- 19 Eylül 2016
- 209
- 119
- 23
- 37
Merhaba arkadaşlar eşimle 3 sene önce kavga ettik ve darp raporu alıp şikayetten vazgeçtim daha sonra mahkemede eşimin sicili temiz olduğu için herhangi bir ceza almadı .5 yillik denetim surecindesin dedi hakim esime .fakat geçtiğimiz aylarda yine kavga ettik ve ben darp raporu ve 3 aylik uzaklastirma aldim aileler bir araya geldi ve bebeğimiz var ayrılmayın dedikleri için biz tekrar bir araya geldik .sorum şu ki 5 yıl bitmeden olay tekrarlandığı için eşim bu defa ceza alır mı ?konu hakkında bilgi sahibi olan bacılar değerli yorumlarınızı bekliyorum şimdiden hepinize teşekkürler saygılar...
Dipnot :arkadaşlar kocama kiyamadigimi bebeğimi bahane ederek geri döndüğümü algılamışlar
Böyle değil sığınma evine girdim ve ailem bana bebeğin küçük eve gel dediler .ben boşanma davası açmak için bütün evrakları hazirladim ve avukata gidecektim fakat babam bu olay nedeniyle ve uzaklastirma sebebiyle kapıya polise gelince kalp krizi geçirdi. Ben yine boşanacağım diye ısrar edince babam kül tabağını eline aldı ve kafana firlatirim dedi beni zorla ağlaya ağlaya gonderdiler gerçek bu kizlar .umarım beni anlarsınız ben kurtulmak için çırpındıkça ailem tarafından çukura itildim .5 yıldır çocuğum yokken defalarca gittim beni her defasında geri gonderdiler. Şimdi ortada günahsız bir çocuk var şuan psikolojik destek alıyorum eşimi de ikna edip götürmeye çalışıyorum olursa olur fakat aksi takdirde inşallah o cezayı alir ki alacağını düşünüyorum ama sizlere de sormak istedim işte böyle kızlar ...(
Öyle maalesef canım benim eşim de dışarda kavga etmez sınırlıysa de gelip benden çıkarır sınırınınasıl aileniz varmış ya çok vicdansızlar evlenmek kadar ayrılmakta doğal umarım eşiniz olacak şahıs içeri girer yaptıkları cezasız kalmaz tabi güçleri kadına yetiyor dışarda adam döv desen dayak yiyip gelirler
Çok üzüldüm durumuna.bir anne evladına nasıl böyle der.kadın sığınma evine git.bir işe gir.bu adamı çekmek zorunda değilsin.Haklısın ben ölünce rahat edecekler annem boşanıp geleceğine cenazen gelsin daha iyi der .babam kül tabağı fırlatır yani onlar da kocam olacak şahsiyetten farksız değiller
Mahkeme sonucunda yön vereceğim hayatıma aileme de gereken cevabı vereceğim o zamanÇok üzüldüm durumuna.bir anne evladına nasıl böyle der.kadın sığınma evine git.bir işe gir.bu adamı çekmek zorunda değilsin.
Birak girsin hapiseMerhaba arkadaşlar eşimle 3 sene önce kavga ettik ve darp raporu alıp şikayetten vazgeçtim daha sonra mahkemede eşimin sicili temiz olduğu için herhangi bir ceza almadı .5 yillik denetim surecindesin dedi hakim esime .fakat geçtiğimiz aylarda yine kavga ettik ve ben darp raporu ve 3 aylik uzaklastirma aldim aileler bir araya geldi ve bebeğimiz var ayrılmayın dedikleri için biz tekrar bir araya geldik .sorum şu ki 5 yıl bitmeden olay tekrarlandığı için eşim bu defa ceza alır mı ?konu hakkında bilgi sahibi olan bacılar değerli yorumlarınızı bekliyorum şimdiden hepinize teşekkürler saygılar...
Dipnot :arkadaşlar kocama kiyamadigimi bebeğimi bahane ederek geri döndüğümü algılamışlar
Böyle değil sığınma evine girdim ve ailem bana bebeğin küçük eve gel dediler .ben boşanma davası açmak için bütün evrakları hazirladim ve avukata gidecektim fakat babam bu olay nedeniyle ve uzaklastirma sebebiyle kapıya polise gelince kalp krizi geçirdi. Ben yine boşanacağım diye ısrar edince babam kül tabağını eline aldı ve kafana firlatirim dedi beni zorla ağlaya ağlaya gonderdiler gerçek bu kizlar .umarım beni anlarsınız ben kurtulmak için çırpındıkça ailem tarafından çukura itildim .5 yıldır çocuğum yokken defalarca gittim beni her defasında geri gonderdiler. Şimdi ortada günahsız bir çocuk var şuan psikolojik destek alıyorum eşimi de ikna edip götürmeye çalışıyorum olursa olur fakat aksi takdirde inşallah o cezayı alir ki alacağını düşünüyorum ama sizlere de sormak istedim işte böyle kızlar ...(
Bütün yazımızın ve burada konuşlan ların özeti olmuşsunuz tesekur ederim güzel yüreğiniz e sağlık bende aynen bu şekilde yapmayı düşünüyorum .Teşekkür ederim tekrar .çok geçmiş olsun, evladınız içinde ayrı koruma çıkarın lütfen sadece kendi adınıza olunca kanun sizi korumaya alıyor TVde haberlerde izlemiştim. Çocuğu olan hanımlar bu durumda sadece kendisi için değil yavruları içinde koruma talebinde bulunmaları gerek diye anlatamışlardı.
Sicili temiz ise para cezasına çevirirler diye düşünüyorum
Ailenize diyecek söz bulamıyorum cahil geri kalmış insanlar diyorum sadece
Siz herşeyi yapmışsınız yine aynısını yaşarsınız lütfen sığınma evine gidin ailenizin sözüne itimat etmeyin. Çok zor bu durumlar bizler klavye başında atıp tutmasını ne kadar çok seviyoruz şuradaki yorumları okurken kanım donuyor resmen büyük lokma ye büyük söz söyleme diye...RAbbim kimsenin başına vermesin , Mevlam yardımcınız olsun psikoloğa gidiyormuşsunuz eşiniz gitmek istemez düzelmez ise bırakın ne hali varsa görsün mutlu huzurlu yuva bazı erkeklere batıyor nedense.
Bende girmesini temenni ediyorum canım benimBirak girsin hapise
Umarım girer de
Teşekkür ederim canım. Ben her zaman kendimi geliştirmeye eğitmeye çalışan bir insanım dikkat ve tespitin güzel gerçekten ona ben bile dikkat etmedim .hatam yanlış insanı seçerek yanlış evlilik yapmak oldu maalesef .Ama hiçbirimiz de bilemiyoruz ki zaten eşimiz ıyi mi olacak kötü mü .kader secimler şans resmen herşey devre dışı kalıyor bu durumlar da ve Allah hiç kimseye bunu yaşat masin.olumsuz aşağılayıcı bilmeden konuşan arkadaşlarıma da kızmıyorum kızamıyorum yani gerçekten sadece Allah kimseye yaşatmasin böyle durumlarıEvet, çok büyük ihtimalle ceza alır üstelik katlanarak alır eski cezası da eklenir.
Ancak...
Sizi üzmek için söylemiyorum; inanamıyorum. Bu sitede elbette yorum-beğeni oranı her şey değil ama sosyal nabız diye de bir şey var. 1 yorumunuz ortalama 8 kat beğenilirken sizin bazı şeyleri yaşamaya zorunlu bırakılmanız...
Yani düşünceleri beğenilen, saygı duyulan bir kadınsınız ancak evde yaşadığınız şeylere bak, çok üzüldüm...
Iste daha önce sicili temiz olduğundan bana da para cezası ile yırtacak gibi geliyor ama bir ise yaramaz üstüne üstlük sen çalışıp ödeyeceksin diyor bana bu kadar pişkin bir karaktersiz daha ne diyeyim ki ..zaten kişilik bozukluğu var ama psikologa gelme konusunda ikna edemedim henüz düzelmek isterse yanında olurum .Ama istemezse bundan sonra ailem de o da olmayacak zaten hayatında oğlumu alıp uzaklara gideceğim canımAlacağını sanmıyorum ama keşke alsa
Para cezası falan viz gelir o eşiniz olacak adiye
Üstelik senin yüzünden ödüyorum deyip daha beter zulmeder
7 ay bile defolup hapis yatsa rahat ederdin
İnşallah zalim bir hakime denk gelir
Bundan sonra da ailene güvenme sığınma evine gir ordan da başka şehre kac
Yüzlerini bile görme
Ne dersen de bu konu da hakediyor lar .kızini bule bile cehenneme atacak dayak yediğini bile bile kaç anne baba geri yollar ki ?Kusura bakma da ağır konuşucam. Kızının dayak yemesine göz yuman baba da... neyse vazgeçtim
Anladım canım benim. Bakalım neler olacak .benim de birinden bu şekilde şikayetim oldu. Ceza almadı ama hakim 5 yıl süren var dedi. Aynı olayı bir daha yaparsa hapis cezası varmış. Ama bi daha cesaret edemediğinden bilmiyorum. Hala o 5 yıllık sürecin içindeyim. (eşim falan değil bu kişi)
öyle valla da napim sonuçta babandır dedim.Ne dersen de bu konu da hakediyor lar .kızini bule bile cehenneme atacak dayak yediğini bile bile kaç anne baba geri yollar ki ?
Hemde elalem dedikodu yapmasın diye ...
Yani haklısın canım benim bu da ülkemizin ayrı bir karanlık yüzü kimbilir kaç kadın bu durumu yaşıyor ve kendini ifade edemiyor(
Tabii ki öyle, kim nasıl bilebilir?Teşekkür ederim canım. Ben her zaman kendimi geliştirmeye eğitmeye çalışan bir insanım dikkat ve tespitin güzel gerçekten ona ben bile dikkat etmedim .hatam yanlış insanı seçerek yanlış evlilik yapmak oldu maalesef .Ama hiçbirimiz de bilemiyoruz ki zaten eşimiz ıyi mi olacak kötü mü .kader secimler şans resmen herşey devre dışı kalıyor bu durumlar da ve Allah hiç kimseye bunu yaşat masin.olumsuz aşağılayıcı bilmeden konuşan arkadaşlarıma da kızmıyorum kızamıyorum yani gerçekten sadece Allah kimseye yaşatmasin böyle durumları
Aynen öyle canım benim çok haklsiinöyle valla da napim sonuçta babandır dedim.
Neyse sonuç olarak bu dünyada insanın kendinden daha önemli kimse yok. Bencil olacak sadece kendini düşüneceksin. Yarın anne gider, baba gider sen yaşadıklarınla, çektiklerinle kalırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?