Eşim gerçekten çok değişmiş, pişman olmuş.

Bunları yapan adam bir günden diğer güne değişmez. Ya konu sahibi yalan söylüyor burada çok tepki gördüğü için ya da adam bir süreliğine numara yapıyor. Neyse ne diyelim, İnşallah gerçekten değişmiştir.

Bana Her türlü hakareti edecek,sudan gelinceye kadar dövecek,çocuğumuzu dövmeye kalkacak,beni evden kovacak sonra ‘ben değiştim’deyip elinde gülleriyle gelecek karşıma vallahi billahi kafasında paralarım o gülleri. Olmayacak evlilikler neden inatla sürdürülmeye çalışılıyor anlayamıyorum. Canınızın hiç mi kıymeti yok ? Neden defedemiyorsunuz şu adamları?

Merhaba ben konunuzu yeni okudum.
Ablamla eski esini hatirlatti bana konunuz. Siddetli gecimsizlik vardi dayanamayinca ablam bize geldi. Esi olacak densiz geldi yalvara yakara ablami goturmek istedi. Ailecek ablamin arkasindaydik, ona muhtac degildi. Babam gitme kizim dedi. Ne yapsak anlatamadik gitti. Sonra sizin gibi bizlere cok degistigini yemeklere ciktiklarini, Hediyler aldigini soyledi ki hepimiz biliyorduk ki ablam kendisini kandirmak icin buna inandirmisti. 1 ay gecmeden ayni sorunlar bas gosterdi, eski esi daha beter oldu. Ablam inandigina cok pisman, simdi sukur ki kurtuldu ondan ayrildi ama cok yiprandi, hastalandi.
Belki sizde boyle olmaz ama bir insanin degismesi cok zor. Keske bir cicekle verilen sozlerle degisselerdi.
Bizim basimiza geldi,o yuzden size yaziyorum ama lutfen kendinizi kandirmaya calismayin.

* siddet egilimli insanlarin bir cicekle bir sozle buna benzer seylerle degistigine inanmak sizin de psikolojinizin normal olmadigini gosterir, belki yardim alsaniz daha iyi olur. Ona muhtac degilsiniz.
Sevgiler.

Bu kadın bizim psikolojimizi bozmak için açmış bu konuyu. Yoksa dayak hakaret küfür üzerine kocama geri döndüm demeye her normal insan utanır. Hiç gururun onurun yoksa toplumdan utan. Söyleme bari bize merak etmiyorz. Ayrıca karı kız sensin. Senin gibi bi karı bulan adam niye ayrılsın senden. Dòver söver aldatır . Oh hayatını yaşar.

Aman boşverin bir gün gözünü tahtalı köyde açıverir,anca o zaman anlar yaptığı yanlışı.biz ne desek de boş kocasiz yapamayan tipler bunlar.dünyanın dayağını yese de anlamaz vazgeçmez nato kafa nato mermer

Sana yapmadığı kalmış bir insana inanıyorsun. Yemediğin dayak ,duymadığın hakaret kaldımı ? Kafana darbe ala ala artık düşünme kabiliyetini yitirdiğini düşünüyorum.

Keşke dediğin gibi olsaydı,keşke insanlar 3 günde adam olsaydı,o mezarlar bir demet çiçeğe kanan gencecik kadınlarla dolmazdı
Kendini kandırıyorsun,bunu sen de biliyorsun,o güllerin faturasını bile sana misli misli ödetecek,onu masrafa soktuğun için
Basit bir konu olsaydı dene derdim,fakat kuzum ellerinde tokat manyağı olacak,hepsinin evini barkını başlarına yıkarım,dönüpte bakmam bile.
Sen seçimini yaptın,peki ya o kuzun
Ha pardon,çok değişmişti di mi eşin,insanlıkta level atlamıştı
tek duam Allah büyütmekte olduğum kızıma akıl fikir versin de,bir kalası adam sanıp hayatını mahvetmesin

Hakkında hayırlısı olsun canım. İnşallah bundan sonra herşey daha güzel olur. Eşinin hatasını anlamasına sevindim. İnşallah böyle devam eder.

ben evinize döneceğinizi en başından söylemiştim. ne diyelim mutlu mesut olursunuz inşallah. yalnız kendinize boks eldiveni alın he bi de beysbol sopası ilerde lazım olacak

Bunu dediğim için konu sahibi arkadaştan beddua yemiştim ehehe. Ya sizin gibiler dayağı yer oturur anca, akıllanmaz. Sonra başınıza bir şey gelip haberlere konu olduğunuzda üzülüyoruz. Kendine değer vermeyen birine ne desen boş. Buradakilere beddua ediyorsun da o beddualar dönüp dolaşıp yine seni buluyor, farkında değilsin. Yazık, üzülüyorum sadece. Bir gün aklın başına gelecek ama o zaman iş işten geçmiş olacak. Tek üzüldüğüm gariban çocuğun, hiçbir çocuk ailesini seçemiyor maalesef.

Kaynanamin elini öpmeye değil kendi ailemin elini öpmeye gidecektik. Öyle yazdm ama bazı arkadaşlar kv sandı. Kesinlikle ayağına gitmem ben onun. Evime bile giremez artık.
Kaynanana gitsen ne degişecekki ,zaten kocayı kabul etmişsin.iki gün sonra kaynanaylada samimi olursun

Hakkında hayırlısı olsun canım. İnşallah bundan sonra herşey daha güzel olur. Eşinin hatasını anlamasına sevindim. İnşallah böyle devam eder.
Yorumları ojumadan yorum yaptım. Eşinin şiddet uyguladığını bilmiyordum. Bunun değişeceğini sanmıyorum maalesef. Yukarki yorumumu dikkate alma. Başka konular neysede, çocuğunuza bile vurmaya kalkmış. Hata ettin canım. Dönmeyecektin. Şiddet ayrı bir şey, kayınvalide geçimsizliği, aldatma vs gibi değil. Bu onun kişiliğinde var ve değişmez.

Ayrıca kayınvalidenin artık eltide kalacağına da inanmıyorum,sen bize gel 3 günlük,sonra yine gider saltanatını kurarsın demişlerdir eminim,tabii 3 gün en iyi ihtimal,1 de olabilir...

Şiddeti konu sahibi akladı zaten,kocişinin çok iyi huyları oldugunu söylerek

Gordunmu kaynin niye agliyordu don diye
Baslarina kaldi kv.
Eltin sana sabah aksam kufur etmiyorsa ne olayim
Insallah kocan boyle devam eder
Tek bir kotu davranisina boyun egmemen lazim
Ardindan anami senin yuzunden attim diye alir geri getirir
Birde ailesi hakkinda tek bir kotu laf etme
Buradaki kotu yorumlarada cok takilma lutfen
iyi yorum yapmak ne kadar dogalsa kotusude o kadar dogal
En azindan yaralasada kendine getirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…