Eşim gerçekten hasta mi acil yardım

Evet ben evimi bırakma taraftarı değilim ya gerçekten bak kaç kere dedim git dedim ben bana güvenmeyen kötü laflar söyleyen adam istemiyorum git diyorum gitmiyor sen git diyor
Bir eve kendini feda mi edeceksin ? Daha çok gençsin ,çalışır ,yeni bir düzen kurarsın .. hayat çok kısa !

Bende sormak istiyorum,
Şiddet gördünüz mü?
Size değil, ama Allah 3 kizinizada yardım etsin...

o zaman eşine sizi kaybetme korkusu yaşatın bir müddet annenizde kalın ve eşinizede sen düzelmeyene kadar gelmeyeceğim deyin belki bir değişme olur azda olsa evliliğinize iyi gelir.

bu adamdan 3 tane çocuk yapıp şu an akıl istemek? biz napalım. sizin çareniz ancak sihirle filan olur yani yoksa çekecek gibisiniz.

Evlenmeden önce tanıyamadınız mı diye soracaktım ki farketmişsiniz zaten bu huylarını bile bile lades demişsiniz,adam size karşı hep aynıymış..Zamanla düzelir diyerek hayatınızın hatasını yapmışsınız,gidin ailenizin yanına yerleşin de çocuklarınız bari baskı altında büyümesin.

aşırı kıskançlık hastalık canım
hatta şöyle söylerler çocuk olunca kıskançlık geçer
tedavi olmasını ikna etmelisin canım

o zaman eşine sizi kaybetme korkusu yaşatın bir müddet annenizde kalın ve eşinizede sen düzelmeyene kadar gelmeyeceğim deyin belki bir değişme olur azda olsa evliliğinize iyi gelir.
Kaybetme korkusu yok canım bilmiyorum ama çok çok inattir annemlerde kaldım bir ay kadar ne aradı ne sordu bende kızım durmadı babamı istiyorum evimize gidelim diye geldim eve ama o zamam hoşgeldiniz dedi sarıldı falan

bu adamdan 3 tane çocuk yapıp şu an akıl istemek? biz napalım. sizin çareniz ancak sihirle filan olur yani yoksa çekecek gibisiniz.
Evet sizin yapacak bişey iz yok zaten biliyorum ama çaresizlik ten bı yazayım dedim gene iyi niyetli arkadaşlar a çok teşekkür ederim biraz olsun ufkum açıldı daha dik duran biliyorum neler yapmam gerektiğini daha çok düşünüyorum ya ne bileyim sizin böyle ters davranmanızı gerek yoktu bence

aşırı kıskançlık hastalık canım
hatta şöyle söylerler çocuk olunca kıskançlık geçer
tedavi olmasını ikna etmelisin canım
Hasta olduğunu kabul etmiyor ki daha geçen akşam ben uyuyamıyorum uyku sorunum var hastaneye gidecem diyorum sacmalama bı o eksikti falan diyor ve benim le gün içinde dalga geçiyor ne yapıyorsun ruh hastası benim hasta olduğumu kabul ediyor kendini etmiyor

Benim de eski nişanlım böyleydi. Hani o kadar bakkal çakkal abartmazdı ama o söylemleri karşısında çılgına dönerdim. Ne orospuluğumu bırakırdı, ne başka bir şeyi. Bir erkek sevdiği kadına nasıl orospu derdi ki.. Sevgi değil bence o, ihtiyaç. Erkekler bazen sevdiği için değil, ihtiyacı olduğu için evlenir. O da öyleydi, sizinkini bilemem ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…