Eşim gececi olduğunda

Sevgili Zelicka arkadaşım, benim eşim bile yok, nasıl sindirilmiş olabilirim bu konuda mesela.

Ayrıca konu sahibi arkadaşım, burada fikir istemişsin, biz de fikrimizi söylüyoruz.
Ama seninle aynı fikirde olmayınca da "siz beni, anlamıyorsunuz, daha size bile anlatamıyorum derdimi hadi iyi günlere" e dönüyor olay. Fikir dediğin olumlu da olur olumsuz da, öyle değil mi?

Konunun bu noktaya geldiği topiclerde de... kusura bakmasın yine kimse... harcadığım zamana üzülüyorum açıkçası. Selametle o zaman yani ne diyelim.

Burdaki konu bekar birinin tek kalması değil, evli bir bayanın fikirleri, eşinin tutumlarından rahatsız olduğunu belirtmesi.... dediğim gibi kimisi tek kalmak ister, kimisi yanında anacığını ister, bunda da hiçbir sakınca yok.... ben yokken eşim de gitsin annesinde kalsın, ne kaybederim ki ?

katılıyorumm ..ailelerinizden uzak bi yerde olsanız tamam yalnız kalmak zorundasınız derdim ama annenizin kalma imkanı varken ne diye kullanmayacakmışsınız bu imkanı..
annem bana geldiğinde surat asan adamın vay haline!..:88:

Son düzenleme:
canim bence hatali degilsin. Ne varki annende kalmanda, yada annenin sende kalmasinda. Sanki bilmedigini bir yeremi gidiyorsun?????? En güvenli yere gidiyorsun soncta.. ah bu erkekleri anlamak mümkün degil. Birde kadinlari anlamak zor derler pehhhh

Slm kızlar bende kayın valıdemle kalıyom 2 bucuk sendır evlıyım frdan turkıyeye gorucu usulu evlendım ama tabıkı bende kendı duzenım olsun ısterdıml ama zamanla bakıyoprumda ılk bu sekıl olmasınada ıyı buluyom tecrube edındım dıye dusunuyom bu benım fıkrım ve dusuncem

Huzurluysan ne mutlu canım sana...

benimde esim hep gece calısıo bende aynı zamanda bi hafta gece bi hafta gündüz calısıorm ama gündüzcü olduğumda sabah 7 de kalktığım halde korkuğum için uyumuorm onu bekliyorum.. Kii benim esim annene gidebilirsin sıkılırsan gece alırım seni gecerken diyo gitmiorm ben. bi haftam zehir oluor ama kimseye gitmiorm.. artık evliyiz hanımlar alısmak zorundayız yalnızlığa.. bende bekarken aksam 6 olsn hava kararısn annemi cağırırdım komsudan ama artık bi mecburiyet olduğu icin kalıorm..

Konu korkuyorum yalnız kalamıyorum değil,he korksaydım o haldede izin vermiyor olsaydı çok daha fazla üzülürdüm,yinede huzurlu bi şekilde uyumuyorum ama bazı arkadaşlar demek istediğimi anlamışlar,en güvenli yere gidiyorum her gece gidiyim demiyorum elbette zaten çalışan bir bayanım annemlerle çok sık görüşemiyoruz,ya aslında herkes birbirini anladı da bakış açıları farklı yetiştiriliş farklı sanırım.

Keşke onun ailesiyle aynı şehirde yaşasaydık,böyle bi derdimiz olmazdı eminim.
o ailesini göremiyor özlüyor diye beni kıskanıyor.

o zaman onun anneside bizde hiç kalmaya gelmesin niye özlüyor ki oğlunu günü birlik gelsin görsün gitsin değilmi?

Ne gerek var aile olduk biz artık,alışmamız lazım böyle mi düşünelim yani????????

benim esimde gececi calisir..kayinvalidemler karsi sokakta otururlardi o zaman(simdi uzaktalar)..ama yinede annesine"git askimda kal..o korkmasin,cani sIkIlmasin" derdi..(ben korkmadigim halde..ama canim sIkIlirdi aksam yanliz kalmaktan)..annesi her aksam bendeydi esim gececiyken,bende yatardi evi karsida oldugu halde.. ..benim annemler yurtdisanda..eger ayni sehirde olsaydik,bende onlara giderdim kalmaya yada annem gelirdi..ne var bunda?bunun evliligi benimsememekle falan ne alakasi var ki?annemiz o bizim...nasil onun annesi bizde kaliyosa,benim annemde kalabilir,yada ben gideblirim...bence senin esinin ailenle bi s orunu var..yoksa demezdi gitme falan diye...sevinmesi lazim sen yanliz kalmiyosun diye...allah allah ya..insan evlenince annesin evine de mi gidemicek..ne scama seyler...ben evlendim diye onlari silmedim,yada yüz göz olmucam diye bisey mi var....bi erkekde buna karismamali..haa sende esin yokken gidiyosun tabiki..eger o varkende zirt pirt gitmek istesen ,orda esin hakli derim...ama o zaten evde yokken bence gitmemenin hic bi nedeni yok...sen haklisin arkadasim...esinle konus..evde canim sIkILiyor sen yokken,anneme gidiyorum ne var bunda de...senin annende burda olsa onada giderim..keske burda olsalardi de...ama onlar geldignde ben cok mutlu oluyorum biliyosun de...lütfen sende benim anneme gitmemi engelleme falan de...cünkü onlar benle ayni sehirde olmalarina ragmen uzak kalmayi anlayamiyorum de

diyorum canım gündüze geçtiğinde diyorum hatta ki hani bak geceye geçtiğinde sorun çıkarmasın diye o zaman hak veriyor sonra gene aynı bilmiyorum çözemiycem galiba ben bu sorunu ne güzel anlatmışsın,onun ailesi burda olsaydı onun annesini çağırırdım gel oturalım,yada kal diye sorun ne anlamıyorum

Bence eşiniz annenizi sevmiyor ve sanırım çok fazla geliş gidişi sevmiyor.
evde yalnız kalamamanız gayet normal
nedne bazı arkadaşlar bunu yadırgamış anlamış değilim
insan herşeyden korkabiliyor...
hırsızdan,yanlızlıktan,ruhani varlıklardan korkabilirsiniz ki bende korkarım bu gayet doğal...
ki sonuçta eşi evde değiil annesinde yada kendi evinde annesiyle kalmasını eşinin sorun etmemesi gerek.
eşinizin sorunu ailesinin uzak olması ve annenize karşı olan nedensiz tutumu ve kıskançlığı.içten içe bir kini var sanırım

benimki de tam tersi,kendisi evde yokken benim evde yanlız kalmamı asla istemiyor ve kabul etmiyor
askere gittiğinde resmen kıyamet kopmuştu ben evde kalırım dediğimde,ya benim annemlerde ya kendi annenlerde kal diye tutturmuştu ama sonunda ben kazanmıştım ve askerden dönene kadar evde kalmıştımmmmm
demek ki her erkek farklı düşünebiliyor

ama onun annesine gidip kalsaydın ya da onun annesi sizde kalsa hiiiiiç sorun etmeyecekti değil mi
bencede derdi annen
bazı erkekler böyle olur, bi arkadaşım yaşadı, nedensiz yere adam kayınvalidesiyle küstü ne kendi gitti ne arkadaşımı yolladı, sonradan sonra kavga kıyamet derken, şimdi artık arkadaşım gidiyor kocası yine gitmiyor

eşim annenle görüşme dicek ve ben gitmicem hadi yaaa oldu cnm
o bayanın bi kere kendien güveni yokmuş cnm

eşim annenle görüşme dicek ve ben gitmicem hadi yaaa oldu cnm
o bayanın bi kere kendien güveni yokmuş cnm

ay bana diyosan, zaten kabul etmedi canım, kavga kıyamet falan filan derken, şimdi düzen bi oturttular arkadaşım gidiyor ama eşi bayramda bile gitmez

ay bana diyosan, zaten kabul etmedi canım, kavga kıyamet falan filan derken, şimdi düzen bi oturttular arkadaşım gidiyor ama eşi bayramda bile gitmez

he iyi bari gidiyosa
öyle bayanlar da var cnm eşi istemediği için görüşemeyen
yazık...

bnde olsamm tabıkı anneme giderdim istedğin ley çok doğal bnceee sonuçda eşin evdeyken gitmiyrsun yokken gidiyorsun ve gece evde tek başına kalmamıs oluyorsun bnce de eşinin annele eskiye dayanan problemı olbilir, inşallah yakın zaman da çözebilirisniz

Ya işte sorun belli de nasıl çözeceğim belli değil bence benim tek kurtuluşum başka bi iş bulması,yoksa ne ben fikir değiştirebiliyorum ne de o.Zaten işyerindeki arkadaşından da nefret ediyorum aklını çelip balığa götürüyor,o yüzden tek duam iş değiştirmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…