Eşim gerçekten çok değişmiş, pişman olmuş.

Şaka mısınız siz ya inanamıyorum sizin gibi kadınlara ailenizde arkanızda daha ne istiyorsunuz Allahtan belanızı mı arıyorsunuz ?
Buraya geliyorsunuz bir daha dönmem şöyle böyle cart curt iki gün sonra kocam çok değişti mükemmel oldu buna çocuk bile inanmaz hayret yani . Hepsini geç dayak yiyorsun bikere farkında mısın ?! Çocuğunu da mı düşünmüyorsun bunlara maruz bırakıyorsun çocuğu !! Sana or.pu ka.ar diyen adamın yatağına ne mideyle gireceksin . Pes yani pes . Size herşeyyyy müstehak böyle devam edin . İki gün sonra kocam yine aynıymış diye konu açmaya utanırsınız umarım ama nerdeeeeeee.

Çocuğu dayak yediğinde de seyreder bu

Döneceğini biliyordum.. git öp biricik kaynanın elinide.. hatta al eve getir baş köşeye otursun yine..

Kaynanamin elini öpmeye değil kendi ailemin elini öpmeye gidecektik. Öyle yazdm ama bazı arkadaşlar kv sandı. Kesinlikle ayağına gitmem ben onun. Evime bile giremez artık.

Tabi tabi kesinlikle ayağına gitmezsin. Asla da evine almazsın. Sen birşeye hayır dediysen hayırdır. Biz kk olarak ne kadar kararlı ve dik duruşlu olduğunun farkındayız

Kocasızlığa 1 hafta dayanabilmiş konu sahibi.
Asıl merak ettiğim 1 haftada neyi özledi?

Küfürleri, şiddeti, bedduaları, kovulmayı, insan yerine konmamayı?

Valla çok ilginç.

Bari 1 ay duraydın.

Ben bu kiz aileleri hic anlamiyorum ha. Elin g*** kizima siddet uygulayacak,torunuma siddet uygulayacak ve ben bir iki lafi ve el öpmesi ile geri gitmesine izin veriyorum. Seni bastan ailen ezik yetistirmis ki hem göz yümuyorlar hem hic bir halt etmiyorlar. Benim kiz kardesime (oda 23 yasinda) biri siddet uygulasa ben polise sikayet ederim ve elimde ne delil varsa veririm. Var olsun ben kötü olayim. Senin sınırın "karıya kıza" gitmesi bile olmaz,cünkü kendine saygın yok. Senin bu psikolojiden cikman nerdeyse imkansiz görünüyor. Belki bir gün seni hastanelik etse. Insallah kizina bu saatden sonra el kaldirmaz. Degistigine zerre inanmiyorum. Kv senden daha cok da nefret edecektir. Ama yinede insallah mutlu olursun. Kardesim yasindasin. Üniversitede okuyor su anda. Cok yazik

Kocasızlığa 1 hafta dayarabilmiş konu sahibi.
Asıl merak ettiğim 1 haftada neyi özledi?

Küfürleri, şiddeti, bedduaları, kovulmayı, insan yerine konmamayı?

Valla çok ilginç.
adam problemli dövecek sövecek birini arıyor he bi de ihtiyacını gidermesi lazım. iki gül alıp bu safı eve getiririm deyip halletmiş işini işte

Hanımefendinin konu açmasının psikolojik anlamı kendini ikna etmeye çalışıyor. Biz dış kapının dış mandalıyız haber veremediği sürece bilemeyiz ama o işin içinde yaşıyor. Kendini ikna etmek için ilerde ters şeyler olduğunda okumak ve rahatlamak için konu açıyor.

Döneceğini biliyordum da bu kadar hızlı beklemiyordum :)
Biraz daha bekleseydin keşke. İnşallah ömürlük olur ne diyelim.. en azından kv gitti bu konuda bare katı ol kesinlikle kabul etme geri dönmesini.

Sandimki teşbih yapıyorsunuz Bir sonraki konuda böyle yazarsınız diyeceksiniz falan diye...

Hanfendi kocanızın öfke kontrolünden, Sizinde hem ruhen hem fiziksel şiddete olan arsizliginizdan kesinlikle psikilojik destek almanız gerekli.. Eşinizle barisacaksanis en azından evlilik danışmanına gitme şartı koyun...

Biliyordum zaten senin donecegini adam bi haftada halletti.bence sen ozguvensiz kararlarini veremeyen bir insansin.bi ay sonra kocam soz vermisti ama eski halime geri dondu dayak yedim diye konu acarsin

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…