Eşim hasta olunca ....

eşim hasta olunca...

• çocuk gibi ilgi bekliyor, çok nazlıdır :)

OY: 265 64,2%
  • tüm karizmaları bitiyor, nerede o aslan parçası ?

OY: 60 14,5%
  • bana hiç yansıtmıyor....

OY: 110 26,6%

• Ankete Katılan
    413
ay geçmiş olsun
benim etkisi hala var üstümde korkuyorum
çıtırtısını duymuştum bişey olsa ufak aklım çıkıyor
Sorma o çıtırtı hiç aklımdan çıkmıyor. Meğer o ara sökülüyormuş kartonpiyerler. Hiç insanın aklına gelmez ki. Allah korusun bir daha yaşatmasın.

eşim hasta olunca eyvah diyorum çünkü dünyanın sonu gelmiş gibi oluyor naz yapar devamlı kötu şeyler düşünür ama ona öyle bakarım ki en kısa sürede ayağa kalkar

İkimizde birbirimize iyi birer hastabakıcıyızdır. Ama ben hasta olunca evin halini sormayın.

yağmur geçirmiş çatıdan şişmiş farkettik ama
aklımaıza gelmedi düşeceği
allahtan uykudan uyanmıştık uyuyo olsak direk yüzümüze düşecekti
allah korudu yünede

Aynen Allah korumuş.

Esimin az başı agrisin yeter hastalığı geçtim yanii fena nazlıdır kendisi ben hasta olunca elinden geleni yapmaya çalışıyor ama yemek hiç gelmez elinden su hamilelikte çok çektim yani anca dışarıdan yemek desteği

Sorma o çıtırtı hiç aklımdan çıkmıyor. Meğer o ara sökülüyormuş kartonpiyerler. Hiç insanın aklına gelmez ki. Allah korusun bir daha yaşatmasın.
amin canım yaşatmasın gece tavana falan hala bakıyorum
çıktım gerçi o evden ama

Hadi be.Erkek değilim yanlış anlamayin
Peki ekşici olmak yasakmi
hem ekşici hem erkeksin sanırım 3 aylık üyeymişsin öyle olsan şimdiye kendini belli ederdin bilemedim
ekşiciler hep gelip bizimle dalga geçtikleri için oda yasak. onların açtığı saçma sapan konular yüzünden nette haber oluyoruz

1 defa hapsurursa meyve suyu icer
2 defa hapsurursa tavuk suyuna corba
3. defa hmn igne olur gelir eve yatar
Nane limon kaynatir balla iciririm.
Sirtina sise vururum
Terini degistiririm ilaclarini duzenli icmesini saglarim
Cok nazlidir gece uyumadan oncede vikslerim iyilesene kadar ayaktayim

Hic yansitmiyor....
ilgi falan istemez aksine daha da direnir...
hatta ona hasta muammelesi yapilmasindan nefret eder :)
Bense tam tersi ...:) duble ilgi isterim....o da verir....ama o kadar abartir ki sinirlenip iyilesecegim yoksa bile iyilesirim

Yansitmaz ,ilgi istemez,ilgilenirsem de kizar
Adam hasta oldugunda olecek kediler gibi davraniyor kacip saklaniyor

bana hiiic yansitmaz..bi bakarim tikir tikir mutfakta kendine papatya cayi ihlamur filan yapar,ilaclar alir isigi kapatir uyur
ama ben hasta olunca adami delirtirim cok ilgi beklerim

Yanlış anladınız ekşici değilim bazı fake gibi saçma konuların altına "eksiciler yine basti burayı" tarzı yorumlar görüyorum bu yüzden merak ettim.Erkek de değilim onuda üstte bir üye erkek üye yasak dedi şaşırdım açıkçası.yoksa hem kızım hemde ekşici değilim.

diş ağrısı çekiyorum eşim keşke ben çeksem diyor bebek gibi bakıyor ama o hasta olunca hiç belli etmez

Ben hasta olunca çeneme vuruyor ayyyy, offff, çok kötüyüm, ölüyorummm lar havada uçuşuyor. Çok sinir bozucu ama engel olamıyorum kendime, eşim saolsun çeker ve iyileşyim diye elinden geleni yapar (susayım diye zaar :)) O hasta olunca hç belli etmez ilacını alır doktoruna gider, kuzu gb iyileşmeyi bekler.

Alakasız ama kazen erkek mi? eğer öyleyse erkek yasak değilmi
Senelerdir üyeymişsiniz şaşırdım doğrusu bilmediginize

Benim eşim hasta olunca beni annesi saniyo çok naz yapiyo doktora da gitmez ah of demelerinden kriz geçiririm aman hasta olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…