Eşim gerçekten çok değişmiş, pişman olmuş.

Burda sana herkes döneceksin dedi sen hep asla dedin. İki çiçekle yaşadıklarını unutacak kafadaysan mutluluklar. Ama asla değişmiyecek kocan. Çünkü asla değişmezler sadece rol yaparlar. Bakalım kaç ay sonra kv ile ilgili konu açacaksın yine. Arkanda duran anne babana acıdım ben.

O halde buyrun,sabaha kadar geçin dalganizi,bir şeyler değişecekse eğer.

Peki ben size samimi olarak şunu sormak istiyorum.
Velev ki eş kişisi (bir mucize oldu) değişti. Güller serdi yoluna her şeyi tamir etmeye çalıştı. Kadın da -babası arkasında duran bir kadın olarak- bütün her şeyi yutup devam mı etmeli? Adam değişse bile annesine o..... babasına g..... tarzı küfürler eden kendisini döven söven adamın yanında duran kadının kendine saygısı var mıdır ki bizim burada söylediklerimiz onu üzsün? Onun tek derdi evim olsun eşyam olsun başımda koca olsun ben de evde oturayım. Bunca olay yaşamış hala "Eve geldim, kaynanam yoktu örtüleri açtım, çamaşır yıkadım çok mutluyum." diyen bir kadından bahsediyoruz.
Ne yediği dayaklar umrunda ne anne babasına edilen iğrenç küfürler ne kızının yaşadıkları.
Merak etmeyin bence sizin düşündüğünüz gibi gram gururu incinmiyor. Gurur olsaydı şu an o evde olmazdı.

Ooo duyarcılar gelmiş en bi sevdiğim

Arkadaşlar böyle saygi duyalim dalga geçmeyelim Allah birdaha yasatmasin diyelim gibi cumlelerle konu sahibine sadece kötülük yapmis oluyorsunuz.simdi üye o kadar mesajın icinden sizinkileri okuyacak ve hakli gorecek hemen kendi yaptiginin dogru olduğunu dusunecek.oyle dusunmek istiyor çünkü.sizde buna meydan veriyorsunuz.insanlar ne diller dökmüş önceki konularinda.her gun konu açıp aslaaaaa aslaaaaa donmiycem derse tabikide dalga gecilir.oyle bi gecerim ki iflahi şaşar.siddetin sonu yoktur.bir kere siddet uygulayan birinin siddeti devamli gelir.bunun değiştisi şusu busu yoktur.yillarca siddet ortaminda büyüyen bir cocuktum ben.o kocasi degismeyecek.belki daha kötü dayaklar yiyecek.burda çoğu insan iyiliğini düşünüyor.asıl saygi duymalıyız diyenleri art niyetli buluyorum acikcasi

Eminim pişman olmuştur !
Bende güçlü durmanızı temenni etmiştim ama neyse ...

Hayır,ama dönmüş artık yapabileceğimiz bir şey yok. Yirtinalim,çatlayalim orta yerimizden yapacak bir sey yok,dönmüş evine kocasina ve gururunu sorgulamak benim haddim değil.

İşte o benim : ))
Önceki konularına dönme diyenlerdenim,baktım dönmüş dalga geçmek haddime değil,dua ettim bitti. Önceki konularında sayfalarca dönme yazildi,şimdi yerden yere vurunca egomuz tatmin olunca mı pamuk degisecek? Hiç sanmıyorum.

Hayır,ama dönmüş artık yapabileceğimiz bir şey yok. Yirtinalim,çatlayalim orta yerimizden yapacak bir sey yok,dönmüş evine kocasina ve gururunu sorgulamak benim haddim değil.
Burada "Sen dönersin." diyenlere beddua edip "Aslaaaa!" dediği için bu tepkiler gayet doğal. Herkesin gururunu sorgulama haddi de var doğal olarak.

Burda kimse ego tatmin etmeye çalışmıyor sen olayı çok yalnış anlamissin kardeş.neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…