Eşim Halı Saha Maçı Diye Rio'ya Gitmiş

Rio'da sambacı kızlar var. Ayrıca Latin kızları çok güzel oluyor. Eğer arkadaşlarıyla Rio'daki sokak çeteleri ile polis arasındaki çatışmaları izlemek için gitmediyse bu kızlar için gitmiştir. Yani senin boynuz çıkmış arşı alaya. Bir de mantığıma hiç yatmadı. Bakın ben Rio değil Afrikadaki ülkeye gitmek icin bile cok erken saatlerde çıkıyorum evden sonra havalimanında pasaport sırası uçağı bekleme. Rio direk uçuş olmaz genelde aktarmalar filan oldu sana 15 saatten fazla. Dönüş de 15 + desen kaç gün olmayacağım dedi ki eşin. Ben şahsen yandaki şehir icin bile İstanbul'da bir günümü komple kullanırken bilemiyorum saçma geldi kusura bakmayın. Yani yurt dışına çıkmak öyle kolay degil günü birlik işten izin alarak. En fazla Yunanistan filan hadi.

niye konuya kimse inanmamış.
var yani böyle tipler ha bir anda değildir elbet basbayağı planlı programlı gitmiştir.
benim babam yapardı bir telefon ben memleketteyim derdi.

Tayland dedin mi ben şöyle bi dururum .seks turizminin önde olduğu bir yer :) adam boşuna kıvranmıyor

Uçuş mesafesi daha yakın bir ülke uydursaydınız keşke. Maddi durum da iyi galiba, çoktur bilet parası, tabi bunun vizesi vs var

Özrü kabahatinden büyük.kendini hala bekar sanıyor zaar.rioda ne yaptığı üzgünüm ama aşikar. Yani yoksa niye saklasın.neyse dönünce bir yolunu bulur kandırırim diyordur.

niye konuya kimse inanmamış.
var yani böyle tipler ha bir anda değildir elbet basbayağı planlı programlı gitmiştir.
benim babam yapardı bir telefon ben memleketteyim derdi.
Biz Rio'ya gittiğine değil kısa süreliğine gittiğine inanmadık. Eşini halı saha maçına gönderiyor ertesi aksam dönmediğinde bu kadın sormayacak mı nerede bu adam diye. Gitti geldi salt 30 saat.

Hahaha şuan eşime okudum eşim konu sahibinin yalan söylediğini düşünüyor ama bende dedim ki kadın neden yalan söylesin ? Erkekliğe leke sürdürmemek için iyi takla attın dedim adama . Bu arada dedim ki milletin kocadı rio ya gidiyo sen anca ırak Suriye yazık sana diyip dalgamı geçtim adam şok

Yapmayın Allah aşkına sanki başka şehire gitmiş gibi başka ülkeye gitmesinden bahsediyorsunuz siz Türkiye'de mi yaşıyorsunuz Brezilya yahu bu hani vizesi falan öyle halı sahaya gidiyorum deyip nasıl ülke dışına çıkıyor ve siz ınstagramda görmeseniz bile o kadar zaman gelmeyen eş nerede demeyecek miydiniz hatta demediniz mi?

15 saat sürüyor demişsiniz o 15 saatte bu adam nerede diye aramadınız da ınstagramdan görünce mi anladınız rio da olduğunu? bu adam çantada mı yapmadı kendine? 15 saat gidiş bir o kadar dönüş 30 saat bir de orada maçı falan en az 35 saat nasıl saklayacaktı? çok saçma kusura bakmayın yani 15 saat kocamdan haber almasam ararım zaten.

Ben kocayı birak eve turkiyeye sokmam. Aman tanrim dedim kendimi yerine koyunca. Ne demek habersiz sen değilde bacim benim için boşanma nedeni net

Biz Rio'ya gittiğine değil kısa süreliğine gittiğine inanmadık. Eşini halı saha maçına gönderiyor ertesi aksam dönmediğinde bu kadın sormayacak mı nerede bu adam diye. Gitti geldi salt 30 saat.

zaten iş gidene kadarmış baksana:) kendimi afettiririm demiş onun da planını yapmıştır. vardır bir bildiği bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…