Eşim gerçekten çok değişmiş, pişman olmuş.

Fiziksel ve psikolojik siddet gordum, evden kovuldum su oldu bu oldu diye hepimizi gaza getiriyorlat, sonra da cikip "esimle cok asigiz, herkes bizi kiskaniyor, hic kotu vir huyu yok, biz baristik" demiyorlar mi, valla sacimi basimi yoluyorum. Adamcagizlara iftira mi atiyorsunuz ne yapiyorsunuz anlamadim

hele babası nasıl üzülmüştür. o kızını korumak için bu kadar çaba gösterirken kızın yaptığına bak. konu sahibi bidaha evi göstermelik terkedeceksen otele falan git. aileni araya sokma böyle. düşün iki gram

Ablamin eski eşi de sizin esiniz gibiydi. Siddet uygular, kufur eder, evden kovardi. Boşanma adi geldimi hep pişmanimlar, bir daha yapmayacamlar. Noldu? En fazla 2 hafta. Sinirlendimi yine ayni insan oluyodu. Tatli sozcuklere, ciceklere kanmayin. Hepsi oyundur. Gozunuzu kapamis hic bisey gormuyorsunuz, etmeyin, cocugunuz var
Burda hic kimse sizinle dusman degil, her kes sizi dusunuyo. Size her kes ayni seyi diyosa demek ki, bi bildikleri vardir ..

Eski konularınıza şöyle bir baktım da burdaki üyeler ne çok yardımcı olmaya çalışmış ama boşuna uğraşmışlar hep kendi bildiğinizi okumuşsunuz. Ben kimsenin değişebileceğine inanmıyorum ama umarım çok mutlu olursunuz.

Eski eşim tedavi görmüştü . Bla bla olmuştu. 1. De neden ayrılmışsam ikincide de aynı sebepten ayrıldım. Umarım siz mutlu olursunuz

Bize garezleri var,toplu fıtık ameliyatında indirim yaparlar mı acaba

Eski konulari bilmiyordum. Bu adam mi evine iyi bakiyor? Bu adamin mi kotu aliskanligi yok??? ZARRT diye degisip bi lafinizla kv evden tamamen yollayip birden elinde güllerle romeo mu oldu?
Boyle birinin degisecegine hayatta inanmam. Kendinizi mi iandiriyorsunuz, insanlari mi kandirmaya calisiyorsunuz bilemiyorum ama boyle biri 10 gun iyi olsa yine biyerde patlar.

bir tek çocuğa yazık, çok yazık

Biri benim aileme öyle küfürler etse zaten direkt boşanırım. Şiddeti söylememe gerek yok. Kocanın hiç kötü huyu yokmuş öyle mi? Sen kimi inandırmaya çalışıyorsun anlamıyorum. Bir insan bu kadar aciz olmamalı yazık evladına ve ailene üzülüyorum. Benim de 4 ay sonra bir kızım olacak inşallah. Kızımı aciz bir insan olarak asla yetiştirmeyeceğim. Sen çocuğunu kendi kafa yapına göre yetiştireceksin çok yazık o çocuğa. O küfürleri haketmeyen ailene de çok yazık ama sana hiç acımıyorum. Gelip bir de matah bişeymiş gibi kocanı övüyorsun pes bilmesek inanacağız.

seneler önce biri konu açmıştı.kocasıyla kavga edip evi terketmişti.
kocası hiç arkasına düşmemiş,nerede diye merak bile etmemişti.bu arada kocasının arkadaşı ile irtibat halindeydi.
vay kocan pişman,çok üzgün,perişan bilmem ne bir sürü şeylerle geri dönmesini istedi.ama kocadan hiç irtibat yoktu.aynen buradakiler gibi yapma ,etme gitme pişman olacaksın dedim,dinlemedi.
ben böyle dedikçe birileri sanane dediler.neyse kocaya döndü ama bir zaman sonra boşandılar.halen buradaysa selam olsun o kişiye.

İnsanlar değişmez 2 günde ya sen olayları çok abartın ya adam aynı adam
Şimdi ortalığı velveleye verdin ki Kk da bile kadınlar unutmazlarmış çevrene ne diyeceksin iki gülle affedeceğin adamı niye milletin diline düşürdün şimdi sana sormazlar mı bu kadar iyiydi de sen mi kafadan uyduruyorsun tüm olanları diye Yok yaptıysa yaptıklarını iki gülle nasıl affediyorsun diye.

O değil de eşin zaten azıcık gururun varsa defolup gidersin diyordu ...
Anasıyla yatıyordu.
Senle cinsel birlikteliğe gelince de ben bunun için mi anamı bırakıp geldim diyordu ...
Dayaklar,hakaretler zaten gırla...
Şimdi ne oldu da bu adam sen geri döndün diye anasını postalayacak bir sözünle??????
Sen burdakileri aptal mi zannediyorsun ?
Bir konu açıp,gerisine bakmayıp gidiyorsun
Yine aynı konudan 64321 tane ..
Bir zerresine inanmıyorum...
Inanip yorum yapanlara da hayretle bakıyorum!!

Bunca şiddet ve hakarete rağmen dönmenize ben şaşırmadım açıkçası.. Çünkü sosyal hizmetlerde staj yaparken çok fazla denk geldim böyle olaylara. O kadar sinirlenirdim ki sonra kendi kendime içimden hep self determinasyon (kendi kaderini tayin etme hakkı) ilkesini hatırlatırdım. Şiddet gördüğüne dair şikayet üzerine kapısına gidilip o kapıyı yine de açmayıp, benim bi şikayetim yok diyen birçok kadın da gördüm. Maalesef çocuklar dışında kimsenin adına karar verip bir şey yapamıyorsunuz. Çünkü karşınızdaki kişiler yetişkin bireyler. Sonuç olarak herkesin kendi kaderini tayin etme hakkı var diyip kabul etmek zorunda kalıyorsunuz.

söylemleri ben de gereksiz buluyorum
ama çıkış yolu aradığı noktasında hatalısınız
bu kadın çıkış yolu aramıyor
çıkış yolunu ailesi ona verdi, elinin tersiyle iten o

Tek diyeceğim bir çocuk daha yapma lutfen...

Anladigim kadariyla babaevine gidis nedenin kayinvalide imis. Kayinvalide sizde yasamaktan vazgecince sorun da halolmus. Esinin dovmesi ya da hakaretler sanirim senin icin sorun degilmis.

En fazla 4 ay veriyorum. Bir buket gulle seni karsilayan esin 4 ay sonra tekrar fabrika ayarlarina doner. Tersini hic gormedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…