- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
- Konu Sahibi Pmukprensess
-
Canımsın.İşte benim x im:)
Evet ama zaten bunları konu sahibi biliyor ne yaşadığını bizden daha biliyor sonuçta,affetti diye yerden yere vurmak olmaz amaHepimizin temennisi o.. ama konu sahibini eşi evden kovdu.. kaçar gibi çıktı .. kaç gün arayıp sormadı .. en son bi çiçek aldı diyw affetti .. bari biraz daha süründürseydi..
Yerden yere vuracak bi yorum yapmadım kendi adıma.. ama bu kadar olaydan sonra bu kadar çabuk affetmesine kızdım açıkcası.. beni ilgilendirmez tabi ama üzüldüm duruma..Canımsın.
Evet ama zaten bunları konu sahibi biliyor ne yaşadığını bizden daha biliyor sonuçta,affetti diye yerden yere vurmak olmaz ama
Yorumlar gerçekten hayret verici,yuvasını yikmamis,son bir şans veren bir kadına ne kadar acımasız sözler sarf edilmis.Hayret dalga geçen gecene,mutluyum evine döndüm demisse,hayırlı olsun Allah bir daha yasatmasin,huzur muhabbet versin demek çok mu zor? Vay ki vicdanimizin geldiği noktaya vay..
Allah huzur versin kardeşim,inşallah bir dahası yasanmaz. Yeni açtığın sayfada bol huzur,muhabbet sevgi olsun inşallah.
Kendi kocasının yaptıkları canını acıtmıyorsa, dış kapının mandalı olan bizlerin yorumu hiç acıtmaz.Canımsın.
Evet ama zaten bunları konu sahibi biliyor ne yaşadığını bizden daha biliyor sonuçta,affetti diye yerden yere vurmak olmaz ama
Hepsini biliyorum fakat alay etmek baakasinin vermiş olduğu kararla aşağılamak biKendi hayatı kendi karari.
Hepsini biliyorum fakat alay etmek baakasinin vermiş olduğu kararla aşağılamak bizim haddimize değil.Kendi hayatı kendi karari.
Aynen canim.Son mesajim.
Konulariniza daha fazla prim vermek istemiyorum ama icimde kalmasin:
Allah size dogru yolu gostersin umarim
Yorumlar gerçekten hayret verici,yuvasını yikmamis,son bir şans veren bir kadına ne kadar acımasız sözler sarf edilmis.Hayret dalga geçen gecene,mutluyum evine döndüm demisse,hayırlı olsun Allah bir daha yasatmasin,huzur muhabbet versin demek çok mu zor? Vay ki vicdanimizin geldiği noktaya vay..
Allah huzur versin kardeşim,inşallah bir dahası yasanmaz. Yeni açtığın sayfada bol huzur,muhabbet sevgi olsun inşallah.
Ben alay edenlere yerden yere vuranlara dedim,okudum kocasının vurduğu yerden gül bitmiş gibi bir mesaj. Bu hakkı kendinizde nasıl görebiliriz. Kadın evladı ve kendisi için böyle uygun görüp,tekrar dönmüş. Biz bunla nasıl dalga geçebiliriz.Kizip sinirlenmek,donmeseydin ama donmusun bundan sonra mutlu ol demek baska ondan bahsetmiyorum ben.Kendi hayati kendi karari tabii.
Ama actigi onca konulara zaman ayirip ona tavsiyelerde bulunan bizlerin de yasadigi soku ve yapilan yorumlari(hakaret yoksa) biraz hosgoruyle karsilama gerekir.
Kendi ailemiz gibi gorup vakit ayirip yaziuoruz .
Eh biraz da kizalim yeri gelince kendi capimizda degil mi?
Umarım.Kendi kocasının yaptıkları canını acıtmıyorsa, dış kapının mandalı olan bizlerin yorumu hiç acıtmaz.
Saygı duymak zorundayız. Anlamadığım hakkaten pamuğun hayati,bundan sonra gülsün yüzü inşallah. Tanımam etmem,bu kadar nefret ettirecek kadar üç beş açtığı konudan mı tanidiniz pamuğu,o kızı sizden çok pamuk dusunur emin olun. Allah yolunu açık etsin.Babasi ikna olmuş,pamuk ikna olmuş anlamıyorum,bundan bize ne?Kadin kendini tekrar atese atsin. Eyvallah. Istedigi daygi hakareti ceksin eyvallah. Ama ortada söz konusu bir kiz cocugu ise o zaman kimse kusura bakmasin saygi da duymam böyle bir karar karsisinda. Millet dalga geciyor, cünkü toplum olarak halen böyle kizlarimiz oldugunu kaldiramiyoruz. Elden gelen de sifir..
Babasi ikna olmuş,pamuk ikna olmuş anlamıyorum,bundan bize ne?
akrabalarima anlattıkça sinirden agladilar resmen sakin gitme dedile
ağzıma bir lokma zorla sokuyor annem.
O anne babaya o akrabalara yandım resmen içim yandı. Hele o minicik yavruya. Ama olsun gül almış.Babam da gitme diyor vermem seni diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?