- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.448
- 248
- Konu Sahibi Pmukprensess
-
Gerçekten pişman oldu değişti demek için çok erken.. Kimin elini öpceksiniz onu da anlamadım inşallah kaynananın eli değildir o.
Haftaya da el öpmeye gideceğiz.
birde kızımı banyo yaptırırken şey diyor insallah seni ölesen feyza (kizim) ölesen benim çocuğum sizden kurtulsun diyor kizima ve bana beddue etti kizima inşallah ölursunuz dedi.
Keşke bu ironiyi yapmak zorunda kalmasak :/İşte bu çok iyiydi Turna.
Keşke bu ironiyi yapmak zorunda kalmasak :/
Kocam beni hiç dövmediya sizler ne kadar kötü kalpli ve fesat insanlarsınız. kadın mutlu yuvasına kocişine döndü diye kıskançlıktan çatlıyosunuz. tabi siz evlerimizde kocişlerinizle mutlusunuz mutluluk sadece sizin hakkınızmı, pamuğun kocişiyle mutlu olmaya hakkı yokmu. evine döndü diye kıskançlıktan ona trip atmaya ne hakkınız varkesin sizin kocalarınız dövmüyo ondan kıskanıyosunuz, adam bide güller almış ne kadar romatik erkek dediğin arada bi döver evliliğin tuzu biberidir. ne kadar döverse o kadar çok seviyo demektir. melek gibi bi kocişi var, şeytan olan anasıydı. oda gittiğine göre kocişiyle mutlu huzurlu kadınlığını hissederek yaşıcak artık. pamukcum sen bakma bunlara evini istediğin gibi döşe ceyizlrini ser halıları değiştir çünkü o evin tek kadını sensin artık. bunları dedim diye yine kesin beddua alırım hayırlısı artık
aynen ne kadar fesatlar yaaaya sizler ne kadar kötü kalpli ve fesat insanlarsınız. kadın mutlu yuvasına kocişine döndü diye kıskançlıktan çatlıyosunuz. tabi siz evlerimizde kocişlerinizle mutlusunuz mutluluk sadece sizin hakkınızmı, pamuğun kocişiyle mutlu olmaya hakkı yokmu. evine döndü diye kıskançlıktan ona trip atmaya ne hakkınız varkesin sizin kocalarınız dövmüyo ondan kıskanıyosunuz, adam bide güller almış ne kadar romatik erkek dediğin arada bi döver evliliğin tuzu biberidir. ne kadar döverse o kadar çok seviyo demektir. melek gibi bi kocişi var, şeytan olan anasıydı. oda gittiğine göre kocişiyle mutlu huzurlu kadınlığını hissederek yaşıcak artık. pamukcum sen bakma bunlara evini istediğin gibi döşe ceyizlrini ser halıları değiştir çünkü o evin tek kadını sensin artık. bunları dedim diye yine kesin beddua alırım hayırlısı artık
öyle kocamı olurKocam beni hiç dövmedi
Evden atmadı
Kaşar, or..pu demedi
Gül almadı
Galiba kocam beni sevmiyor((
Allah korusun :)öyle kocamı olurhemen boşayıp dayak atan hakaret eden modelini almalısın
Kocam beni hiç dövmedi
Evden atmadı
Kaşar, or..pu demedi
Gül almadı
Galiba kocam beni sevmiyor((
Evt cocuguna..ölsün bu..diyen kv nin eli opulup barisilacakEvet cocuguna beddua edenin gidip elini öpecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?