İlk mjdan sonra neler konusuldu gelişme var mı okuyamadım ama, senin açmanı istyosa boşanma konusunda kararsız kalmış demekki.. ilk adımı sen atarsan o da o zaman kesin karar verecek.. bence hala ümit var!!!!Yok pişmanım dememiş bugün bunlar oldu deyip sonrada kapatmış teli
Hayır hayır ben nafaka alamaz cocuk onda kalır diye birsey demedim. Yanlıs anlasılmasın. Bakın siz beni çok yanlıs anladınız benim anlatmak istediğim yukarıda yazıyor zaten valla aynı seyleri yazamıcam artık su konudan cok bunaldım çünkü dünden beri aynı muhabbet. İsteyen istediğini yapsın ben bildiğimi ve basımdan geçen olayı söyledim bitti. Tesekkur ederim.Burada bir arkadas paylasmis. Ben de tekrar paylasiyim dedim. Asagidaki linki okumanizi tavsiye ederim.
http://www.yasingirgin.av.tr/bosanmayla-ilgili-dogru-bilinen-yanlislar/
Ben de merak ediyorum bu konuyu. Boşanma davalarında ilk dilekçeyi veren mi daha avantajsiz konumda oluyor acaba.Valla dedim ya ben o çirkef kayınvaliden den herşeyi beklerim. Başanma aşamasında neler neler yapıyorlar. Bi de çocuğun velayetini almak için her türlü numara beklerim. Bilemedim şimdi ama neden ilk adımı senden bekliyorlar işgillendim biraz. Bi de bi arkadaş yazmış boşanma davalarında ilk dilekçeyi veren sonradan ekleme yapamıyor. ama karşı taraf istediği şeyleri yazıyor.sen davayı açsan senin ayzdıkların akarşılık bir sürü hikaye uydururlar. Sen karşı cevap dilekçesi yazamıyorsun ulul olarak. Bunu onlar biliyor olabilir.
Bence dayını bekle. O daha iyi bilir. iş konusuna gelince de biraz evet dinlen bence de kendine gel. Sonra da iş bakmaya çalış. Çocuk bakıcılığı olur çaycılık olur ne gelirse elden yap. İnan ki o insanlara muhtaç olmaktansa kendi ekmeğini taştan çıkar çok çok mutlu olursun.
Simdi dinlen ama kafanı boşalt
Ben de merak ediyorum bu konuyu. Boşanma davalarında ilk dilekçeyi veren mi daha avantajsiz konumda oluyor acaba.
Yok özür dilerimCanım sana yalan söylüyorsun demedim. sen yanlış anlama. Ben eşin pişmanmış gibi kendini göstermiştir buna inanma demek istedim. Yoksa seninle bir alakası yok. sen şimdi çok üzgün olduğun için yanlış anladın ya d aben yanlış anlattım söylemek istediklerimi. eşin olacak adam için dedim yani inandırıcı değil pişmanlığı demek istedim.
Yok özür dilerim
Ben eşimi bilirim o burnu düşse egilip almaz yapi olarak cabuk öfkelenen ama sonra cocuklasan pisman olan aglayan biriydi tanıdığım bildiğim buydu
Ama bu halini bu adamı tanımıyorum
Esimin kredi kartarina bankalar el koymuş az once duydum guvenilir ben taraflı biriİlk mjdan sonra neler konusuldu gelişme var mı okuyamadım ama, senin açmanı istyosa boşanma konusunda kararsız kalmış demekki.. ilk adımı sen atarsan o da o zaman kesin karar verecek.. bence hala ümit var!!!!
Demekki anasının gazına fena geliyor. Anası işliyor ama adam olacak adam eşinide ezdirmemeyi gerçeği görmeyi bilmeliydi. Neye karar verirsin bilmiyorum ama şunu söyleleyim boşanınca çocuğum kötü olur diye düşünme. çok da güzel yetişir büyür. Yok geri dönmeye karar verirsen de burnunu iyice sürt şartlarını ileri sür ve dik ol her zaman.
Yine de cok erken.. bence sadece bekle, 9-10 yıldan bahsediyosun ve cocuk var.. katlan demiyorum, sadece biraz bekle sakinleş,gercekten cokk erken, bakarsın o da içten içe pişman olur hatalarını anlar, eskisinden daha iyi olursunuz..( inşallah)Esimin kredi kartarina bankalar el koymuş az once duydum guvenilir ben taraflı biri
Maaş ınin yarisida borca kesiliyor zaten
Bence benden bıktıysa bile parasız olduğundan açamıyor davayı
Kayinvalidem eşimi evlendirecek ya sözde ki (daha bekar kaynimi evlendiremedi para vermemek esya almamak yüzünden)Bu nikah vermek tabirini hala kullanıyorlar mi ya. Sanki çok değerli bir şey. Dandik bi adamla yaptığın yanlış birlikteliğin resmi evrakı tepi topu. Boşa gitsin. Çocuğu bile adamın umrunda değil. Böyle bir adamın soyadını taşımaya utanırım ben. Çekişmeli dava aç. Tazminat da al, nafaka da.
Erkeklik yapiyor aklınca ben eşimi annesi yüzünden 6 yil once hamileykende terkettim 2 ay ulaşamadı bana mahkemeden döndük esim geri döndü annesi o yüzden iyice bilendi bilmiyorum annesi ne dedi de bu konu kavgamizda gündeme geldi bilmiyorum
Ailemin ne yapacağını kestiremiyorum şuan hiç kimse konuyu acmak istemiyor konu konuşulmuyor
Hayırlısı yaşayıp göreceğiz insan olacağın önüne geçemiyor bunu bir kac kez deneyimledimYine de cok erken.. bence sadece bekle, 9-10 yıldan bahsediyosun ve cocuk var.. katlan demiyorum, sadece biraz bekle sakinleş,gercekten cokk erken, bakarsın o da içten içe pişman olur hatalarını anlar, eskisinden daha iyi olursunuz..( inşallah)
6 yil boyunca tüm olumsuzluklara rağmen sımsıkı tutundu bana birseyini gördüm desem yalan olurDaha önce de pişman olup geri dönen ama yine aynı şeyleri yapan adamdan bi cacık olmaz. Şimdi geçmişte geri dnedü şimdi de döner diye düşünüyor olabilir. Boşan ve kendi hayatına yön ver. O da anasıyla yaşasın. yaşayabiliyorsa eğer
Esimle hic görüşmedim bu süre içindeİlk mjdan sonra neler konusuldu gelişme var mı okuyamadım ama, senin açmanı istyosa boşanma konusunda kararsız kalmış demekki.. ilk adımı sen atarsan o da o zaman kesin karar verecek.. bence hala ümit var!!!!
Yüreğine sağlık çok teşekkür ederimOh şükür ki biraz gelisme var veren azından yavrular aglamiyor. Kendine biraz olsun gelmen önce oğluna iyi gelecek. Allah büyüktür ve konu actigindan beri takipteuim dua ediyorum sana Rabbim çektiği bi cezaysa hafiflet sinavsa kolaylaştır oğlunu ona bağışla ve yüreğinde ki acısını hafiflet sectiklerini hayırlı eyle şüphesiz senin herşeye gücün yeter diye..
6 yil boyunca tüm olumsuzluklara rağmen sımsıkı tutundu bana birseyini gördüm desem yalan olur
Allah in izniyle düzelecek her şey suan çok karışık ve bir karar vermek için çok erken6 yil boyunca tüm olumsuzluklara rağmen sımsıkı tutundu bana birseyini gördüm desem yalan olur
İnanın bana herşeyi yaptı defalarca küstü konuşmadı yıllarca bazen aylarca gorusmedikanladığım kadarıyla tamamen ailesi ve özellikle de kayınvaliden ortalığı karıştırıyor. Ama eşinde onları susturmasını bilmeliydi. Ha onlar benim büyüklerim annem vs bunların arkasına sığınıp bi şey diyemiyors ada seni onlarla muhatap etmeyecek. Daha önce de yazdım ve her zaman savunduğum bi şey var eğer aile geline iyi davranmıyorsa kesinlikle görüşülmemesi iletişimin kopartılmaıs taraftarıyım.Bayram seyran hariç tabi. Ha eşin ailesidir iyi veya kötü gitsin görüşsün ama seni onlarla görüşmeye zorlamaması onlarla muhatap etmemesi gerekiyor.
Son 3 yildir sadece bayramda ve ayda 1 görüşüyordum benanladığım kadarıyla tamamen ailesi ve özellikle de kayınvaliden ortalığı karıştırıyor. Ama eşinde onları susturmasını bilmeliydi. Ha onlar benim büyüklerim annem vs bunların arkasına sığınıp bi şey diyemiyors ada seni onlarla muhatap etmeyecek. Daha önce de yazdım ve her zaman savunduğum bi şey var eğer aile geline iyi davranmıyorsa kesinlikle görüşülmemesi iletişimin kopartılmaıs taraftarıyım.Bayram seyran hariç tabi. Ha eşin ailesidir iyi veya kötü gitsin görüşsün ama seni onlarla görüşmeye zorlamaması onlarla muhatap etmemesi gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?