Eşim gerçekten çok değişmiş, pişman olmuş.

Böyle bayanlar ama kiz cocuklarini da böyle "evliliklere" hazirlamiyor mu? "Babamda annemi döverdi/hakaret ederdi ama o hep yaninda kaldi,demek ki evlilik böyle birsey.." kafasi böyle olusuyor bence. Insallah pamugun kizi sülalesinden akilli cikar. En cok o masuma üzüldüm.

Öyle düşünme ıste ben gidicem diyor tamam babası annesi önüne kapansa durduramaz bak kocası iki güle tav etti ne olsun bir kere duruşu olsa kendi gitmez ailesi gir bile dese ne kadınların hikayesi var burda iki üç çocuğu olup ailesi kabul etmeyen çalışıp didinip hayata tutunuyor ama dönmüyorlar bu arkadaş öyle değil ailesi ne yapsın yakın cevremde gordum ordan biliyorum

Ailesi göndermediği için anne babasıyla konuşmayan kadınlar da var maalesef.
Çünkü alışkanlık onu rahatsız etmiyor. Dövse de seviyor ya da yuvamı kurtaracağım diye geri dönüyor.
Haftanın 6 günü ağlasa, güldüğü 1 gün için, yuvasını kurtarmaya değer görüyor.
Bakış açıları da sapıyor yani zamanla.

O yüzden bir kadın evi terkettiğinde ilk yapılması gereken davayı açmak ve psikoloğa götürmek.
Yoksa böyle 2 güle geri dönüyorlar.

Evet cocuguna beddua edenin gidip elini öpecek
şaka mı bu.. Nasıl kabul etmiş bunu yaa pess. O kaynanayı o eve sokmuycak olan koca elini öptürmeye götürmez zaten koştura koştura. Bu garibim de evcilik oynar gibi seviniyo.. Aç gözlerini gör artık ya daha nolması gerekiyo???

Tabii ki hazırlıyor. Çocuklar olarak ailemizde ne gördüysek değer yargısı olarak onu kabullenmedik mi? O çocukcağız da ya sindirilecek ya da ileride ömür boyu ailesinden tiksinecek. İkisi de kötü. Şiddet olan ailelerde büyüyen çocuklara o kadar üzülüyorum ki. Keşke elimizden bir şeyler gelebilse, böyle uzaktan yorum yazmakla kalmasak.

Bu aslında biraz da toplumdan. Hala boşanan kadınları normalleştiremedik toplumca. O yüzden "Boşanıp baba evine dönmüş kadın" imajındansa "Dayak yiyen ama dışarıdan evli mutlu çocuklu görünen kadın" imajı daha cazip geliyor. Tabi konu sahibi yıllar içinde bunu kanıksadığı için bu düşüncesinin farkında olmadan hareket ediyor ama bilinçdışında "Kocamsız bir hiçim, ortada kalırım" alt metni var.

Onlarin ilk yapacagi is sikayetci olmakti ve bayani bir doktora götürmek.oturup evde beklemek degil. Olan o cocuga olacak.burda bir bayan var. Kocasi kollarini cenesi kirilana kadar dövüyordu. Almanya sinir disi etti öyle kurtuldu ondan. Türkiyede hala köyüne gidemez. Onun kizi öyle yipranmis ki o sürecte artik psikolojik hastanelerden cikamiyor. Kendine acimiyorsa cocuguna acicakti.

Çok haklısın inan ama malesefki bazı kızlarımız kocasız yapamıyor ailesi yalvarıyor gitme biz bakarız yapma etme ama yok çünkü yolunu gözlüyor kocası gelip alacak seviyor öyle bir hayat yaşamayı sanırım ben düşünüyorum çok şükür çok mutlu bir evliligim var iki de evlâdım ama bir gün esin bana tokat atsa hakaret etse yapamam artık duramam o adamla bana el olur ama bak kadın dayak yiyor ağza alınmayacak küfürler iki gül gelince koştu evde kadın olduğunu hissetmiş zihniyet bu ıste değişmiyor malesef

Yorumlar gerçekten hayret verici,yuvasını yikmamis,son bir şans veren bir kadına ne kadar acımasız sözler sarf edilmis.Hayret dalga geçen gecene,mutluyum evine döndüm demisse,hayırlı olsun Allah bir daha yasatmasin,huzur muhabbet versin demek çok mu zor? Vay ki vicdanimizin geldiği noktaya vay..

Allah huzur versin kardeşim,inşallah bir dahası yasanmaz. Yeni açtığın sayfada bol huzur,muhabbet sevgi olsun inşallah.

Kadına ve kendi çocuğuna hem fiziksel hem de pikolojik şiddet uygulayan bir adam. Eski açtığı basliklari okusaydiniz yorumlara hak verirdiniz.

İşte benim x im:)

Hepimizin temennisi o.. ama konu sahibini eşi evden kovdu.. kaçar gibi çıktı .. kaç gün arayıp sormadı .. en son bi çiçek aldı diyw affetti .. bari biraz daha süründürseydi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…