Esim gezmeyi cok seviyor .

Arkadaşlar bu konu açacak kadar dert mi bilemedim ama yinede rahatsızlığı mi dile getirmek istedim.
Benim eşim sürekli gezmek istiyor
Arabamız yok iyi ki de yok .
Yoksa saatlerce gezerdi .
Her hafta sonu mutlaka gezer
Ben çok gezmeyi sevmediğim için sürekli tartışırız .
Sırf gezmek için olmadık zaman da izne çıkar.
Araba yok bisry yok istanbul trafiğinde metro ile metrobüs ile gezer durur .
Gézme anlayışı uzak yerlere gidip park sahil ne varsa gezip orda yemek yiyip
3 saatlik yolu geri dönüp gelir.
Biri memleketine gitsin araba varsa bende gidecem der
Yeter ki gezmek olsun
Bir insan hiç mi sıkılmaz. Durumumuz o kadar da iyi değil ona rağmen gezer yer içer eve gelip sonra da geçinemiyorum der .
Olgun insan ayagini yorganına göre uzatmaz mi.
Bir insan arefe günü gezmeye gider mi
Söyleyince de kızıyor trip atıyor. Napcam nasıl davranmam gerekiyor bilemiyorum...
En sevdigim özellik ya 😂 bir spor ayakkabı al koşu olanlardan bilindik iki marka olanlardan burda tam söylemeyim ban atabilir mi bilemiyorum. Benimkisi de öyle gezmeyi sever beni de götürür ayaklarım ağrıyordu ben de spor ayakkabı koşu tarzında bir ayakkabı kullanmaya başkayınca ağrımıyor ilk zamanlar zorlanırsın alışırsın zamanla spor yapmış gibi bacak kasların gelişiyor sus kız şikayet etme yurtdısı teklifi et bi süre oturur yerinde belki belki dene şansına😂

Arkadaşlar bu konu açacak kadar dert mi bilemedim ama yinede rahatsızlığı mi dile getirmek istedim.
Yeter ki gezmek olsun
Bir insan hiç mi sıkılmaz. Durumumuz o kadar da iyi değil ona rağmen gezer yer içer eve gelip sonra da geçinemiyorum der .
Söyleyince de kızıyor trip atıyor. Napcam nasıl davranmam gerekiyor bilemiyorum...
elde avuçta ne var ne yok gezmek için harcıyorsa bu sorun
Herkes kesesini bilir ona göre hareket eder
Eğer o kadar durumu yokken çok para harcayıp geziyorsa elbette sorun etmeniz normal
ama şunu demeden geçemeyeceğim
Gezme huyu eşimde olsa birlikte gezsek bir yerlere yürüyüş yapsak dolansak çok hoşuma giderdi
Benim eşim benle tanışana kadar (küçük bir ilçede yaşıyorlar) şehir merkezine bile sayılı gelmiş
Gezmekten de pekala nefret eder
Evde dinlenmek ister
Yani tabi ortası olsa az gezilse (haftada 1-2) diğer günlerde eve yakın yerlere yürüyüş yapılsa, termosa da çay-kahve konup
Bence gayet iyi olur

elde avuçta ne var ne yok gezmek için harcıyorsa bu sorun
Herkes kesesini bilir ona göre hareket eder
Eğer o kadar durumu yokken çok para harcayıp geziyorsa elbette sorun etmeniz normal
ama şunu demeden geçemeyeceğim
Gezme huyu eşimde olsa birlikte gezsek bir yerlere yürüyüş yapsak dolansak çok hoşuma giderdi
Benim eşim benle tanışana kadar (küçük bir ilçede yaşıyorlar) şehir merkezine bile sayılı gelmiş
Gezmekten de pekala nefret eder
Evde dinlenmek ister
Yani tabi ortası olsa az gezilse (haftada 1-2) diğer günlerde eve yakın yerlere yürüyüş yapılsa, termosa da çay-kahve konup
Bence gayet iyi olur
Bu isteğiniz çok makul . Tabi ki arada bir yapılsa güzel olur . Ama her pazar her pazar uzak yerlere gezmeye gidilmez .

Yeter ki gezmek olsun
evde camış yayılıp her gün oyun oynasa daha mı iyi

Back
X