- 30 Mayıs 2018
- 122
- 36
- 13
- 34
Bu da nereden cikti? Ilk o acsa daha avantajli oldugu? Yanlis bilgiler vermeyin yok oyle birsey...Eşin blöf yapıyor gibi duruyor. Önceki konularına bakmadım. Ama sende zaten bosanmak istemiyorsun diye düşünüyorum. He bu arada avukatına danısabilirsin ilk o açsa daha avantajlı olur senin için.
Yorumumi geri aliyorum.Dogru kararı vermissiniz.yenilir yutulur seyler degil yaptiklari.Allah sizin ve oglunuzun yar ve yardimcisi olsun.nasilsiniz şu an?Eşime avukattan çıktıktan sonra dosya vs masraflarını sen karşıla yada direkt avukat tutup sen aç davayı yazdım
Aldığım cevap ne haliniz varsa görün benden size tek kuruş işlemez oldu
Hemen faceden her yerden engelledim hatda borçtan ötürü kapanacaktı onu da kırdım attım
Hicbir şekilde kendimi yıpratmayı düşünmüyorum adamın derdi boşanmak değil beni ezmek psikolojimi bozmak süründurmek
Tüm hesaplarimi kapattım face vs
Anneme mesaj attım en son messenger dan ara diye tek annem kardeşlerim kaldı messenger da da herkesi kaldırdım arkadaşlıktan
1 hafta daha evimde bekleyelim konyaya annemin evine gidecem
Eşya vs gözümde değil artik
O kayinvalideye inat inadina barış.
Kocani kandir yapabilirsen
Böyle sacma bir sebepten ekmeklerine yağ sürme.
İnat etme aglayan evladın icin yap bunu herseyden önce.gelismeleri bilmiyorum ilk yorumuna göre yazdim onu da belirteyim.insallah barisirsiniz.
Evimdeyim 3 gündür uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum sinirlenemiyor aglayamiyorumYorumumi geri aliyorum.Dogru kararı vermissiniz.yenilir yutulur seyler degil yaptiklari.Allah sizin ve oglunuzun yar ve yardimcisi olsun.nasilsiniz şu an?
Benimde basımdan geçti Yanlıs bilgi vermiyorum. Bende o yoldan geçtim bizzat yaşadım ve biliyorum. Dilekçe davada çok önemlidir. Ve karsı tarafın verdiği dilekçede yazdıgına göre hareket ederse ona daha çok avantaj saglıyor. Bilip bilmeden konusuyorum. Benim burda yanlıs bilgilerden dolayı çok canım yandı O yüzden bu konuda asla bilmediğim bir seyi söylemem. Toplam 2 dilekçe verilir eger eşi dilekçeyi ilk verirse onu nelerle suçladıgını yazar. Oda ona göre kanıt toplar ve dilekçeye sunar daha sonra karsı tarafa cevap dilekçesi hakkı verilir. O tekrar dilekçe yazar. Daha sonra bu seferde o cevap dilekçesine cevap olarak hanfemdi verir ve son dilekçeyle kapanır. En son o yazacağı için dilekçede istediğini yazar kanıtlı olarak. İnsallah anlamışsınızdır biraz karısık olmuş olabilir. Diyeceğim o ki ilk karsı tarafın dilekçe vermesi daha avantajlıdır.Bu da nereden cikti? Ilk o acsa daha avantajli oldugu? Yanlis bilgiler vermeyin yok oyle birsey...
Evimdeyim 3 gündür uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum sinirlenemiyor aglayamiyorum
Param yok
Oğlum çok ağlıyor
Ve ben ağrılardan bayılmak üzereyim
Ben de bosandim. Dilekcede iddia edilen seyleri ispatla yukumlusun. O yuzden ilk kimin dava actigi onemli degil. Ne icin bosaniyorsan bunu taniklar ve delillerle ispat edersin. Ilk ya da son kimin dava actigi ile alakasi yok. Mesela bosanma davasini ilk ben actim.Benimde basımdan geçti Yanlıs bilgi vermiyorum. Bende o yoldan geçtim bizzat yaşadım ve biliyorum. Dilekçe davada çok önemlidir. Ve karsı tarafın verdiği dilekçede yazdıgına göre hareket ederse ona daha çok avantaj saglıyor. Bilip bilmeden konusuyorum. Benim burda yanlıs bilgilerden dolayı çok canım yandı O yüzden bu konuda asla bilmediğim bir seyi söylemem. Toplam 2 dilekçe verilir eger eşi dilekçeyi ilk verirse onu nelerle suçladıgını yazar. Oda ona göre kanıt toplar ve dilekçeye sunar daha sonra karsı tarafa cevap dilekçesi hakkı verilir. O tekrar dilekçe yazar. Daha sonra bu seferde o cevap dilekçesine cevap olarak hanfemdi verir ve son dilekçeyle kapanır. En son o yazacağı için dilekçede istediğini yazar kanıtlı olarak. İnsallah anlamışsınızdır biraz karısık olmuş olabilir. Diyeceğim o ki ilk karsı tarafın dilekçe vermesi daha avantajlıdır.
Hala bir gelişme yok mu?Evimdeyim 3 gündür uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum sinirlenemiyor aglayamiyorum
Param yok
Oğlum çok ağlıyor
Oğlun çok agliyor onu gelip görmeyecek misin desen?Evimdeyim 3 gündür uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum sinirlenemiyor aglayamiyorum
Param yok
Oğlum çok ağlıyor
Avukatım da bana aynısını demişti. Her neyse sizin bildiğiniz size göre dogru benimki de bana göre dogru. Ben fikrimi belirttim. Niye öyle dediğimi de açıkladım. Size göre yanlıs olabilir ama benim ve avukatımın ortak düşüncesi buydu. İlk zaten ben açmıştım. Ama avukatım normalde o açsa daha iyi olurdu demişti.Ben de bosandim. Dilekcede iddia edilen seyleri ispatla yukumlusun. O yuzden ilk kimin dava actigi onemli degil. Ne icin bosaniyorsan bunu taniklar ve delillerle ispat edersin. Ilk ya da son kimin dava actigi ile alakasi yok. Mesela bosanma davasini ilk ben actim.
Peki ilk actiginiz icin kaybettiniz mi? Soylediginize gore kaybetmeniz lazim.Avukatım da bana aynısını demişti. Her neyse sizin bildiğiniz size göre dogru benimki de bana göre dogru. Ben fikrimi belirttim. Niye öyle dediğimi de açıkladım. Size göre yanlıs olabilir ama benim ve avukatımın ortak düşüncesi buydu. İlk zaten ben açmıştım. Ama avukatım normalde o açsa daha iyi olurdu demişti.
Canım zaten karsı taraf çirkinleştiği için ilk açan o okursa daha iyi oluyor cevap dilekçeni ona göre yazıyorsun 2 dilekçe verdikten sonra bir daha dilekçe verilmiyor. Son dilekçeyi yazan daha avantajlı oluyor. Dilekçe dava için çok önemli.Peki ilk actiginiz icin kaybettiniz mi? Soylediginize gore kaybetmeniz lazim.
Dava acilmasi hak talebi icindir. Nedenleriniz bosanma icin gecerli ise ve nedenlerinizi ispat edebiliyorsaniz ilk ya da son acmanin onemi yok. Bosanmalarda karsi taraf zaten cirkinlesiyor bunu biliyoruz. Isi savas durumuna getiriyor. Ancak guclu ve yeterli nedenleriniz varsa ve aile birlikteligi sarsilmissa karsi tarafi beklemek bence hak kaybidir. Cunku karsi tarafi beklenek duruma razi olmak anlamina da gelebiliyor.
Konya ya ailemin yanına geldimHala bir gelişme yok mu?
Çocuğunuz nasıl?
Her yerden engelliyim birde siz kendiniz halledin diyen bir insanOğlun çok agliyor onu gelip görmeyecek misin desen?
Evlat denince akan sular durmali bence
Oğlunuz adına haber gönderin.Sizde ılımlı olun.Kendinizi ona insancıl bir sekilde ifade edin.babaligini unutmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?