Eşim hapis cezası alırmı?

nasıl aileniz varmış ya çok vicdansızlar evlenmek kadar ayrılmakta doğal umarım eşiniz olacak şahıs içeri girer yaptıkları cezasız kalmaz tabi güçleri kadına yetiyor dışarda adam döv desen dayak yiyip gelirler

Öyle maalesef canım benim eşim de dışarda kavga etmez sınırlıysa de gelip benden çıkarır sınırını

Haklısın ben ölünce rahat edecekler annem boşanıp geleceğine cenazen gelsin daha iyi der .babam kül tabağı fırlatır yani onlar da kocam olacak şahsiyetten farksız değiller
Çok üzüldüm durumuna.bir anne evladına nasıl böyle der.kadın sığınma evine git.bir işe gir.bu adamı çekmek zorunda değilsin.

çok geçmiş olsun, evladınız içinde ayrı koruma çıkarın lütfen sadece kendi adınıza olunca kanun sizi korumaya alıyor TVde haberlerde izlemiştim. Çocuğu olan hanımlar bu durumda sadece kendisi için değil yavruları içinde koruma talebinde bulunmaları gerek diye anlatamışlardı.

Sicili temiz ise para cezasına çevirirler diye düşünüyorum

Ailenize diyecek söz bulamıyorum cahil geri kalmış insanlar diyorum sadece

Siz herşeyi yapmışsınız yine aynısını yaşarsınız lütfen sığınma evine gidin ailenizin sözüne itimat etmeyin. Çok zor bu durumlar bizler klavye başında atıp tutmasını ne kadar çok seviyoruz şuradaki yorumları okurken kanım donuyor resmen büyük lokma ye büyük söz söyleme diye...RAbbim kimsenin başına vermesin , Mevlam yardımcınız olsun psikoloğa gidiyormuşsunuz eşiniz gitmek istemez düzelmez ise bırakın ne hali varsa görsün mutlu huzurlu yuva bazı erkeklere batıyor nedense.

Evet, çok büyük ihtimalle ceza alır üstelik katlanarak alır eski cezası da eklenir.
Ancak...
Sizi üzmek için söylemiyorum; inanamıyorum. Bu sitede elbette yorum-beğeni oranı her şey değil ama sosyal nabız diye de bir şey var. 1 yorumunuz ortalama 8 kat beğenilirken sizin bazı şeyleri yaşamaya zorunlu bırakılmanız...
Yani düşünceleri beğenilen, saygı duyulan bir kadınsınız ancak evde yaşadığınız şeylere bak, çok üzüldüm...

Birak girsin hapise
Umarım girer de

Bütün yazımızın ve burada konuşlan ların özeti olmuşsunuz tesekur ederim güzel yüreğiniz e sağlık bende aynen bu şekilde yapmayı düşünüyorum .Teşekkür ederim tekrar .

Alacağını sanmıyorum ama keşke alsa
Para cezası falan viz gelir o eşiniz olacak adiye
Üstelik senin yüzünden ödüyorum deyip daha beter zulmeder
7 ay bile defolup hapis yatsa rahat ederdin
İnşallah zalim bir hakime denk gelir

Bundan sonra da ailene güvenme sığınma evine gir ordan da başka şehre kac
Yüzlerini bile görme

Teşekkür ederim canım. Ben her zaman kendimi geliştirmeye eğitmeye çalışan bir insanım dikkat ve tespitin güzel gerçekten ona ben bile dikkat etmedim .hatam yanlış insanı seçerek yanlış evlilik yapmak oldu maalesef .Ama hiçbirimiz de bilemiyoruz ki zaten eşimiz ıyi mi olacak kötü mü .kader secimler şans resmen herşey devre dışı kalıyor bu durumlar da ve Allah hiç kimseye bunu yaşat masin.olumsuz aşağılayıcı bilmeden konuşan arkadaşlarıma da kızmıyorum kızamıyorum yani gerçekten sadece Allah kimseye yaşatmasin böyle durumları

Iste daha önce sicili temiz olduğundan bana da para cezası ile yırtacak gibi geliyor ama bir ise yaramaz üstüne üstlük sen çalışıp ödeyeceksin diyor bana bu kadar pişkin bir karaktersiz daha ne diyeyim ki ..zaten kişilik bozukluğu var ama psikologa gelme konusunda ikna edemedim henüz düzelmek isterse yanında olurum .Ama istemezse bundan sonra ailem de o da olmayacak zaten hayatında oğlumu alıp uzaklara gideceğim canım

Kusura bakma da ağır konuşucam. Kızının dayak yemesine göz yuman baba da... neyse vazgeçtim
Ne dersen de bu konu da hakediyor lar .kızini bule bile cehenneme atacak dayak yediğini bile bile kaç anne baba geri yollar ki ?
Hemde elalem dedikodu yapmasın diye ...
Yani haklısın canım benim bu da ülkemizin ayrı bir karanlık yüzü kimbilir kaç kadın bu durumu yaşıyor ve kendini ifade edemiyor(

benim de birinden bu şekilde şikayetim oldu. Ceza almadı ama hakim 5 yıl süren var dedi. Aynı olayı bir daha yaparsa hapis cezası varmış. Ama bi daha cesaret edemediğinden bilmiyorum. Hala o 5 yıllık sürecin içindeyim. (eşim falan değil bu kişi)

Anladım canım benim. Bakalım neler olacak .

öyle valla da napim sonuçta babandır dedim.
Neyse sonuç olarak bu dünyada insanın kendinden daha önemli kimse yok. Bencil olacak sadece kendini düşüneceksin. Yarın anne gider, baba gider sen yaşadıklarınla, çektiklerinle kalırsın.

Tabii ki öyle, kim nasıl bilebilir?
Ancak ailenize rağmen elbette gidebilirdiniz.Aslında siz de biliyorsunuz her ne kadar anne-babanız ''evine dön'' dese de siz gidebilirdiniz.Aklı başında bir kadın olduğunuzu söylemeye çalıştım, aklı başında bir kadın da gidebilirdi.
Tabii ki neler yaşıyorsunuz tam anlamıyla bilemem ancak tahmin ediyorum ki iş başa düşünce hiçbir şey kolay değildir. Sadece size naçizane eleştirim biraz daha cesur ve kararlı durmanız yönünde olabilir. Ama yine söylüyorum kolay olduğunu iddia etmiyorum o yüzden acımasızca yargılamak istemiyorum.
Umarım şu noktadan sonra kendiniz ve çocuğunuz için en doğru kararı verebilirsiniz. Allah yardımcınız olsun.

Aynen öyle canım benim çok haklsiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…