Eşim haber gönderdi

Yok pişmanım dememiş bugün bunlar oldu deyip sonrada kapatmış teli
İlk mjdan sonra neler konusuldu gelişme var mı okuyamadım ama, senin açmanı istyosa boşanma konusunda kararsız kalmış demekki.. ilk adımı sen atarsan o da o zaman kesin karar verecek.. bence hala ümit var!!!!

Burada bir arkadas paylasmis. Ben de tekrar paylasiyim dedim. Asagidaki linki okumanizi tavsiye ederim.
http://www.yasingirgin.av.tr/bosanmayla-ilgili-dogru-bilinen-yanlislar/
Hayır hayır ben nafaka alamaz cocuk onda kalır diye birsey demedim. Yanlıs anlasılmasın. Bakın siz beni çok yanlıs anladınız benim anlatmak istediğim yukarıda yazıyor zaten valla aynı seyleri yazamıcam artık su konudan cok bunaldım çünkü dünden beri aynı muhabbet. İsteyen istediğini yapsın ben bildiğimi ve basımdan geçen olayı söyledim bitti. Tesekkur ederim.

Ben de merak ediyorum bu konuyu. Boşanma davalarında ilk dilekçeyi veren mi daha avantajsiz konumda oluyor acaba.

Yok özür dilerim
Ben eşimi bilirim o burnu düşse egilip almaz yapi olarak cabuk öfkelenen ama sonra cocuklasan pisman olan aglayan biriydi tanıdığım bildiğim buydu
Ama bu halini bu adamı tanımıyorum

Yok özür dilerim
Ben eşimi bilirim o burnu düşse egilip almaz yapi olarak cabuk öfkelenen ama sonra cocuklasan pisman olan aglayan biriydi tanıdığım bildiğim buydu
Ama bu halini bu adamı tanımıyorum

Demekki anasının gazına fena geliyor. Anası işliyor ama adam olacak adam eşinide ezdirmemeyi gerçeği görmeyi bilmeliydi. Neye karar verirsin bilmiyorum ama şunu söyleleyim boşanınca çocuğum kötü olur diye düşünme. çok da güzel yetişir büyür. Yok geri dönmeye karar verirsen de burnunu iyice sürt şartlarını ileri sür ve dik ol her zaman.

İlk mjdan sonra neler konusuldu gelişme var mı okuyamadım ama, senin açmanı istyosa boşanma konusunda kararsız kalmış demekki.. ilk adımı sen atarsan o da o zaman kesin karar verecek.. bence hala ümit var!!!!
Esimin kredi kartarina bankalar el koymuş az once duydum guvenilir ben taraflı biri
Maaş ınin yarisida borca kesiliyor zaten
Bence benden bıktıysa bile parasız olduğundan açamıyor davayı

Erkeklik yapiyor aklınca ben eşimi annesi yüzünden 6 yil once hamileykende terkettim 2 ay ulaşamadı bana mahkemeden döndük esim geri döndü annesi o yüzden iyice bilendi bilmiyorum annesi ne dedi de bu konu kavgamizda gündeme geldi bilmiyorum
Ailemin ne yapacağını kestiremiyorum şuan hiç kimse konuyu acmak istemiyor konu konuşulmuyor

Esimin kredi kartarina bankalar el koymuş az once duydum guvenilir ben taraflı biri
Maaş ınin yarisida borca kesiliyor zaten
Bence benden bıktıysa bile parasız olduğundan açamıyor davayı
Yine de cok erken.. bence sadece bekle, 9-10 yıldan bahsediyosun ve cocuk var.. katlan demiyorum, sadece biraz bekle sakinleş,gercekten cokk erken, bakarsın o da içten içe pişman olur hatalarını anlar, eskisinden daha iyi olursunuz..( inşallah)

Kayinvalidem eşimi evlendirecek ya sözde ki (daha bekar kaynimi evlendiremedi para vermemek esya almamak yüzünden)
Evlenemesin diye diyorlar
Haklısınız ama malesef şartlar su an elverişli degil benim açımdan maddi olarak

Daha önce de pişman olup geri dönen ama yine aynı şeyleri yapan adamdan bi cacık olmaz. Şimdi geçmişte geri dnedü şimdi de döner diye düşünüyor olabilir. Boşan ve kendi hayatına yön ver. O da anasıyla yaşasın. yaşayabiliyorsa eğer

Hayırlısı yaşayıp göreceğiz insan olacağın önüne geçemiyor bunu bir kac kez deneyimledim

6 yil boyunca tüm olumsuzluklara rağmen sımsıkı tutundu bana birseyini gördüm desem yalan olur

Oh şükür ki biraz gelisme var veren azından yavrular aglamiyor. Kendine biraz olsun gelmen önce oğluna iyi gelecek. Allah büyüktür ve konu actigindan beri takipteuim dua ediyorum sana Rabbim çektiği bi cezaysa hafiflet sinavsa kolaylaştır oğlunu ona bağışla ve yüreğinde ki acısını hafiflet sectiklerini hayırlı eyle şüphesiz senin herşeye gücün yeter diye..

Esimle hic görüşmedim bu süre içinde

Yüreğine sağlık çok teşekkür ederim

6 yil boyunca tüm olumsuzluklara rağmen sımsıkı tutundu bana birseyini gördüm desem yalan olur

anladığım kadarıyla tamamen ailesi ve özellikle de kayınvaliden ortalığı karıştırıyor. Ama eşinde onları susturmasını bilmeliydi. Ha onlar benim büyüklerim annem vs bunların arkasına sığınıp bi şey diyemiyors ada seni onlarla muhatap etmeyecek. Daha önce de yazdım ve her zaman savunduğum bi şey var eğer aile geline iyi davranmıyorsa kesinlikle görüşülmemesi iletişimin kopartılmaıs taraftarıyım.Bayram seyran hariç tabi. Ha eşin ailesidir iyi veya kötü gitsin görüşsün ama seni onlarla görüşmeye zorlamaması onlarla muhatap etmemesi gerekiyor.

İnanın bana herşeyi yaptı defalarca küstü konuşmadı yıllarca bazen aylarca gorusmedik
Ama çok yıprandı onu suçlayamam bu konuda bende yıprandım
Belki bu yipranmişlik bizi bu hale getirdi

Son 3 yildir sadece bayramda ve ayda 1 görüşüyordum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…