- 18 Şubat 2018
- 1.640
- 3.021
- 133
- Konu Sahibi Pmukprensess
-
hele babası nasıl üzülmüştür. o kızını korumak için bu kadar çaba gösterirken kızın yaptığına bak. konu sahibi bidaha evi göstermelik terkedeceksen otele falan git. aileni araya sokma böyle. düşün iki gramBurda sana herkes döneceksin dedi sen hep asla dedin. İki çiçekle yaşadıklarını unutacak kafadaysan mutluluklar. Ama asla değişmiyecek kocan. Çünkü asla değişmezler sadece rol yaparlar. Bakalım kaç ay sonra kv ile ilgili konu açacaksın yine. Arkanda duran anne babana acıdım ben.
Derdi olmadığı halde sırf konum tutulsun diye buraya konu açamaz, sende bana atarlanma anlamadan dinlemeden tatlımhaftalardır derdini anlattı .son durumu yazmış bilmeden hemen atarlanmayın kadına
Bize garezleri var,toplu fıtık ameliyatında indirim yaparlar mı acabaFiziksel ve psikolojik siddet gordum, evden kovuldum su oldu bu oldu diye hepimizi gaza getiriyorlat, sonra da cikip "esimle cok asigiz, herkes bizi kiskaniyor, hic kotu vir huyu yok, biz baristik" demiyorlar mi, valla sacimi basimi yoluyorum. Adamcagizlara iftira mi atiyorsunuz ne yapiyorsunuz anlamadim
Neyse aradan 2 3 sene geçti ve eşim öyle bir duruma geldi ki yemedigim dayak küfür hakaret kalmadı. Oro*pu k*şar k*hpe daha herşey her Sey... kapıya bile attı beni cocugumla. Kaynanmn yanında bile şiddet uyguladı. Ondan çok soğudum. Her defnsa seni istemiyorum artık cek git diyor.
her defasnda aldatcm seni diyip yemnler ediyor. Vuruyor kafama.
birkere eşimle tartıştık. Kızım yaralamazlik yaptı ve eşim vurmaya kalkıştı bende dedim ki gunahtir o çocuk bilmiyor anlamıyor dedim. Kaynanamda hemen kavga çıkardı sen ne karışıyorsn bırak vursun
Eşim cok şiddet uyguluyor birkere ailesinin yanında bu kızı it yerine koyun eve bile almayın bu orospusu demişti
bunlar sadece ilk iki konunuzda yazanlar... gerisine bakmadım bile. o kadar küfür hakaret dayak ve sizbi buket güle tav oluyorsunuz. yazık ya size de sizin yetiştireceğiniz çocuğu da. bir ay sonra yeni konu açarsınız kocam değişmemiş diye. aileniz de arkanızdaymış. keşke boşansaydınız. size bunları yapan adamın suratına bakıp aynı yatağa girebiliyor olmanız ilginç...
Neyse aradan 2 3 sene geçti ve eşim öyle bir duruma geldi ki yemedigim dayak küfür hakaret kalmadı. Oro*pu k*şar k*hpe daha herşey her Sey... kapıya. ......
birkere eşimle tartıştık. Kızım yaralamazlik yaptı ve eşim vurmaya kalkıştı bende dedim ki gunahtir o çocuk bilmiyor anlamıyor dedim. Kaynanamda hemen kavga çıkardı sen ne karışıyorsn bırak vursun
Eşim cok şiddet uyguluyor birkere ailesinin yanında bu kızı it yerine koyun eve bile almayın bu orospusu demişti
bunlar sadece ilk iki konunuzda yazanlar... gerisine bakmadım bile. o kadar küfür hakaret dayak ve sizbi buket güle tav oluyorsunuz. yazık ya size de sizin yetiştireceğiniz çocuğu da. bir ay sonra yeni konu açarsınız kocam değişmemiş diye. aileniz de arkanızdaymış. keşke boşansaydınız. size bunları yapan adamın suratına bakıp aynı yatağa girebiliyor olmanız ilginç...
İnsanlar değişmez 2 günde ya sen olayları çok abartın ya adam aynı adamYeni bir konu acma gereği hissettim nedense. Burda hep konu actim banlandim bile :) ama şimdilik durumu yazmak istiyorum. 2 gündür burdayım. Eşim gerçekten pişman olmuş. Ve kaç tane gül almış akşam işten gelirken. Şunu da belirtmek istiyorum esimin asla karı kiz kötü alışkanlıkları yoktur. Sadece sigarası var. Onu da sık sık içmiyor zaten. Evine gerçekten iyi bakan bir adam. Sadece ofke kontrolü yoktu. Kizima da bana da çok ilgili artık. Değiştiğine yürekten inanıyorum. Bazı atkadaslar biraz kırıcı konuştular ama olsun. Allah herkesden razı olsun. Beni bilip bana yorum yapan insanlardan allah razı olsun tekrar tekrar teşekkür ederim. Sadece yazmak istedim. Ömür boyu böyle gider inşallah. Haftaya da el öpmeye gideceğiz. Kv me gelecek olursak artık eltimgil de kalacak. Eşim öyle istedi. Bazen de kızlarına gidecek. Buraya gelmeyecek artık. Net bir dille söyledim. Eşim de kabul etti. Hepiniz allaha emanet olun inşallah hakkınızı helal edin ❤
Temennim çocuğun ve kendin için en iyi şeyi yapman.. Ama o çocuğun böyle bir ortamda büyümesi ona büyük bir haksızlık olur onu da söylemeden geçemeyeceğim.
Yorumlara da anlam veremedim hakkaten. Bir de benim yerime vursunlar, emeğine sağlıklar, müstehaklar.. Kadın zaten çıkış yolu arıyor (evet kolay ve apaçık bu yol ama içinde bulunduğu durumla bunun idrakını yapamıyor sanırım.) Yine de bu söylemleri hakedecek, şiddeti aklayacak bir durum söz konusu olmamalı bence.
Vurmuş muydu ben kaçırmışım orayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?