına canı sıkılıyor insanın birgünde annem gelsin birgünde ben gidiyim ne var yani,bu konuyu düzeltebilicemizi hiç sanmıyorum çünkü her geceye döndüğünde konuşuyoruz anlaştığımızı sanıyorum yine aynısı oluyor.Annem deseniz ayrı i dert onunda gönlü el vermiyor benim yalnız kalmama,evhamlı biraz,kendi kendine korkuyor,eşim kzııyor diyemiyorum bu gece kız arkadşım kalcak bizde,için rahat olsun diye kandırıyorum onuda.İki arada bi derede kalıyorum nefret ediyorum gece vardiyasından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?