Eşim hasta olunca ....

eşim hasta olunca...

• çocuk gibi ilgi bekliyor, çok nazlıdır :)

OY: 265 64,2%
  • tüm karizmaları bitiyor, nerede o aslan parçası ?

OY: 60 14,5%
  • bana hiç yansıtmıyor....

OY: 110 26,6%

• Ankete Katılan
    413
hiç dikkatimi çekmemiş gerçi ara ara kazenin resmi dikkatimi çekerdi yazılanlardan çıkarım yapamadım bu güne kadar ben bdv nin açılımını yeni öğrendim ne diyorsunuz :) kafama takılanı hemen sormamam boşuna bana sıkıntı :)

Ben öleceğime o ölsün derken :/ benim beyin eror verdi

Hic yansitmaz bir yandan da ilgi bekler kiyamamişko

Ahh ahhh öldürüyor hem de beni nazıyla ilaç veririm saatlerce yalvarırım içmez doktora gitmez çocuktan beter 2 dk bırakıp Bi iş yapamıyorum tuvalete zor gidiyorum Bi geliyorum surat 5 karış..

Allahım o hastalanacağına ben hastalanayım diyorum artık ya

Hasta olmaması icin elimden geleni yapıyorum. Basit bir nezle de bile horlaması gümbür gümbür geliyor. Sabaha kadar.

Ama baktım ki kurtarılamaz kesin hasta oluyor. Ben hemen yoğun bakımlık oluyorum

Kazen abicim
Benim eşim hasta olduğunda iniltiler çıkarır.

IHı ıhı ıhı surekli böyle.
Yemek yemez hap zorla içer. Sürekli ıhı ıhı
Çocuk bu kadar nazlı olmaz

Yine hortlayan bir konu yanlız iyi kapanmamış anketi Kazen

Eşim Tarzan sanıyor kendini. Hasta olur ilaç falan içmez, bitki çayı yapayım en azından derim onada yok. Hiç nazlanmazda. Böyle böyle daha kuvvetli olacağını düşünüyor.

Eşimin hiç eziyeti yoktur bana hastayken, tek derdimiz doktora gitmemesi, başına ne gelse üşütmüşüm der:)) hiç sesi çıkmadan yatar garibim.

Edit: konu çok eskiymiş ya yeni fark ettim:)

Eşim hasta olunca nazlıdır. Sürekli ağrıyor falan der bende ilgilenmeye çalışırım. Ama eşim de ben hastayken üzerime titrer. Elinden geleni yapar.

Oy Çok nazlı oluyor eşim .
O hasta olmasın ben olayım sürüneyim ama o olmasın

Çok Çok nazlı oluyor evliliğimizin ilk zamanları daha da nazlıydı çocuk olunca bir nebze azaldı nazı.

Eşim hasta olunca ne yapıyım, ne istersin, ıhlamur içer misin? Gibi sorular sorarım. Bazen iyi gelecek bir şeyi hazırlar önüne koyarım. Yemez içmez pestil gibi yatar. Ben de sonra karışmam işime bakarım... bu sefer de ilk kavgada “zaten çok hasta oldum geçen... bana hiç bakmadın, insan bir sıcak çorba yapar, şunu yapar bunu yapar...” ben ne biliyim senin aklından geçeni... hasta olunca doktora gider alır ilaç paketlerini ama bir hap yutar bitti... sonra da ben neden iyileşmiyorum... velhasılkelam çekilmiyor hastalığı. Sağlığı da çekilir gibi değil de hasta alığı daha zor

Benimkisi hasta olunca ölücem sanıyor Töbe estagfrullah. Grip mesela dünyanın en ölümcül ağır gribi onunla gibi ama bu nazı sadece bana işe gider annesine uğrar eve iner allhhhh ölüyorummm çok kötüyüüüüm bana bişey yap... e yarım saat önce annenin yanındaydın ya ne diye ona etmedin nazını??? Bense hasta olunca kendi doktoruma gider tedavimi yapar iyileşmeyi beklerm etrfıma rhatsızlık vermeden...

Bizim evde kimse hasta olmasın ben sürünmeye razıyım hastalıktan.
Eşim hasta olunca basit bir soğuk algınlığında bile ahlayıp vahlanıyor. Kızım zaten nazlı eline iğne batsa olay.
Birde minik var,erkek bakalım o büyüyünce bana mı,diğer aile bireylerine mi benzeyecek.
İnşallah bana benzer tabi ama benzemezse bittim ben.

Dün sevgilim mide kanaması geçirmiş bende yurtdışındayım yarın döncem
Döner dönmez gelcem hastaneye dedim
Hayır uyu dinlen iyiyim ben önce sen dinlen bir dedi
O derece ilgi beklemiyor

eski konu hortlamış madem bende eksik kalmayım, bizim ki hasta olunca sanırsın dünyada ilk hasta olan o aaahh ıhhh adam ölüyo sanırsın, geçen gene hasta bu ama öyle böyle değil yatıyor ki hiç sormayın neysem akşama kadar yattı bu sonra bi ara telefon geldi arkadaşı bizim şehre gelmiş bir baktım hazırlanmış süslenmiş gezmeye gidiyor gelde inan şimdi hasta olunca oduna

Hic yansitmaz bir yandan da ilgi bekler kiyamamişko

Nereden buldun bu konuyu?

Eşim nihayetinde bir erkek. Tabi ki nadir hasta olur, olunca da nazından suratından geçilmez..
Ben hasta olunca da ilgi gösterir tabi.
Ama onun da o arada hasta olmaması lazım. Yoksa başlar "sen yine iyisin ben ölüyorum" lafları..

Bir anımı anlatayım. Bizim çocuğa normalde kv bakıyor..
En son hasta olduğunda eşim işe gidemedi. Ben de o dinlenirken çocuğa baksın diye kv yi çağırıp işe gittim.
Ama o ben hasta olup evde dinlenmek isterken annesini çağırmamış. Çocukla birlikte uyandım evde yalnızdık.
Kv yi de sonradan arayamazdım "gel çocuğa bak ben yatayım" diye. Onun da işine gelmiş ki aramamıştı tabi..

Hem hastalık hem çocuk gerginliğiyle eşimi arayıp fırçalamıştım bir güzel..
Normalde merhametli insandır neden böyle saçmaladı anlamamıştım..
Cevap galiba erkek olmuş olması..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…