- 12 Ekim 2017
- 5.270
- 17.390
- 248
- Konu Sahibi merhabamillet
-
Hayır adam yanlış bir şey yapmamasına, sizi önceden haberlendirmesine vs rağmen burnundan getirmenizi gururla anlatıyorsunuz. Evlendiniz diye sahibi olmadınız adamın değil mi? Kendini bilen biriyse gider işini yapar döner. Bu kadar baskının dönüşü olumlu olmazTaylant'a olduğunu biliyorum yani d ile ama şu lanet telefon yazmıyor:-( kendisi bilir yapılam her şeyin bir karşılığı var
ben en fazla komşu ile gidiyorum o da memleket yani tomofille 1 saat bazen o bile zor oluyor millet aşmış halı saha maçına diye çıkıp rio ya gidiyor fakirliğin gözü kör olsunBende bakkala diye çıkıp Rio'ya gitsem keşke..
Brezilya'ya vize yok. Ama yine de kalacağı otelin rezervasyonunu ve dönüş biletini görmek ister pasaport polisi. Önceden organize olmadan gidemez yani. Öyle bir günlük iş değil. En azından bir kaç gün ister.Bana pek mümkün gelmiyor. Yani adam ona göre bavul yapmasi lazim.
Üstelik bunun vizesi felan var. Bircok para yani.
Bunu konu sahibin fark etmemesi imkansiz. Yani bide adam günü kurtarmak icin yalan söylüyor, eh sonrasi? Fark edecektin zaten yani neden yalan söylemek?
Ben konuyu pek inandirici bulmadim.
Hayır bunu gururla anlatmıyorum. Ben iş için yurtdışına gitsem kendisi ık mık edecek ben ona oh aşkım git mi diyeceğim. Kimse kusura bakmasın verip verip almamak insanda bir süre sonra patlama yaşatır en iyisi azar azar yaşamak. İstiyorsa gidebilir ona izin verme vermeme meselesi değil bu bahsettiğm ayrıca eşim çok kez iş seyahatine gitti ama ben mesafeli bir yere gideceğim ık mık olmuyor öyle işte. Bunun sonucu istediği sonuçla dönebilirHayır adam yanlış bir şey yapmamasına, sizi önceden haberlendirmesine vs rağmen burnundan getirmenizi gururla anlatıyorsunuz. Evlendiniz diye sahibi olmadınız adamın değil mi? Kendini bilen biriyse gider işini yapar döner. Bu kadar baskının dönüşü olumlu olmaz
Brezilya'ya vize yok. Ama yine de kalacağı otelin rezervasyonunu ve dönüş biletini görmek ister pasaport polisi. Önceden organize olmadan gidemez yani. Öyle bir günlük iş değil. En azından bir kaç gün ister.
O zaman haklısınız, ben eşinizin öyle davrandığını bilmiyordumHayır bunu gururla anlatmıyorum. Ben iş için yurtdışına gitsem kendisi ık mık edecek ben ona oh aşkım git mi diyeceğim. Kimse kusura bakmasın verip verip almamak insanda bir süre sonra patlama yaşatır en iyisi azar azar yaşamak. İstiyorsa gidebilir ona izin verme vermeme meselesi değil bu bahsettiğm ayrıca eşim çok kez iş seyahatine gitti ama ben mesafeli bir yere gideceğim ık mık olmuyor öyle işte. Bunun sonucu istediği sonuçla dönebilir
Merhaba KK sakinleri,
Biliyorum,biraz ilginç geliyor ama ciddi ciddi yapmış bunu. Daha önce eşimin yemek seçmesi sorunu için konu açmıştım. Şimdi ki olay biraz daha garip,her hafta halı saha maçına giderdi eşim.Bu sefer halı saha maçına gideceğim arkadaşlarda kalıp oradan işe giderim dedi.Yalvar yakar ikna etti beni.Bende tamam dedim, nereden bileyim adamın Brezilya'ya gideceğini. İşten izin almış sanırım, tamda bilmiyorum.Arkadaşı instagrama hikaye atınca gördüm baktım benim ki de orada. Whatsap'tan yazdım, bir anda oldu,özür dilerim,seninle de gideriz,gelince kendimi affettireceğim demeye. Boşlanmayı düşünmüyorum da açıkcası ne yapacağımı da bilmiyorum.
Valla oyle
Ha deyince plansiz sekilde 8-10 bin liraya ucak bileti alan ve 15 saat ucan adami ben de olsam bosamam. Surprizlerle dolu koca
Sert çıktım gibi olmadı dimi aklıma geldi kızdım daO zaman haklısınız, ben eşinizin öyle davrandığını bilmiyordum
Aynen. Bir gecede rio ya gitmek tamamen maddiyatla ilgili bisey. Biz Balkan turuna gidemiyoruz. Yalan söylemesi tek sorun heralde sizin için. bi daha bana yalan söyleme diyin kapatın konuyu madem boşanmayı düşünmüyorsunuz. Biz ne diyelim simdiBen de bunu diyecektim. Döviz almış başını gitmiş, adam günübirlik Adapazarına gider gibi rio ya gidiyorsa boşamasın bence. :))
Yok olur mu asıl ben sert çıktım, neler okuyoruz herkese ön yargım geliştiSert çıktım gibi olmadı dimi aklıma geldi kızdım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?