- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.528
- 158
- Konu Sahibi Gizlicicek0958
-
Bir eve kendini feda mi edeceksin ? Daha çok gençsin ,çalışır ,yeni bir düzen kurarsın .. hayat çok kısa !Evet ben evimi bırakma taraftarı değilim ya gerçekten bak kaç kere dedim git dedim ben bana güvenmeyen kötü laflar söyleyen adam istemiyorum git diyorum gitmiyor sen git diyor
Zor ya böyle yaşanır mı? İnsanı kanser yapar böyle koca!Asla asla terapiste gitmez. beni de göndermez. kendi çıkarıyor ama onuda burnumdan getiriyor ya yolda eşime hade çabuk yürü bakma etrafına ya ne bileyim hep soğuk laflar
Acaba neden dalga geçiyor sunuz biz çok mu istiyoruz böyle olmayı lütfen saygi
Bende sormak istiyorum,O saygiyi evlendiginiz gun siz kendinize gosterecektiniz. Bu adam sonradannolmamis kendiniz diyorsunuz evliligin basindan beri boyle diye. O zaman kendinize yapilam saygisizligi siz nasil tamam dryip kabul ettiyseniz simdi de ya devam edeceksiniz ya da boşanacaksınız.
Bunun 3. Bir secenegi yok. Tedavi falan imkansiz bence oyle bir adam bunu asla kabul etmez. Lafini dahi etseniz hir gur cikarir sen bana ne diyoraun diye.
Umarim sizofren degildir kafasinda kurup kurup gercek sanmiyordur. Umarim basiniza bir is getirmez. Kendinizi dusunmuyorsaniz da cocuklarinizi dusunun. Bu evlilikye siddet oldugunu da dusunuyorum ve bu cocuklar buyudukce bu siddet onlara da sicrayacak. Hem psikolojik hem de fiziksel siddet.
Amin...Bu olayda sadece cocuklariniza üzüldüm, onlar boyle bir babayi hakedecek ne yapti ki
Siz yerinizde saymaya devam edeceksiniz belli, insallah onlar kendilerini kurtarmanin bir yolunu bulurlar.
Tabiki d e niyetim ev değil o anlamda demedim zaten şuanda kendi evimiz yapıldı satilikta biz kiradayiz ben evimden ayrılmak istemiyorum derken biz evdeyiz sen git evden dedimBir eve kendini feda mi edeceksin ? Daha çok gençsin ,çalışır ,yeni bir düzen kurarsın .. hayat çok kısa !
E gitmiyor işte , belli ki işi yokuşa sürecek ..kalk sen git ,baksın arkandan ..Tabiki d e niyetim ev değil o anlamda demedim zaten şuanda kendi evimiz yapıldı satilikta biz kiradayiz ben evimden ayrılmak istemiyorum derken biz evdeyiz sen git evden dedim
Kaybetme korkusu yok canım bilmiyorum ama çok çok inattir annemlerde kaldım bir ay kadar ne aradı ne sordu bende kızım durmadı babamı istiyorum evimize gidelim diye geldim eve ama o zamam hoşgeldiniz dedi sarıldı falano zaman eşine sizi kaybetme korkusu yaşatın bir müddet annenizde kalın ve eşinizede sen düzelmeyene kadar gelmeyeceğim deyin belki bir değişme olur azda olsa evliliğinize iyi gelir.
Evet sizin yapacak bişey iz yok zaten biliyorum ama çaresizlik ten bı yazayım dedim gene iyi niyetli arkadaşlar a çok teşekkür ederim biraz olsun ufkum açıldı daha dik duran biliyorum neler yapmam gerektiğini daha çok düşünüyorum ya ne bileyim sizin böyle ters davranmanızı gerek yoktu bencebu adamdan 3 tane çocuk yapıp şu an akıl istemek? biz napalım. sizin çareniz ancak sihirle filan olur yani yoksa çekecek gibisiniz.
Canım benim nereye gideyim ya kalk git demek bu kadar kolay olsa bende kalkar giderim olmuyor işte ailem çık gel bırak o adamı demiyor ki açık acikE gitmiyor işte , belli ki işi yokuşa sürecek ..kalk sen git ,baksın arkandan ..
Hasta olduğunu kabul etmiyor ki daha geçen akşam ben uyuyamıyorum uyku sorunum var hastaneye gidecem diyorum sacmalama bı o eksikti falan diyor ve benim le gün içinde dalga geçiyor ne yapıyorsun ruh hastası benim hasta olduğumu kabul ediyor kendini etmiyoraşırı kıskançlık hastalık canım
hatta şöyle söylerler çocuk olunca kıskançlık geçer
tedavi olmasını ikna etmelisin canım
Acaba neden size değil dediniz bendeki sorun ne çocuklarım için iyi niyetiniz içinde teşekkür ederimBende sormak istiyorum,
Şiddet gördünüz mü?
Size değil, ama Allah 3 kizinizada yardım etsin...
Baban demiş işte daha kimden çağrı bekliyosunCanım benim nereye gideyim ya kalk git demek bu kadar kolay olsa bende kalkar giderim olmuyor işte ailem çık gel bırak o adamı demiyor ki açık acik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?