Eşim gerçekten çok değişmiş, pişman olmuş.

2 günde dönerseniz adam sizi ciddiye almaz
yediğiniz dayaklara kaldığınız yerden devam edersiniz
bırakın biraz sürünsün

Arkadaşlar bu üye “karı-koca arasına girme sonra sen kötü olursun” lafının canlı örneğidir. Gerçek yaşamda arkadaşınız olduğunu düşünsenize. Kocasından dayak yemiş size sığınıyor. ASLA diyor ama ASLA dönmem o adama. Aradan iki gün geçiyor bi bakmışsınız sarmaş dolaş ellerinde güller geziyorlar.

Geçen bi arkadaş konu açmıştı. İsmini hatırlasam da etiketlesem. Neden boşanma davalarında şahitlik etmek istemiyor yakınlarım diye. Alın size nedeni. Ben çıkıcam bu kadının kocası aleyhinde şahitlik edicem. Psikolojik, fiziksel şiddet, aşağılama, baskı her bi b.k var. Sonra bunlar kalkıp barışacaklar çünkü “kocam çooook değişti” olacak. Çünkü böyleleri aniden değişir sihirli değnek dokunmuş gibi. Arkadaşıma destek olucam derken ben kötü olucam sonunda. Belki kocası beni dövecek “yuvamızı yıkacaktın” diye. Konu sahibi anan baban neyse el mecbur arkanda olacaklar ama senin kafadaki bi arkadaşa benden bu kadar. Ne halin varsa gör.

acaba erkekler de eşleri için oh karımın erkek ayakları yok ona buna iş atmaz gidip sevişmez diye şükrediyo mudur...
Öyle olsa bu durum bu kadar rahatsiz edici gelmezdi gerçekten..ama bazi kadinlar bunu göremiyor..sanki bu bir lutufmus gibi davraniyorlar ustune ustluk..
Ne denir bilemedim bu duruma..

1 ay bari gecseydi aradan oyle donseydin ozaman belki burnu sürtülmüştür diye düşünebilirdim ama 3 gun de geri donmussun nasil inaniyorsun değiştiğine. Cok değil 1 hafta sonra buraya konu açacaksın. "Kizlar cok pişmanım konu yine esim lutfen yardimmm" diye. Bu arada bu sana ilk yorumum butun konularini okudum hepsini takip ettim. Kizina üzülüyorum ama gerçekten bir Kız annesi olarak. Madem hic gitmeseydin baba evine suan daha kotu bi konumdasin emin ol naparsam yapayim nasilsa birakamiyor gidemiyor diye düşünüp daha da artiracak eziyetlerini

konularınızı okudum ama hiç yorum yapmamıştım. InşaAllah mutlu olursunuz ama sakın deisti deyip 2. Cocugu yapmaya kalkışmayın

Döneceğim en başından belliydi zaten birkaç gün sonra yine açarsın yeni bir konu kocam hic değişmemiş aslında diye

Şiddet egilimli insanlar tedavi olmadan degismez. Onceki konulariniza yorum yapan arkadaslar sizin ve cocugunuzun iyiligini düşünüyordu. 1 2 ay ya da hafta cicim aylari yasayip, eski duruma geri doneceginizi düşünüyorum.

Ne guzel is ya doveyim, soveyim 2 gul alayim herseyi unuttursun. Bu adamla ayni yataga girmeyi mideniz kaldiracak mi?

neeee bide dayaktamı varmısss oooooooooo bide ickisi kumarı karı kızı yok diyo y-dayak ne demek acba bunu ceözememis heralde ayyyy allah kimseye böyle kocayı koruyup konu acıcak kıvama getirmesin
amiinnnn
çok acı birşey yaa bir önceki postunuzda dediğiniz gibi öfke kontrolü ne yazık ki tedavi olmadan ilaç kullanmadan geçecek basit birşey değil
P Pmukprensess sizi tenkit etmeye hakkım yok ama evladınız var mı bari onu kocanızdan sakının zira kocan gibi insanların ne zaman neye sinirleneceği belli olmadığı gibi kimden çıkaracağı da belli olmaz o yüzden kendinize acımıyorsanız evladınıza acıyın ve olabildiğince babasında koruyun

Sen kendini kandırmaya devam et.
Adam iki günde nasıl değişecek allah aşkına huyuna gidiyor sonra gene dayaklar küfürler başlar
Sen de anca gelip konu açar karşı düşüncede olanlara beddua edersin...
Kocalarına kaynanalarına açamadıkları çenelerini burada yorum yapanlara açarlar ancak.

İyi ya işte, zaten ölüp bitiyordunuz geri dönmek için, gözünüz aydın.

Size lafım yok da, olan çocuğa olacak, o kötü.

zaten bu tarz konularda sadece çocuklara üzülüyorum yoksa böyle konu sahibi gibi düşünen kadınlar istediği kadar dayak yiyebilir insanlar kaderini kendisi çizer

bir hafta sonra da yıne konu acarsın eşim aslında hiç değişmemiş diye. a,lende arkandaydı bir dahakıne onları bulamayabılırsın. ama malum hayat sartları senı de anlıyorum bır çocuğunla genç yasta baba evıne dönmek zor geldı değil mi?

Bundan sonraki konumuz ne olacak çok merak ediyorum,hangi hakaretleri yazacaksın,olan eltine olmuş

Ya zaten bu kadın dört gözle kocasının aramasını bekliyordu. Konuları da acil acil acil kaynımla eltim aradı ne yapmalıyım bilmem ne. En sonunda işte sabrın sonu selamet kocası da aradı da evine dönebiliyor. Yoksa kendiyle beraber forumu da çatlatacaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…