- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
- Konu Sahibi Pmukprensess
-
Kocanın vurduğu yerde gül bitmiş desene
Allah pişman etmesin.
Her annenin çocuğunu başkalarından daha çok düşündüğüne gerçekten inanıyor musunuz?Saygı duymak zorundayız. Anlamadığım hakkaten pamuğun hayati,bundan sonra gülsün yüzü inşallah. Tanımam etmem,bu kadar nefret ettirecek kadar üç beş açtığı konudan mı tanidiniz pamuğu,o kızı sizden çok pamuk dusunur emin olun. Allah yolunu açık etsin.Babasi ikna olmuş,pamuk ikna olmuş anlamıyorum,bundan bize ne?
Gereksiz duygusallık gösteriyorsunuz. Tabiki açtığı konulara göre yorum yapıcaz. Gördüğü şiddeti en ince ayrıntısına kadar gelip burda anlattı. Ondan sonra 2 güle kanıp mutluyum kocam değişti demesine alkış mi tutalım?Saygı duymak zorundayız. Anlamadığım hakkaten pamuğun hayati,bundan sonra gülsün yüzü inşallah. Tanımam etmem,bu kadar nefret ettirecek kadar üç beş açtığı konudan mı tanidiniz pamuğu,o kızı sizden çok pamuk dusunur emin olun. Allah yolunu açık etsin.Babasi ikna olmuş,pamuk ikna olmuş anlamıyorum,bundan bize ne?
2 ay ayrı kaldıktan sonra bana da aynı şeyi söylediler "Değişti"Gereksiz duygusallık gösteriyorsunuz. Tabiki açtığı konulara göre yorum yapıcaz. Gördüğü şiddeti en ince ayrıntısına kadar gelip burda anlattı. Ondan sonra 2 güle kanıp mutluyum kocam değişti demesine alkış mi tutalım?
Mune abla ben kaçırdım iki saattir dersteyim de haklı görenler mi olmuşHanımlar,
ben de kızdım dönüşüne, kendisi için değil kızı için kızgınlığım ama şunu unutmayalım ki kimsenin evlilik hayatını zorla bitirme yetkimiz yok.
En çok da hepimizin kadın olduğu bu platformda şiddeti haklı görmeniz, ne olursa olsun hiçbir kadın dayağı hak etmez.
Sözleriniz haddini aşan ağırlıkta bilmenizi istedim.
Sen böyle donersen bi buket Güle affedersen daha çok dayak yersin iyi oluyo gibisinden ...Mune abla ben kaçırdım iki saattir dersteyim de haklı görenler mi olmuş
eşim öyle bir duruma geldi ki yemedigim dayak küfür hakaret kalmadı. Oro*pu k*şar k*hpe daha herşey her Sey... kapıya bile attı beni cocugumla. Kaynanmn yanında bile şiddet uyguladı.
her defansda kapiyi gösteriyor biraCik yüzün varsa gururun varsa git bu evden diyor.
defalarca dayak yedim
Kızım yaralamazlik yaptı ve eşim vurmaya kalkıştı
ayaklarına kremler surerim ya
Eşim cok şiddet uyguluyor birkere ailesinin yanında bu kızı it yerine koyun eve bile almayın bu orospusu demişti.
Sonuç:Her kavga da cagir o orospu anneni gavat babani seni alsınlar diyor
Çok yazık, kendinizi kandırmaya devam..Şunu da belirtmek istiyorum esimin asla karı kiz kötü alışkanlıkları yoktur. Sadece sigarası var. Onu da sık sık içmiyor zaten. Evine gerçekten iyi bakan bir adam.
Saygı duymak zorundayız. Anlamadığım hakkaten pamuğun hayati,bundan sonra gülsün yüzü inşallah. Tanımam etmem,bu kadar nefret ettirecek kadar üç beş açtığı konudan mı tanidiniz pamuğu,o kızı sizden çok pamuk dusunur emin olun. Allah yolunu açık etsin.Babasi ikna olmuş,pamuk ikna olmuş anlamıyorum,bundan bize ne?
Hayır aşağıdaki arkadaş güzel bir örnek vermiş.Her annenin çocuğunu başkalarından daha çok düşündüğüne gerçekten inanıyor musunuz?
Bakın ben şiddeti bilmem hakareti savunmuyorum,kocandir sus otur demiyorum. Diyorum ki bunları anlatmanın bin türlü yolu var neden dalgaya alınarak aşağılama gereği duyuyorsunuz. Belki yorumlarinizdan çok üzülüp ağladı,nerden bilebiliriz.Cocuga işkence edilip,pamuk susmuş mu? Yoksa çocuğuna beddua edildiği gun,kendisine yapılan şiddetten gitmeyip çocuğu için mi gitti baba evine? Ben söyleyeyim çocuğuna yapılan bedduayi kaldiramadi ve gitti. Eşi ve ailesi belki gerçekten belki sahte pişman oldu,pamuk ve ailesi ikna oldu döndü. Bunda alay edilecek ne var,bir ben mi göremiyorum.Dogru. Bize ne kadina cocuga karsi siddetten. Birileri ikna olmus sonucta. Heleki anne baba ikna olduktan sonra. Gecenlerde Almanyada kendi 9 yasindaki öz oglunu erkeklere satan bir "anneyi" ve erkek arkadasini tutukladilar. Yani "anne" satmaya ikna olduktan sonra, bize ne degil mi?!Cocuk bizim degil ya. Haksiz cikariz insallah hepimiz. Insallah insallah
Bence konu başlığı bizzat alay içeriyor.Hayır aşağıdaki arkadaş güzel bir örnek vermiş.
Bakın ben şiddeti bilmem hakareti savunmuyorum,kocandir sus otur demiyorum. Diyorum ki bunları anlatmanın bin türlü yolu var neden dalgaya alınarak aşağılama gereği duyuyorsunuz. Belki yorumlarinizdan çok üzülüp ağladı,nerden bilebiliriz.Cocuga işkence edilip,pamuk susmuş mu? Yoksa çocuğuna beddua edildiği gun,kendisine yapılan şiddetten gitmeyip çocuğu için mi gitti baba evine? Ben söyleyeyim çocuğuna yapılan bedduayi kaldiramadi ve gitti. Eşi ve ailesi belki gerçekten belki sahte pişman oldu,pamuk ve ailesi ikna oldu döndü. Bunda alay edilecek ne var,bir ben mi göremiyorum.
Ben öyle anlamadım,o pencereden bakamadim. Sanırım anlasamayacaz,pamuk ermiş muradına biz çıkalım kerevetine..Bence konu başlığı bizzat alay içeriyor.
Kocası tarafından aldatılan kadının açtığı konu gibi: "bunu yaşadığıma inanamıyorum "
Diye konu açıyor ve çok mutlu, aşık bir çifttik biz diyor dalga geçer gibi.
Bunda alay edilecek ne var,bir ben mi göremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?