- 7 Kasım 2017
- 16.743
- 40.978
- 598
Vala 1bucuk aydır gitmiyoruz. Suan cagırmıyo.Bi de eşim iş degıstırdı. Geceye gıdıyor bır hafta. Gunduz uyuyor. Gunduzdeyken de erken kalkıyor. Bu arada kendı anneme de gıtmıyorum bayadır. Ama haftaya falan gıderız herhalde kv yeAyol surekli cagiriyor istemiyorum gitmicem, esim bana sen kendi ailenle gorusuyorsun anneme geleceksin demesin diye ailemle gizli gorusuyorum diyen sen degil miydin?
Ay ben sok iyice artik
Sen konu açma yorum yap böyle çok daha güzelsinHahahah c ıle baslayan bır ısım. Yok akrabaları da öylr anlatmıyorum da. Amcam 2 halam beni silmiş. Hakkımda konuşuyorlarmıs. Baska amcam var. O normal karsıladı. O da dıgerlerı ıle konusmuyor.Baban annenı aldattı, kadına ev actı, ona kucak accaklarına onu sılselerdı dıyor o da
Ama bu aralar kv darlamıyor. Eşim gıdelım dıye baskı yapmıyor. Ondan rahatım.Sen konu açma yorum yap böyle çok daha güzelsin
Hadi bakalim hayirlisi olsun o zamanVala 1bucuk aydır gitmiyoruz. Suan cagırmıyo.Bi de eşim iş degıstırdı. Geceye gıdıyor bır hafta. Gunduz uyuyor. Gunduzdeyken de erken kalkıyor. Bu arada kendı anneme de gıtmıyorum bayadır. Ama haftaya falan gıderız herhalde kv ye
Kız haftaya gelir o zaman konu desene kv ye gidinceVala 1bucuk aydır gitmiyoruz. Suan cagırmıyo.Bi de eşim iş degıstırdı. Geceye gıdıyor bır hafta. Gunduz uyuyor. Gunduzdeyken de erken kalkıyor. Bu arada kendı anneme de gıtmıyorum bayadır. Ama haftaya falan gıderız herhalde kv ye
Yok yok acmıycam. Ama eşime tembıh edecegım. Gıdınce kalalım der belkı. Kalırsak bidaha gitmem diyeKız haftaya gelir o zaman konu desene kv ye gidincedayanamadım gene
Debismeden gidin gelin hayirlisiyla insallah amiiinnnYok yok acmıycam. Ama eşime tembıh edecegım. Gıdınce kalalım der belkı. Kalırsak bidaha gitmem diyeÇünkü emrivakı yapar o bana
O kadar haklisiniz ki. Eltim de sizin gibi oldu ve hic memnun kalmadi gerci sizin kv eminim çok daha iyidir.Karnım iyice büyüdü oturamıyorm kalkamıyorm rahat lavaboys gidemiyorm ayrıca mizaç farklılığı da var insan kendi evinde olduğu gibi rahat giyinebilir mi oturabilir mi
Açınca biri beni uyandirsin Allah rızası içinKız haftaya gelir o zaman konu desene kv ye gidincedayanamadım gene
Tamam canım o iş bendeAçınca biri beni uyandirsin Allah rızası için
Tamam canım o iş bende
Olsun bunda stres yapacak bir şey yok. Benimde kayinvalidemlerle aram çok iyi degil ama yeri geliyor kalmak zorunda kaliyorum eşin göreve gitmis akli burda kalmasin hem ne olacakki sayili gun çabuk geçer evet insanin kendj evi gibi olmaz ama mecbursan ne olacakki onlarda insan ve unutmaki yaşlılar onlarin bereketi cok başkadır. Herkes kalbinin ekmegini yer iyi düşün sen ne kadar iyi niyetli olursan rabbim karsina her seyin en guzelini çıkartıyor. seni sokaga atmiyorlar baska bisey yapmiyorlar cok sukur karninda bebeginiz var hem onlarinda torunu. Esin onlara güvenmiş üzülme büyüklerin bereketi çok çok başka iyi de olsalar kotude olsalar :)33haftalık hamileyim eşim göreve gitti ailesiyle kalmak zorundayım doğuma kadar napacam şimdiden sürekli ağlıyorm bebeğime üzülüyorm stresimden etkileniyor diye benimle aynı durumda olan var mı kendi ailene git diyecekler olabilir öyle bi şansım yok napacam ben insanlar her gün görmek istemezken ben karnım burnumda eşimden ayrı onlarla yaşayacam
Nasıl başardın tüyo verseneAma bu aralar kv darlamıyor. Eşim gıdelım dıye baskı yapmıyor. Ondan rahatım.
Evinde tek kalayaman veya kalmasına “izin” verilmeyen kadınların varlığını bu sitede öğrendim.Niye ? Kendi eviniz yok mu? Kendi evinde kalamayan insanlar birde çocuk dünyaya getiriyorlar,enteresan..
Kendi evinde kalmak için izin istemek ?? Gerçekten çok enteresan..Evinde tek kalayaman veya kalmasına “izin” verilmeyen kadınların varlığını bu sitede öğrendim.
Erken doğum olabilir. Sancın gelir suyun gelir. Yalnız kalmaman daha iyi. Eşinin ailesi nasıl insanlar bilemiyorum ama. Korkunç değillerdir heralde. Ayrıca az kalmış doğuma. Bebeğine odaklan.Kendi ailem uzakta burada durumumdan dolayı sürekli doktora gitmek zorundayım evde tek kalmama da eşim izin vermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?