Eşim Halı Saha Maçı Diye Rio'ya Gitmiş

Taylant'a olduğunu biliyorum yani d ile ama şu lanet telefon yazmıyor:-( kendisi bilir yapılam her şeyin bir karşılığı var
Hayır adam yanlış bir şey yapmamasına, sizi önceden haberlendirmesine vs rağmen burnundan getirmenizi gururla anlatıyorsunuz. Evlendiniz diye sahibi olmadınız adamın değil mi? Kendini bilen biriyse gider işini yapar döner. Bu kadar baskının dönüşü olumlu olmaz

Boşanmamayı düşünüyorsun ama bu konu tam boşanmalık tamamen güven yok edici bir şey tabi doğruysa, sen adama güvendikten sonra buraya kocama nasıl davranıyım diye mi konu acıyorsun? Hayatlara hayaller karışmış biraz

ya arkadaşlar bu nasıl evlilikse ne bütçe maşallah adam esince rio ve daha kimbilir neler neler. akşam yemeğinde paris filan. merak ettim. hangi işle uğraşıyor ki.

Ya bu konu gerçekse ama adam ne macera yaşamıştır düşünsenize gece evden halı sahaya çıkıyo direk uçağa biniyo ertesi gün başka ülkede valla bu adamın yaşama sevinci bende olsa keşke yalnız konu sahibi olsam gelince sürpriz olarak boşanma kağıdını gösterirdim anneme diye adliyeye gitmişim yanlışlıkla diye

Brezilya'ya vize yok. Ama yine de kalacağı otelin rezervasyonunu ve dönüş biletini görmek ister pasaport polisi. Önceden organize olmadan gidemez yani. Öyle bir günlük iş değil. En azından bir kaç gün ister.

Hayır bunu gururla anlatmıyorum. Ben iş için yurtdışına gitsem kendisi ık mık edecek ben ona oh aşkım git mi diyeceğim. Kimse kusura bakmasın verip verip almamak insanda bir süre sonra patlama yaşatır en iyisi azar azar yaşamak. İstiyorsa gidebilir ona izin verme vermeme meselesi değil bu bahsettiğm ayrıca eşim çok kez iş seyahatine gitti ama ben mesafeli bir yere gideceğim ık mık olmuyor öyle işte. Bunun sonucu istediği sonuçla dönebilir

Bide bavul yapilmasi lazim. Gidilcekse 1 hafta en az gidilir. Eh bunun kiyafeti, tras aleti ne bilim neyi var.
O bavul ile evden ciktiginda hic fark etmemismi? Binlerce lira biletin alindigini fark etmemek?

Yani cidden mümkün degil. Konu sahibi zaten yanit vermiyor. Dalga gecmelik bir konu iste

O zaman haklısınız, ben eşinizin öyle davrandığını bilmiyordum

Kusura bakmayın, böyle bir konu anca “boşanmayı düşünüyorum” diye bitse inandırıcı olabilirdi. Ben sizin ya fake veya bu forum tarihindeki en saf, kandırılması en kolay insan olduğunuzu düşünüyorum.

1) Halı saha maçına giderken yanına pasaportunu almış olmasını normal karşılıyorsunuz

2) Adamın havalimanına giderken aramadan veya mesaj atmadan, haber vermeden gitmesi, yani nereye gittiğini saklaması, yalan söylemesi, yani sizi aptal yerine koyması sizin için ayrılacak kadar önemli bir konu değil

3) Siz bunları öğrenince eşiniz “planlı değildi, bir anda oldu” diyerek sizi ikna edebileceğini düşünüyor. Yani, bu şekilde kandırılabileceğinizi inanıyor ki bu da sizin hakkınızda bir fikir veriyor.

Valla oyle
Ha deyince plansiz sekilde 8-10 bin liraya ucak bileti alan ve 15 saat ucan adami ben de olsam bosamam. Surprizlerle dolu koca

Ben de bunu diyecektim. Döviz almış başını gitmiş, adam günübirlik Adapazarına gider gibi rio ya gidiyorsa boşamasın bence. :))

Ben de bunu diyecektim. Döviz almış başını gitmiş, adam günübirlik Adapazarına gider gibi rio ya gidiyorsa boşamasın bence. :))
Aynen. Bir gecede rio ya gitmek tamamen maddiyatla ilgili bisey. Biz Balkan turuna gidemiyoruz. Yalan söylemesi tek sorun heralde sizin için. bi daha bana yalan söyleme diyin kapatın konuyu madem boşanmayı düşünmüyorsunuz. Biz ne diyelim simdi

Buna en az 2 gun lazim.. hadi deseki aksam maca gitcem ordan ise gidip aksam gelcem.. mumkun degil ya.. mumkun degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…