Eşim gerçekten hasta mi acil yardım

Onu hiç cezalandırdınız mı?
Hizmetini yapmayarak, konuşmayarak hiç muhattap olmayarak, yatak ayırarak, evi terkederek ya da?
Laftan anlayacak biri değil belli kaybetme korkusunu yaşatın tedavi olmalısın hastasın sen olmazsan da bitti bu iş diyerek
bırakın.
Sizsiz kalması gerekiyor ciddi ciddi.

Evet dün arkadaşıma öyle yapması çok üzdü beni eve geldi akşam hiç konuşma dün gittim salona yattım beni kırdığı için bak inan oda uyuyamadi sabaha kadar gezdi evin içinde ama sabah kalktı çocuklarıma kahvaltı hazırladım daha o trip atıyor oturmadı kahvaltıya ya umrumda değil ben bu adamı nasıl duzeltecem kafam çok karışık

Sürdür bu tepkini.
Günlerce hatta aylarca.
Yemezse de yemesin boşver.
Güler yüzlü eş istiyorsan yüzümü güldür o zaman diye not koy cebine iş yerinde okuyup düşünsün.

Sabaha kadar o da uyumadi dediniz ya, siz ayri yattiginiz icin uzuldu de mi yatmadi, yoksa orda da kiskanacak birsey bulup sinirden mi yatamadi?

Ruh hastası adam kesin kendisi yapıyor ondan herkese bok atıyor.
Yazık 3 kız üniversite yüzü bile görmeden hayvanın bir ile evlenip mahfolacaklar

Sabaha kadar o da uyumadi dediniz ya, siz ayri yattiginiz icin uzuldu de mi yatmadi, yoksa orda da kiskanacak birsey bulup sinirden mi yatamadi?
Dalgami geçiyorsun iz bilmiyorum ama evet be
Dalga mı geçiyor sunuz bilmiyorum ama evet beni uzdugu zamannnn uyuyamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…