yani hiç sinema planı yapmadık demiş.3ü birlikte birden 3 bilet çıktı gidildi..bu arada sizi başka bi arkadaşım gördü ordan kulağıma geldi demiş sevgilisi..ya x in(eşimin) karıısnın kulağına gitse nolur demiş adam da yok cnm konu okadar uzatılmamalı ortada bişi yok demiş.yani olaylardan habersizler dmekki..biletler kocamın cebinden çıktı 2 erkek kıza bilet aldırmazlar heralde..ya adam yalan söylüyor yada eşimle kız plan yapıp dul olan adamı yanlarına piyon olarak aldı emellerine yani birlikte gitmek fikrini uyguladılar..
Eşinizle kızın sinemaya gitmek için plan yapıp,gören olursa diye de 3. bir şahısı alet ettiklerini sanmıyorum.
Aralarında ilşki olsa,eşiniz bunu gizlemek için uğraşır,3.şahısı araya sokup onun şüphelenmesini istemezdi.
Sonuçta dul adamın sevgilisini tanıyorsunuz,ve o adam sevgilisine,eşiniz ve o kızla aralarında birşey olduğundan şüğhelendiğini söylese,dul adamın sevgilisi aracılığıyla bir şekilde kulağınıza gelebileceğini tahmin eder eşiniz.
Aralarında kesinlikle birşey olduğunu düşünmüyorum,en azından kafa kafaya verip planlar yapacak kadar...
kızın baskısı mı,kendini acındırmasıyla mı diyeyim artık ya da adı her neyse,eşiniz buna yenik düşmüş,sinemaya götürmeye karar vermiş ve başbaşa gitmenin yanlış olduğunun bilincinde olduğu için dul adama da bilet almış.
Nereden bakarsak babaklım masumane olmadığı ortada olsa da aralarında başlamış belirgin bir ilşki olmadığı da belli.
Eşiniz,bunların ortaya çıkacağını sizin öğreneceğinizi bilseydi asla böyle bir hatayı yapmazdı.Sonuçta sizi seviyor ve kaybetmek istemiyor.
Siz bunların yaşanmamış olmasını dilerken eminim o da birkaç gün öncesine gitmeyi dilerdi.
Boşanma düşünceniz kesinlikle fevri bir karar olurdu,sonrasında pişman olmanız kaçınılmaz.
Ortada söylenmiş bir yalan var,siz bu yalanı telafi etmesini,sizi ikna etmesini istemelisiniz.
Şu an duygularınız çok taze,öfkeniz çok biliyorum ancak; eşiniz sizin için çabalarken bunu görmezden gelmeyin,görmeye çalışın!
Yoksa ne için çabaladığını o da bilemez ve bıkkınlık gelebilir..
Birkaç gün sonra,bugünden daha sakin olacaksınız,mutlaka bu tavırlarınıza ve yaklaşımlarınıza da yansıyacaktır,eşinizle daha sağlıklı iletişim kurabileceğinize inanıyorum.
Güzel haberlerinizi bekliyoruz..
Sevgilerimle...