Eşim gerçekten çok değişmiş, pişman olmuş.

İşte benim x im:)
Canımsın.

Hepimizin temennisi o.. ama konu sahibini eşi evden kovdu.. kaçar gibi çıktı .. kaç gün arayıp sormadı .. en son bi çiçek aldı diyw affetti .. bari biraz daha süründürseydi..
Evet ama zaten bunları konu sahibi biliyor ne yaşadığını bizden daha biliyor sonuçta,affetti diye yerden yere vurmak olmaz ama

Herşey bir yana çocuğunuza üzülüyorum.
Nasıl yetişecek o ortamda.
Hayır bu çocuk yarın yetişkin olacak topluma karışacak.
Allahaşkına sağlıklı ortamlarda yetiştirelim evlatlarımızı,geleceğimiz için bunu yapmak zorundayız.
Şimdi annesini bu şekilde gören bir kız çocuğu ileride kocasının her davranışını kabul eden bir ezik olacak.
Kızdı de mi?
Erkekse de aynı gerçi,
bu kez de hanımına,hanımlara her türlü eziyeti reva gören bir hödük olacak.
Yazık sahiden...

Canımsın.

Evet ama zaten bunları konu sahibi biliyor ne yaşadığını bizden daha biliyor sonuçta,affetti diye yerden yere vurmak olmaz ama
Yerden yere vuracak bi yorum yapmadım kendi adıma.. ama bu kadar olaydan sonra bu kadar çabuk affetmesine kızdım açıkcası.. beni ilgilendirmez tabi ama üzüldüm duruma..

Dayak yicem.
O..pu kahpe diye defalarca kapi disari edilcem.

Sonra o yuvaya(ortada yuva yok) sans vercem.

Hem de annem babam donme diye yalvarirken.

Valla herkes hakettigi hayati yasar.

Ne diyim.

Son mesajim.
Konulariniza daha fazla prim vermek istemiyorum ama icimde kalmasin:
Allah size dogru yolu gostersin umarim

Canımsın.

Kendi kocasının yaptıkları canını acıtmıyorsa, dış kapının mandalı olan bizlerin yorumu hiç acıtmaz.

Hepsini biliyorum fakat alay etmek baakasinin vermiş olduğu kararla aşağılamak biKendi hayatı kendi karari.
Hepsini biliyorum fakat alay etmek baakasinin vermiş olduğu kararla aşağılamak bizim haddimize değil.Kendi hayatı kendi karari.

Kendi hayati kendi karari tabii.
Ama actigi onca konulara zaman ayirip ona tavsiyelerde bulunan bizlerin de yasadigi soku ve yapilan yorumlari(hakaret yoksa) biraz hosgoruyle karsilama gerekir.
Kendi ailemiz gibi gorup vakit ayirip yaziuoruz .
Eh biraz da kizalim yeri gelince kendi capimizda degil mi?

Kadin kendini tekrar atese atsin. Eyvallah. Istedigi daygi hakareti ceksin eyvallah. Ama ortada söz konusu bir kiz cocugu ise o zaman kimse kusura bakmasin saygi da duymam böyle bir karar karsisinda. Millet dalga geciyor, cünkü toplum olarak halen böyle kizlarimiz oldugunu kaldiramiyoruz. Elden gelen de sifir..

Ben alay edenlere yerden yere vuranlara dedim,okudum kocasının vurduğu yerden gül bitmiş gibi bir mesaj. Bu hakkı kendinizde nasıl görebiliriz. Kadın evladı ve kendisi için böyle uygun görüp,tekrar dönmüş. Biz bunla nasıl dalga geçebiliriz.Kizip sinirlenmek,donmeseydin ama donmusun bundan sonra mutlu ol demek baska ondan bahsetmiyorum ben.

Saygı duymak zorundayız. Anlamadığım hakkaten pamuğun hayati,bundan sonra gülsün yüzü inşallah. Tanımam etmem,bu kadar nefret ettirecek kadar üç beş açtığı konudan mı tanidiniz pamuğu,o kızı sizden çok pamuk dusunur emin olun. Allah yolunu açık etsin.Babasi ikna olmuş,pamuk ikna olmuş anlamıyorum,bundan bize ne?

Arkadaslar buyuk konusmayin.

tamam bende bir kadinin dayagi kabullenmesine karsiyim ana her kesin ic durumunu bilemezsiniz.

Bu konuda da duyar kasan gördüm ya, gerçekten neden asıl duyar kasılması gerekenlere kasılmıyor bu duyar da doğruları yüzüne söyleyince kasılıyor vallahi anlamıyorum.

Arkadaşlar siz bu 3.sayfa haberlerinin arka yüzünü biliyor musunuz? Bu adamlar karılarını, çocuklarını durduk yere mi öldürüyor? Aşkım, canım deyip ertesi gün öldürmeye mi karar veriyor? Bu adamlar aha da bu konu sahibinin kocası gibi. Bir gün dövüyor, ikinci gün çocuğunu dövüyor, üçüncü gün seni öldürürüm diyor, dördüncü gün kadın baba evine kaçınca evden "Bir daha yapmicam affet beni" diye çağırıp ertesi gün yine dövüyor. En son "Niye bana köfte patates yapmadın lan" diye öldürüyor. Bunu kafamdan uydurmadım bu yüzden öldürülen kadın var, bir Google'da aratın da görün.

Arkadaşlar siz ne sanıyorsunuz? Çocuğunu falan düşündüğü yok, çocuğunu düşünen kadın çocuğunun dayak yemesine seyirci mi kalır? Bu kadının derdi "Aman dışarıya boşanmış, dul kadın olarak görünmeyeyim; başımda erkek olsun da odundan olsun". Mevzu bu. İstediği kadar kabul etmesin, beddua etsin, mevzu cidden bu. Duyar kasılacak kişi de bu kadının kızı. Allah insanlara akıl fikir vermiş, irade vermiş. Bir zahmet gerçekleri de gösterin. İyilik değil kötülük yapıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…