- 2 Kasım 2015
- 2.498
- 5.895
- 158
- Konu Sahibi Pmukprensess
-
O halde buyrun,sabaha kadar geçin dalganizi,bir şeyler değişecekse eğer.Örneğin şu var; sürekli dayak yiyor ama eşimin tek kötü şeyi sigara diyor.
Veya şu; annesine babasına küfür eden biri için çok iyi ailedir diyor.
Veya şu olabilir; Çocuğu eşinden dayak yiyecekken araya girdi diye kv si kızıyor beddua ediyor ve o ''mübarek'' eller öpülmeye gidiliyor.
Peki ben size samimi olarak şunu sormak istiyorum.Hayır aşağıdaki arkadaş güzel bir örnek vermiş.
Bakın ben şiddeti bilmem hakareti savunmuyorum,kocandir sus otur demiyorum. Diyorum ki bunları anlatmanın bin türlü yolu var neden dalgaya alınarak aşağılama gereği duyuyorsunuz. Belki yorumlarinizdan çok üzülüp ağladı,nerden bilebiliriz.Cocuga işkence edilip,pamuk susmuş mu? Yoksa çocuğuna beddua edildiği gun,kendisine yapılan şiddetten gitmeyip çocuğu için mi gitti baba evine? Ben söyleyeyim çocuğuna yapılan bedduayi kaldiramadi ve gitti. Eşi ve ailesi belki gerçekten belki sahte pişman oldu,pamuk ve ailesi ikna oldu döndü. Bunda alay edilecek ne var,bir ben mi göremiyorum.
O halde buyrun,sabaha kadar geçin dalganizi,bir şeyler değişecekse eğer.
İyi bari tek kötü yanı sigara içmesiymiş
kesin sünnet düğününe gelmen için güllerle seni kandırmıştır. o sünnete gitmişsindir sende
Hayır,ama dönmüş artık yapabileceğimiz bir şey yok. Yirtinalim,çatlayalim orta yerimizden yapacak bir sey yok,dönmüş evine kocasina ve gururunu sorgulamak benim haddim değil.Peki ben size samimi olarak şunu sormak istiyorum.
Velev ki eş kişisi (bir mucize oldu) değişti. Güller serdi yoluna her şeyi tamir etmeye çalıştı. Kadın da -babası arkasında duran bir kadın olarak- bütün her şeyi yutup devam mı etmeli? Adam değişse bile annesine o..... babasına g..... tarzı küfürler eden kendisini döven söven adamın yanında duran kadının kendine saygısı var mıdır ki bizim burada söylediklerimiz onu üzsün? Onun tek derdi evim olsun eşyam olsun başımda koca olsun ben de evde oturayım. Bunca olay yaşamış hala "Eve geldim, kaynanam yoktu örtüleri açtım, çamaşır yıkadım çok mutluyum." diyen bir kadından bahsediyoruz.
Ne yediği dayaklar umrunda ne anne babasına edilen iğrenç küfürler ne kızının yaşadıkları.
Merak etmeyin bence sizin düşündüğünüz gibi gram gururu incinmiyor. Gurur olsaydı şu an o evde olmazdı.
Kadin neyse cocuga cok uzuluyorum. Boyle bir ortamda onun da ruh sagligi bozuk, siddete egilimli ve kufurbaz olacak. Tanidik biri olsaydi gerekli yerlere sikayet ederdim.Belliydi döneceğin.
Esin seni SIDDETLI sevmeye devam edecektir emin ol
İşte o benim : ))Ooo duyarcılar gelmiş en bi sevdiğim
Arkadaşlar böyle saygi duyalim dalga geçmeyelim Allah birdaha yasatmasin diyelim gibi cumlelerle konu sahibine sadece kötülük yapmis oluyorsunuz.simdi üye o kadar mesajın icinden sizinkileri okuyacak ve hakli gorecek hemen kendi yaptiginin dogru olduğunu dusunecek.oyle dusunmek istiyor çünkü.sizde buna meydan veriyorsunuz.insanlar ne diller dökmüş önceki konularinda.her gun konu açıp aslaaaaa aslaaaaa donmiycem derse tabikide dalga gecilir.oyle bi gecerim ki iflahi şaşar.siddetin sonu yoktur.bir kere siddet uygulayan birinin siddeti devamli gelir.bunun değiştisi şusu busu yoktur.yillarca siddet ortaminda büyüyen bir cocuktum ben.o kocasi degismeyecek.belki daha kötü dayaklar yiyecek.burda çoğu insan iyiliğini düşünüyor.asıl saygi duymalıyız diyenleri art niyetli buluyorum acikcasi
Burada "Sen dönersin." diyenlere beddua edip "Aslaaaa!" dediği için bu tepkiler gayet doğal. Herkesin gururunu sorgulama haddi de var doğal olarak.Hayır,ama dönmüş artık yapabileceğimiz bir şey yok. Yirtinalim,çatlayalim orta yerimizden yapacak bir sey yok,dönmüş evine kocasina ve gururunu sorgulamak benim haddim değil.
Burda kimse ego tatmin etmeye çalışmıyor sen olayı çok yalnış anlamissin kardeş.neyseİşte o benim : ))
Önceki konularına dönme diyenlerdenim,baktım dönmüş dalga geçmek haddime değil,dua ettim bitti. Önceki konularında sayfalarca dönme yazildi,şimdi yerden yere vurunca egomuz tatmin olunca mı pamuk degisecek? Hiç sanmıyorum.
İyi görümcenin düğününe yetiştin
haftalardır derdini anlattı .son durumu yazmış bilmeden hemen atarlanmayın kadınaNeden bu konuyu açma gereği duydunuz ki? Üstelik BDV'ye? Bi derdiniz yokken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?