Eşim gerçekten çok değişmiş, pişman olmuş.

Gerçekten pişman oldu değişti demek için çok erken.. Kimin elini öpceksiniz onu da anlamadım inşallah kaynananın eli değildir o.

Seni geri dönmen için kim ikna etti?

Gerçi dayağa alışan kadınlar, aileleri arkasında olsa da o şiddet ortamını özlüyor ve geri dönüyor.
Çünkü tek düşündüğü "evli ve çocuklu" olmak. Algıları kapanıyor ve tedavi olmadan açılmıyor maalesef.
Doğru düşünmeyi yitirmiş oluyorlar.

Geri döneceğin daha başından belliydi.Kocan bir özür dilese de dönsen diye bekliyordun zaten.Her konunu okumuştum da gerek duyup yorum bile yapmamıştım.Bir sürü arkadaş da sana sen geri dönersin dediğinde yok demiştin.Bir sürü hakarete,psikolojik şiddete rağmen geri döndün.Sana değil evladına acıyorum.Öyle bir ortamda kim büyümek ister.

Haftaya da el öpmeye gideceğiz.

birde kızımı banyo yaptırırken şey diyor insallah seni ölesen feyza (kizim) ölesen benim çocuğum sizden kurtulsun diyor kizima ve bana beddue etti kizima inşallah ölursunuz dedi.

Bak evladım sana ve kızına beddua eden kadının elinimi öpmeye gideceksin..
Nasıl bir kafa yapın var böyle,senin kulaklarını çekmek lazımda aklın başına gelir umarım..
Yazık cidden...

Allah kızınızın psikolojisini korusun. Ben bir eşin bu derece dönecegine inanmiyorum. Demek ki konularınızda karsi tarafı suçlarken olmayan seyleri de yapmis gibi anlattiniz biz kk uyelerine. Anlattinigiz seylerin gercekciligine inanmiyorum sahsen.

Öfke kontrolü dediğiniz şey dayak yiyip kapılara atılmak mı?
Ben orayı farklı mı anladım yoksa.
Çocuğunuza o kadar üzüldüm ki bu sahneleri görüyor.
Size üzülmüyor malum insan bir kere hata yapar iki kere yapar.
Sizin ki alışkanlık.
Adamın neyi var bu kadar vazgeçilmez olacak?

ya sizler ne kadar kötü kalpli ve fesat insanlarsınız. kadın mutlu yuvasına kocişine döndü diye kıskançlıktan çatlıyosunuz. tabi siz evlerimizde kocişlerinizle mutlusunuz mutluluk sadece sizin hakkınızmı, pamuğun kocişiyle mutlu olmaya hakkı yokmu. evine döndü diye kıskançlıktan ona trip atmaya ne hakkınız var kesin sizin kocalarınız dövmüyo ondan kıskanıyosunuz, adam bide güller almış ne kadar romatik erkek dediğin arada bi döver evliliğin tuzu biberidir. ne kadar döverse o kadar çok seviyo demektir. melek gibi bi kocişi var, şeytan olan anasıydı. oda gittiğine göre kocişiyle mutlu huzurlu kadınlığını hissederek yaşıcak artık. pamukcum sen bakma bunlara evini istediğin gibi döşe ceyizlrini ser halıları değiştir çünkü o evin tek kadını sensin artık. bunları dedim diye yine kesin beddua alırım hayırlısı artık

İnşallah şu anki gibi hep mutlu olursunuz ama ben böyle 180 derece değişikliğin kalıcı olduğunu hiç görmedim. Ayrıca el öpme olayını anlamadım umarım o el kayınvalide eli değildir. Eğer öyleyse tüm direniş çöpe gider arkasından el salla.

Kocam beni hiç dövmedi
Evden atmadı
Kaşar, or..pu demedi
Gül almadı

Galiba kocam beni sevmiyor ((

aynen ne kadar fesatlar yaaa çok güzel özetlemişsin

Kocam beni hiç dövmedi
Evden atmadı
Kaşar, or..pu demedi
Gül almadı

Galiba kocam beni sevmiyor ((

Biz dalga geçiyoruz da cidden var böyle insanlar. Kocasının onu dövmesini bile ona ilgi gösterdiğinin bir kanıtı gibi algılayıp "Bana dokunması yeter, ilgisini çekeyim de nasıl çekersem çekeyim" diyen özdeğerini yitirmiş, başka bir erkeğe bağımlı olarak hayatını sürdüren kadınların sayısı az değil inanın. Bana da beddua etti ama ben bunlar gibi kadınlara cidden acıyorum. Ailem arkamda diyor da ben aileden de sevgi gördüğünü düşünmüyorum bu kadının. Ailede sevgi eksikliği olmayan birisi böyle olmaz. Ailesi ihmalkar muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…