- 21 Mayıs 2013
- 985
- 1.016
- 88
amin canım benim. Rabbim benim için dilediklerinin bin mislini daha güzel bir ömrü sana versin :)amin canım çok uzun birlikte çocuklarınızla mutlu uzun ömürler geçirin
Sorma o çıtırtı hiç aklımdan çıkmıyor. Meğer o ara sökülüyormuş kartonpiyerler. Hiç insanın aklına gelmez ki. Allah korusun bir daha yaşatmasın.ay geçmiş olsun
benim etkisi hala var üstümde korkuyorum
çıtırtısını duymuştum bişey olsa ufak aklım çıkıyor
yağmur geçirmiş çatıdan şişmiş farkettik ama
aklımaıza gelmedi düşeceği
allahtan uykudan uyanmıştık uyuyo olsak direk yüzümüze düşecekti
allah korudu yünede
Evet canım erkeksevgili müdürümüz...
O'na yasak yok site sayesinde var zaten bizi buraya toplayan o
amin canım yaşatmasın gece tavana falan hala bakıyorumSorma o çıtırtı hiç aklımdan çıkmıyor. Meğer o ara sökülüyormuş kartonpiyerler. Hiç insanın aklına gelmez ki. Allah korusun bir daha yaşatmasın.
evet yasakErkek üye yasakmi
evet yasak
hem ekşici hem erkeksin sanırım 3 aylık üyeymişsin öyle olsan şimdiye kendini belli ederdin bilemedimHadi be.Erkek değilim yanlış anlamayin
Peki ekşici olmak yasakmi
amin canım benim. Rabbim benim için dilediklerinin bin mislini daha güzel bir ömrü sana versin :)
hem ekşici hem erkeksin sanırım 3 aylık üyeymişsin öyle olsan şimdiye kendini belli ederdin bilemedim
ekşiciler hep gelip bizimle dalga geçtikleri için oda yasak. onların açtığı saçma sapan konular yüzünden nette haber oluyoruz
diş ağrısı çekiyorum eşim keşke ben çeksem diyor bebek gibi bakıyor ama o hasta olunca hiç belli etmezEvet eşleriniz, sevgilileriniz hasta olduğunda yaşadıklarınızı merak ediyorum ?
Size eziyet mi ediyor yoksa çok şeker bir hastalık süreci geçiriyor ?
Dert değil bu sadece merak .... buyrun yazın bu süreçleri ...
Bu arada benim politikam ;
"sevgilim hasta olacağına ben hasta olayım, ben öleceğime o ölsün"
Senelerdir üyeymişsiniz şaşırdım doğrusu bilmediginizeAlakasız ama kazen erkek mi? eğer öyleyse erkek yasak değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?