Daha fazla çarpıtamazdınız.
Bu istisnai bir durum eğer siz annenn izle bu güne kadar sıradan bir gidip gelme ilişkisi içinde olsanız.
Eşiniz böyle bir durumda asla ses etmez zaten edemezde.
Siz neden rutine binmiş ziyaretleri çok az yaşanır istisnai bir olayla bir tutuyorsunuz ki.
Konuya bu açıdan bakmanız benimle uyuşmamanız sizi veya beni etkilemez.
Ama kafanız değişmezse eşinizle uzun vadede hep sıkıntı yaşarsınız.
Ailenizin başına gelen durum benim ailemin başına gelse davetime bile gerek kalmaz.
Kızım bugün sizdeyiz derler o kadar da rahat bir izlenimim vardır ailemin bana karşı.
Kendi evleri olarak görürler evimi hiç yabancılamaz rahatsız huzursuz tedirgin olmazlar.
Konuyu kocayı bulup anayı unutan muhabbetine getirdiniz..
Hayret ki ne hayret..
evet canım biz koca bulduk annemizi unuttuk, gelince kapıyı acmıyorum evde yokmuş taklidi yapıyorum. birazdan bunlarda söylenicek bize hazır olalım. anne düşmanı ilan edildik zaten.
biz sanki asla evimize gelmesinler demişiz hey allahım...
konu sahibi arkdasım, üzgünüm ama eşinde bizim gbi düşünüyo, bu yüzden anlaşamıyosunuz
biz sana neden böyle düşündüğümüzü anlatmaya calıştık, işin mantıklı tarafını göstermeye çalıştık ki eşini anla, aranızda sorun çıkmasın diye
ama seninki nasıl bi şartlanmaysa asla kabul etmiyosun, ve olayı çarpıtıp bizi haksız çıkartmaya çalışıyosun, veya anlamamazlıktan gelmek işine geliyo
biz burda sana düşüncemizi kabul ettirsek nolucak ki? biri daha bizim gibi düşünüyo diye mutlu falan mı olucaz? hayır
veya eşinle sorunların artsa, şiddetli geçimsizlik başlasa, boşansanız, veya aranız güllük gülistanlık olsa, dünyanın en mutlu insanı olsan, bizim bundan haberimiz mi olucak, bu bizi çok mu ilgilendiricek? hayır, seni tanımıyoruz bile
ama madem konu açıp yardım istiyosun, bence biraz sakin ol önce, herkes farklı düşünebilir, bak zaten konumuzda eşinle senin farklı düşünüyo olman, ama asla diğer tarafı kabul etmiceksen konu açmanın ne anlamı var ki? sana destek olanlar seni mutlu mu ediyo? etsin öyleyse, ama eşinle problemin devam edicek
üzgünüm