- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.019
- 723
- Konu Sahibi merhabamillet
-
Tayland dedin mi ben şöyle bi dururum .seks turizminin önde olduğu bir yer :) adam boşuna kıvranmıyorYok artık. Eşim Taylant'a iş seyahatine gidecek işi yani önemliler bile 3 ay önceden söylemeye başladı. Kıvrım kıvrım da kıvrım ben iş olmasına rağmen haberim varken normal karşılamıyorum sen nasıl sakin kalıyorsun. Ayakta uyumuş resmen
Tayland dedin mi ben şöyle bi dururum .seks turizminin önde olduğu bir yer :) adam boşuna kıvranmıyor
Biz Rio'ya gittiğine değil kısa süreliğine gittiğine inanmadık. Eşini halı saha maçına gönderiyor ertesi aksam dönmediğinde bu kadın sormayacak mı nerede bu adam diye. Gitti geldi salt 30 saat.niye konuya kimse inanmamış.
var yani böyle tipler ha bir anda değildir elbet basbayağı planlı programlı gitmiştir.
benim babam yapardı bir telefon ben memleketteyim derdi.
Biz Rio'ya gittiğine değil kısa süreliğine gittiğine inanmadık. Eşini halı saha maçına gönderiyor ertesi aksam dönmediğinde bu kadın sormayacak mı nerede bu adam diye. Gitti geldi salt 30 saat.
Malesef :/Hem de pedofililerin gözdesi
yok gı ölürlerse daha siftah yapmadan. tadı damağımda kalır valla.Gulmekten gozlerimden yaslar geldi :)
Ozur dilerim
Erkekler ölsün. Net.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?