- Konu Sahibi ozlemvetatlicadi
-
Canım seni çok iyi anlıyorum....
Eşin tipik kaprisli bir Türk erkeği....
Annende kalmanda, ya da annenin sende kalmasında nasıl bir sakınca olabilir?
Ya sadece korkudan değil, yanımda annemi istiyorum tek olduğum zaman, var mı ötesi ? Bunun neresinde yanlış, x kişi tek kalmak ister, ama ben tek kalmak istemiyorum, annem yaaa, var mı ötesi berisi, evet yuva kurdum ama silbaştan da bir hayat yaşamıyorum...
Kendi annesi geldiği zaman nasıl mutlu oluyorsa, sen de o şekilde mutlu oluyorsun...eşin fazlasıyla bencil... bu arada bayanlara bile anlatamıyorum demişsin, çünkü onların eşleri de senin eşinin zihniyetinde olduğu için, sindirmişler kendilerini, bunun başka bir açıklaması yok....
Sen doğru olanı yapıyorsun, bence eşini karşına al konuş, bunun ne gibi sakıncası var, yanlış bişey mi yapıyorum de, ben senin ailenle ilişkilerine müdahale etsem hoşuna gider mi de.... kendi annesi de sizin yaşadığınız şehirde yaşasaydı, emin ol, annem gelir kalır, sen tek kalma derdi...
7'sinde neyse, 70'inde de değişmeyen insansa, çok zorrrr....
Ama bence çok fazla alttan alma, taviz tavizi doğurur....
Selametle....
ben de evde eşim yokken tek kalamıyorum
bunun yeni evime alışıp alışmamayla alakası yok
annemlerdeyken de yalnız kalamazdım
evin en küçüğü olduğumdan beni hiç tek kalmaya alıştırmadılar
o yüzden de tek başıma kalamıyorum akşamları
o yüzden eşim yokken
ya ben annemlere gidiyorum
ya da arkadaslarımdan kuzenlerimden birileri gelip kalıyor ben de.
Bencede tespitleriniz doğru.benim kızımın eşininde çok sık yurtdışı. yurt içi gezileri olur turizmci olduğu için 14 aylık evli ama kesinlikle böyle bişeyi sorun etmez bunun muhabbeti bile olmaz.o benim ve kızımın bileceği iştir isterse bana gelir,istersem ben giderim isterse yalnız kalır...nedir bu yani... annenin seni herhangi bir konuda etlilediğini düşünüyor ve açıkçası anneni kıskanıyor...Anneyim ve alttan al diyenlere katılmıyorum evliliğin ilk yıllarında seni böyle masum bir konuda üzen erkekle yarın önemli konularda başetmen çok zor olur.Alttan alma derken yanlış anlamayın lütfen asla kavga edin arayı iyice gerin demiyorum sakin,seviyeli fakat kesin bir dille derdini anlat evliliğin böyle bişey olduğunu anlaması gerekiyor...
Eşinize hak veriyorum..
Bana da garip gelir evler yakın olduğu halde ailede kalmak ya da ailenin sizde kalması...
Ne gerek var hiç anlamam...
Benim kocam 2 yıla yakın vardiyalı çalıştı,hep tek başıma kaldım ben...
kapin ayri evin ayri annenin ne isi var sende
diyenlere sok oluyorum sadece!!!
esi evde yokken gececi oldugunda kalmasinda ne sakinca var annesinin?
Eşinize hak veriyorum..
Bana da garip gelir evler yakın olduğu halde ailede kalmak ya da ailenin sizde kalması...
Ne gerek var hiç anlamam...
Benim kocam 2 yıla yakın vardiyalı çalıştı,hep tek başıma kaldım ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?