Eşim Halı Saha Maçı Diye Rio'ya Gitmiş

Ama kocasının gunahını alıyor bence.
Halı saha ekibinde acun falan varsa,
Macları da rio da oluyordur nerede olcak :)

Konuya inanmadım. Gerçekse de bu konuda yapılacak iki şey var boşanmak ya da yok saymak. Süründürmek kadar acizce bir çözüm görmedim ben önrümde. Burnunu sürtücem falan hele en çok güldüğüm laf. İnsan eşi olan birine eziyet edip süründürüp sonra nasıl sürdürür o evliliği bilemiyorum.

Bakkala gidiyorum deyip 10 sene sonra dönenlere baglanmaz sonuç inşallah.

Şahsen bosanma sebebi olur benim için.
Yalan söylemiş eniste çatır çatır hem de.

Gelince affettiririm deyisinden de belli.

Siz de kisasa kisas yapın alis verise gidiyorum deyip tatile çıkın. .

Esitlik olur.

Keşke hikayenizde avrupa ülkesi seçseydiniz Rio ya nasıl aniden gitsin adam? Bunun pasaportu var, vizesi var, havalimaninda amerikaya gidecegi icin özel kontrol var, varda var ....
Aniden karar verse bile aniden gidemez.
Arkanızdan iş çevirdi desek, yine 15 saat sadece uçuş. Havalimanındaki kontrollerden gecmesi en az 3 saat, rio da pasaport kontrolünden çıkması da en az 1 saat.
Ee gece uyudum aramadım demişsiniz. Siz yaz uykusuna yatmışsınız sanırım

Ayy konuya bak bizde hala bakkala gidiyorum diye cikip bakkala gidelim

Allahım su kadarcik para istiyorum senden.

Bakkala diye çıkıp avrupa turları yaptığım günlere ne zaman geleceğiz
Belkide çok uzak olduğum icin o günlere yaklasamiyorumdur
Neyse konu bana da inandirici gelmediydi zaten

Bende bir anda Adliyedeyim der fotograf atarim tum sülalesine arkadaslarina .Yanina da onun Rio fotosunu yapistirip bir anda Rio da olan kocamı boşuyorum diye .
Hic olmazsa tatili zehir olur rezil olur .
Rio ya ne .....yemeye gittiysen hastalik kaparsin insallah yazarim birde engeli basarim.
Biranda nasil gidildigini bana degil hakime anlat derim birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…