- 6 Eylül 2017
- 52
- 14
- 3
- Konu Sahibi Gizlicicek0958
-
Babamın dediği kendi olan evine git sattirma ben orda sana bakarım oylemi yapayimBaban demiş işte daha kimden çağrı bekliyosun
Evlenmeden önce böyle değildi ama çok gelmezdi görüşmedik yaniEvlenmeden öncede böleymiydi canım ben onu merak ettim
Öyle yap ,konunu takip edemedim , bir engelin mi var ?Babamın dediği kendi olan evine git sattirma ben orda sana bakarım oylemi yapayim
Hayır cok şükür bir engelim yok gayet sağlık li ve kendim için pek söylemem ama güzel bir insanım neden böyle birşey sordunuzÖyle yap ,konunu takip edemedim , bir engelin mi var ?
Bugün bana yaptığı ayiriyetten canımı sıktı. Kızımın okulu başladı senin 2.sinif ama yanında olmak istedim sizin gelmemize gerek yok dedi bende olurmu öyle şey dedim tabiki gittim ama kızdı suratı on kat falan bizi bıraktı gitti o sonra dönüşte 6senelik arkadaşım la döndük eve eşim de tanır bilir arkadAsimi sim di eşim Oglen yemeğe eve gelir oyuzden aradım ben geldim eve arkadaşım da var diye iyi tamam gönder evine dedi TLF da sinir oldum ama takmadim ben başladım yemekleri ısıtmaya aradı gene ben gelmicem annem yemek hazırlamış burda dedi bende arkadaşım var diye bişey demedim. ama bey efendi orda yemeğini yemiş yakın bizim. Evler geldi bize laf sokmaya inanır mısınız arkadaşım Mayıs duyura duyura hakaret etti vay sen otur keyfine bak siz kadınlar zaten oturun sen zaten şeytanlık insanlarla otur falan çok sinir oldum sanmayinki sustum cevabını verdim süs sanane diye arkadaşım salondaydi kapısını çektim ama ya şuan ona cok kızgınım yanına bile yatmadım bu sefer konuşacam ya düzgün kocalık yapsın yada bosanalim gerçekten yoruldum. ama çok konuştuk hep tamam özür dilerim ama gene aynı
Evet dün arkadaşıma öyle yapması çok üzdü beni eve geldi akşam hiç konuşma dün gittim salona yattım beni kırdığı için bak inan oda uyuyamadi sabaha kadar gezdi evin içinde ama sabah kalktı çocuklarıma kahvaltı hazırladım daha o trip atıyor oturmadı kahvaltıya ya umrumda değil ben bu adamı nasıl duzeltecem kafam çok karışıkOnu hiç cezalandırdınız mı?
Hizmetini yapmayarak, konuşmayarak hiç muhattap olmayarak, yatak ayırarak, evi terkederek ya da?
Laftan anlayacak biri değil belli kaybetme korkusunu yaşatın tedavi olmalısın hastasın sen olmazsan da bitti bu iş diyerek
bırakın.
Sizsiz kalması gerekiyor ciddi ciddi.
Evet dün arkadaşıma öyle yapması çok üzdü beni eve geldi akşam hiç konuşma dün gittim salona yattım beni kırdığı için bak inan oda uyuyamadi sabaha kadar gezdi evin içinde ama sabah kalktı çocuklarıma kahvaltı hazırladım daha o trip atıyor oturmadı kahvaltıya ya umrumda değil ben bu adamı nasıl duzeltecem kafam çok karışık
Çok teşekkür ederim gerçekten ya akil akil dan üstündür iyi niyetiniz için bende öyle yapmayı dusunuyorumSürdür bu tepkini.
Günlerce hatta aylarca.
Yemezse de yemesin boşver.
Güler yüzlü eş istiyorsan yüzümü güldür o zaman diye not koy cebine iş yerinde okuyup düşünsün.
Sağlık veya dış görünüşü kastetmedim ..Hayır cok şükür bir engelim yok gayet sağlık li ve kendim için pek söylemem ama güzel bir insanım neden böyle birşey sordunuz
Hiç aklıma böyle bir şey gelmedi...Sabaha kadar o da uyumadi dediniz ya, siz ayri yattiginiz icin uzuldu de mi yatmadi, yoksa orda da kiskanacak birsey bulup sinirden mi yatamadi?
Tobe de kız,Ruh hastası adam kesin kendisi yapıyor ondan herkese bok atıyor.
Yazık 3 kız üniversite yüzü bile görmeden hayvanın bir ile evlenip mahfolacaklar
Bencede tövbe deyin ben yaşadıkça çocuklarımı kimse ezemez çocuklarımı kimse uzemez onlar için herşey i yaparım emin olunRuh hastası adam kesin kendisi yapıyor ondan herkese bok atıyor.
Yazık 3 kız üniversite yüzü bile görmeden hayvanın bir ile evlenip mahfolacaklar
Neyi kasettiniz acaba merak ettimSağlık veya dış görünüşü kastetmedim ..
Dalgami geçiyorsun iz bilmiyorum ama evet beSabaha kadar o da uyumadi dediniz ya, siz ayri yattiginiz icin uzuldu de mi yatmadi, yoksa orda da kiskanacak birsey bulup sinirden mi yatamadi?
Dalga mı geçiyor sunuz bilmiyorum ama evet beni uzdugu zamannnn uyuyamazSabaha kadar o da uyumadi dediniz ya, siz ayri yattiginiz icin uzuldu de mi yatmadi, yoksa orda da kiskanacak birsey bulup sinirden mi yatamadi?
Neden dalga geceyim? Kiskanc adamlarin kafasinda kac tilki dolasiyor az cok biliyorum. Cevabiniza gore yorum yapacaktim ben.Dalgami geçiyorsun iz bilmiyorum ama evet be
Dalga mı geçiyor sunuz bilmiyorum ama evet beni uzdugu zamannnn uyuyamaz
Tamam yazdım cevabiniziNeden dalga geceyim? Kiskanc adamlarin kafasinda kac tilki dolasiyor az cok biliyorum. Cevabiniza gore yorum yapacaktim ben.
Gerçek ten aklınıza gelmedi miHiç aklıma böyle bir şey gelmedi...
Yani neden olmasın ki,
Normal değil sonuçta...
Diyorsun ya , evimi sattirmazsam babam geçimimı sağlayacak ,bunun için ne engelin var ,babanın yardımını kabul et diyorum .esin evi mi vermiyo nedir problem ?Neyi kasettiniz acaba merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?