Eşim gececi olduğunda

ne yaptığınızda ve ne yapmadığınızda huzurunuz oluyor bence bunu düşünün. inatlaşmak yerine eşinize tamam deseniz nasıl olur?annenize de eşinizin duyduğu rahatsızlığı güzelce anlatabilirsiniz. siz anlatmazsanız allah korusun eşiniz belki kendisinebizzat belli eder. kadıncağız da iyi bir şey yaptığını düşünürken çok kırılır. güç savaşına girmezseniz büyük ihtimal sonunda o sizin yalnızlıktan çok sıkıldığınızı farkeder ve kendi der git ya da gelsin diye. inat yapılırsa erkeklik duyguları sivrilir. herkesin düşüncesi farklı tabi ki.ben en çok kendi evimde kendi yatağımda rahat ediyorum da.

BEN ne gerek var diyenlere katılmıyorum açıkcası. durumda bi gariplik yok eşinde bi gariplik var. sende yalan söyleme ama olayıda ballandırma eşin belkide onun gece vardiyasına gittiğini iple çektiğini sanıyo bu yüzden bozuluyo.

ben de evde eşim yokken tek kalamıyorum
bunun yeni evime alışıp alışmamayla alakası yok
annemlerdeyken de yalnız kalamazdım
evin en küçüğü olduğumdan beni hiç tek kalmaya alıştırmadılar
o yüzden de tek başıma kalamıyorum akşamları
o yüzden eşim yokken
ya ben annemlere gidiyorum
ya da arkadaslarımdan kuzenlerimden birileri gelip kalıyor ben de.

kaynanası yakında otursa ve gece vardiyası olduğunda kaynanası aman yalnız kalmasın diye gelip evde kalsa ya da kız kaynanasına gidip kalsa o günler eşi hiç yadırgamayacak sorun yaşamayacaktır :) sorun eve alışamamak filan değil sorun kızın annesiyle hala çok görüştüğünü ve bu kadar sık olmamasını istemesi. ne bilim kendi anası uzakta diye herhalde

Son düzenleme:

Bencede tespitleriniz doğru.benim kızımın eşininde çok sık yurtdışı. yurt içi gezileri olur turizmci olduğu için 14 aylık evli ama kesinlikle böyle bişeyi sorun etmez bunun muhabbeti bile olmaz.o benim ve kızımın bileceği iştir isterse bana gelir,istersem ben giderim isterse yalnız kalır...nedir bu yani... annenin seni herhangi bir konuda etlilediğini düşünüyor ve açıkçası anneni kıskanıyor...Anneyim ve alttan al diyenlere katılmıyorum evliliğin ilk yıllarında seni böyle masum bir konuda üzen erkekle yarın önemli konularda başetmen çok zor olur.Alttan alma derken yanlış anlamayın lütfen asla kavga edin arayı iyice gerin demiyorum sakin,seviyeli fakat kesin bir dille derdini anlat evliliğin böyle bişey olduğunu anlaması gerekiyor...

canım benm de eşim haftaiçleri evde olmuyor. kendi ailemle de çok yakın oturuyorum iki bina ötede aynı sitedeyiz. eşim evlenmeden önce özellikle ailemin yakınında bi yerde ev tutmamızı istedi, aklım sende kalmasın dedi. ama ben hep kendi evimde kalıyorum,akşamları yemeğe gdiorum onlara işten sonra biraz oturup evime geçiyorum, ailem ısrar ediyor bazen ama benm evim var diorum. sadece hastaysam bakıma ihtiyacım varsa annemlerde kalıorum. ya da evimde bi sorun varsa mesela bi kaç gündür eve kombi bozuldu ocak kalorifer sıcak su hiç bi olmadığı için mecbur kaldım ailemin yanındayım. eşim hiç sorun etmez bu durumu, ama yne de insan evinden başka yerde kalınca kendi evini benimseyemiyorsun.

ayy canımm yazdıklarını okuyunca bi an bunları nezaman yazdım ben dedim inanki:)
bukadar olur bende evin enküçük kızıydım ve hiç yanlız kalmak zorunda kalmamıştım..taaki
evlenipte eşimin vardiyalı işi olana kadar:) benim annemlere mesafem bir minübüs uzaklıkta ama ben gitmek istemiyorum..çalıştığım için servis sorun çıkarıyor.
en sonunda çareyi bulduk,eve alarm taktırdık(montaj dahil 140tl )şimdi kafam rahat uyuyabiliyorum..
annemizin evide olsa insan kendi evinde olduğu gibi rahat davranamıyor..

bende ne gerek var kalmanıza diyenlere katılmıyorum
kalmak istediğiniz veya evinizde kalan yabancı değil sizin anneniz aileniz
benim eşimde iki gecede bir nöbette oluyo annemler bana yakın otururken hiç yalnız kalmazdım
şimdi annemler memlekete taşındı ve yalnızım
geceleri yalnız kalmanın insanı ne kadar ürküttüğünü çokda iyi bilirim
dayımlar teyzemler yakın bana eşim çok ısrar eder her nöbete gidişinde git kal diye hatta
ama ben kalmak istemem insnaın kendi ailesi başka ..
bence eşinizin kızmasında başka bi neden var gibi güzelce konuşun sorununu anlatsın

Ne gerek var annende kalmana evine alış yorumuna katılmıyorum kesinlikle...
Eşin yokken kalıyorsun ve tabii ki kalacaksın, bence bunun normali budur. Daha yeni evli genç bir bayansın, ailen varken yalnız kalman abes bana göre. Eşin tamamen kıskanıyor bence kendi ailesi uzakta olduğu için. Bu da biraz yeni evli olmanızdandır tabii kaynanan da dolduruyor olabilir bilemem.
Ben aileme yürüme mesafesindeyim ve eşim seyahate gittiğinde annenlerde kal diye tembihler beni, hatta kızdırmak için yok evde kalıcam ben derim, sonra anneme tembihler.
Baştan tavrını koymalısın, korkuyorum de, uyuyamıyorum de böyle böyle alıştır bana kalırsa.

benim eşim hep gece çalışıyo ama evde kalıyorum yine
gece çalışan erkeklerin psikolojisi bozulmasa bile bundan etkileniyolar
özellikle bilmeyene cok komik gelebilir ama, erkekler ne düşünüyo biliyo musunuz? karım evi bırakıp gitti, benimle mutlu değil, ben onu mutlu edemiyorum
bana bunu önceden söylemişlerdi zor iş kızım sabır ister diye ben de gülmüştüm baya ay öyle şeymi olur diye. ama sonra farkettimki gece beni aradıgında ''napıyosun'' dediğinde ''yatağımızdayım televizyon seyrediyorum'' demem bile onu mutlu ediyo ''televizyon seyrediyorum'' demem yerine
biraz özveri ve sabır istiyo gerçekten, ben çok fevri davranırım hep ama, belkide benim eşim hep gece çalıştıgı için kendimi direk alışmaya şartlandırdım
seninki gibi bi gece bi gündüz olsa ''of şu hafta bitse de eşim gündüz çalışsa'' diye beklesem bu kadar kolay olmazdı belki de.
ama annenin sende kalmasına da karışması biraz bencillik, sıkılabilirsin her akşam yanlız çok normal

yanlıs hatırlamıorsm sen kıskandıgını yazmamıssın ama onu sonradan yazmıssın .. kıskanıorsa cok ayrı bı olay bu.. yazcak bı sey yok..

valla bazı erkekler kıskançlık yapıyolar canm benım eşimde kıskanır kıyaslar hep.annem benım evıme temzlık için yardıma bıle gelse,benım annemıde cağır der sankı oyun oynuyoruz.
annemle gezın der anneme bırakayım der.benım annem gelsın derr.der de derrr..

kapin ayri evin ayri annenin ne isi var sende

diyenlere sok oluyorum sadece!!!

esi evde yokken gececi oldugunda kalmasinda ne sakinca var annesinin?

aaa bu arada esinizle baristinizmi? kocam dediginize gore berabersiniz sevindim adiniza

kapin ayri evin ayri annenin ne isi var sende

diyenlere sok oluyorum sadece!!!

esi evde yokken gececi oldugunda kalmasinda ne sakinca var annesinin?

aynen canım
ben şu an evde tekim annemler yakın olsaydı asla yalnız kalmazdım
ki bunu eşimde istemiyodu evde tek olmamdan o da huzursuz oluyo belki işinden mesleğindne dolayıda huzursuzluğu dahada fazla
sabaha kadar uyuyamıyorum istesemde...

Ben de böyle düşünüyorum...
Eşiniz haklı siz haksızsınız demiyorum ama gidip ailenin yanında kalınmasını ben de anlamıyorum...
Eşim vardiyalı çalışsa ne yanımda kimseyi isterim ne de giderim...

Eşiniz vardiyalı çalışıyorsa bu istisnai bir durum değildir.
Böe çalışacak bu adam en azından belirsiz bir süre..
Bu durumda sürekli anneyi çağırmak ne bileyim garip.
Adam eve geliyor sabahın körü karısı ve annesi..! çalışmıyorsam bende otururdum sabah kadar kocam gelir kahvaltı yaparız vur kafayı yat. benim düşüncem yani
insan bütünlük ister onu bekleyen bir kadın veya erkek ister. siz eşinizin kıskanç olduğuna kafayı takmışsınız diğer açıdan hiç bakmıyorsunuz.
adam haklı bence,korkuyorum vs türünde şeyler ise ne bileyim ya anneniz olmasaydı ne yapacaktınız.
evliliğinizi mi bitirecektiniz vardiya yüzünden,hasta olursunuz mutsuz olursunuz elbette anneye koşulur ama artık evlisiniz.
mesela bebek olur kayınvalide veya anne uzun süre aylar boyu kalır ona da gıcık olurum ben. çok saçma gelir bana.. hadi bir ay 40 gün alışma süreci..bebeği büyütemeyeceksen ne diye doğurdun..?
ne bileyim herkes çeşit çeşit..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…