- Konu Sahibi ozlemvetatlicadi
-
Sevgili Zelicka arkadaşım, benim eşim bile yok, nasıl sindirilmiş olabilirim bu konuda mesela.
Ayrıca konu sahibi arkadaşım, burada fikir istemişsin, biz de fikrimizi söylüyoruz.
Ama seninle aynı fikirde olmayınca da "siz beni, anlamıyorsunuz, daha size bile anlatamıyorum derdimi hadi iyi günlere" e dönüyor olay. Fikir dediğin olumlu da olur olumsuz da, öyle değil mi?
Konunun bu noktaya geldiği topiclerde de... kusura bakmasın yine kimse... harcadığım zamana üzülüyorum açıkçası. Selametle o zaman yani ne diyelim.
Canım seni çok iyi anlıyorum....
Eşin tipik kaprisli bir Türk erkeği....
Annende kalmanda, ya da annenin sende kalmasında nasıl bir sakınca olabilir?
Ya sadece korkudan değil, yanımda annemi istiyorum tek olduğum zaman, var mı ötesi ? Bunun neresinde yanlış, x kişi tek kalmak ister, ama ben tek kalmak istemiyorum, annem yaaa, var mı ötesi berisi, evet yuva kurdum ama silbaştan da bir hayat yaşamıyorum...
Sen doğru olanı yapıyorsun, bence eşini karşına al konuş, bunun ne gibi sakıncası var, yanlış bişey mi yapıyorum de, ben senin ailenle ilişkilerine müdahale etsem hoşuna gider mi de.... kendi annesi de sizin yaşadığınız şehirde yaşasaydı, emin ol, annem gelir kalır, sen tek kalma derdi...
7'sinde neyse, 70'inde de değişmeyen insansa, çok zorrrr....
Ama bence çok fazla alttan alma, taviz tavizi doğurur....
Selametle....
katılıyorummailelerinizden uzak bi yerde olsanız tamam yalnız kalmak zorundasınız derdim ama annenizin kalma imkanı varken ne diye kullanmayacakmışsınız bu imkanı..
annem bana geldiğinde surat asan adamın vay haline!..:88:
canim bence hatali degilsin. Ne varki annende kalmanda, yada annenin sende kalmasinda. Sanki bilmedigini bir yeremi gidiyorsun?????? En güvenli yere gidiyorsun soncta.. ah bu erkekleri anlamak mümkün degil. Birde kadinlari anlamak zor derler pehhhh
Slm kızlar bende kayın valıdemle kalıyom 2 bucuk sendır evlıyım frdan turkıyeye gorucu usulu evlendım ama tabıkı bende kendı duzenım olsun ısterdıml ama zamanla bakıyoprumda ılk bu sekıl olmasınada ıyı buluyom tecrube edındım dıye dusunuyom bu benım fıkrım ve dusuncem
benim esimde gececi calisir..kayinvalidemler karsi sokakta otururlardi o zaman(simdi uzaktalar)..ama yinede annesine"git askimda kal..o korkmasin,cani sIkIlmasin" derdi..(ben korkmadigim halde..ama canim sIkIlirdi aksam yanliz kalmaktan)..annesi her aksam bendeydi esim gececiyken,bende yatardi evi karsida oldugu halde.. ..benim annemler yurtdisanda..eger ayni sehirde olsaydik,bende onlara giderdim kalmaya yada annem gelirdi..ne var bunda?bunun evliligi benimsememekle falan ne alakasi var ki?annemiz o bizim...nasil onun annesi bizde kaliyosa,benim annemde kalabilir,yada ben gideblirim...bence senin esinin ailenle bi s orunu var..yoksa demezdi gitme falan diye...sevinmesi lazim sen yanliz kalmiyosun diye...allah allah ya..insan evlenince annesin evine de mi gidemicek..ne scama seyler...ben evlendim diye onlari silmedim,yada yüz göz olmucam diye bisey mi var....bi erkekde buna karismamali..haa sende esin yokken gidiyosun tabiki..eger o varkende zirt pirt gitmek istesen ,orda esin hakli derim...ama o zaten evde yokken bence gitmemenin hic bi nedeni yok...sen haklisin arkadasim...esinle konus..evde canim sIkILiyor sen yokken,anneme gidiyorum ne var bunda de...senin annende burda olsa onada giderim..keske burda olsalardi de...ama onlar geldignde ben cok mutlu oluyorum biliyosun de...lütfen sende benim anneme gitmemi engelleme falan de...cünkü onlar benle ayni sehirde olmalarina ragmen uzak kalmayi anlayamiyorum de
eşim annenle görüşme dicek ve ben gitmicem hadi yaaa oldu cnm
o bayanın bi kere kendien güveni yokmuş cnm
ay bana diyosan, zaten kabul etmedi canım, kavga kıyamet falan filan derken, şimdi düzen bi oturttular arkadaşım gidiyor ama eşi bayramda bile gitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?