eşim hasta olmaz pek ama hastalandığını durgunluğundan anlarım anca yoksa hiççç çaktırmaz öksürürken bile sessiz öksürmeye çalışır :)) anlayınca bitki çayı yaparım ona çok güzel kokuyor içeyim bari der :)) kabullenemiyor adam hastalandığını :)))
Hıyyyyy hasta olmasına ne gerek var. Tüm gün giydiği çelik yeleğin acısını benden çıkarıyor nazlı çiçeğim Geldiğinde bacağım ağrıyor belim ağrıyor inleyip duruyor. Masörlük 2., fizik tedavi 3. mesleğim haline geldi. Hayır ben giyip nöbet tutsam daha az zararla kurtulacak gibiyim. Ama tabiki kıyamadığımdan bir de kendim yorgunken ya da hastayken daha beterlerini yaptığımdan el mahkum katlanıp ne dese yapıyorum
Benimki şu an hasta (
2. Şık diyorum.
Ne kadar hasta olursa olsun doktora gitmez 40 derece Ateş'i var yatıyor ama yine de suyu buzlu içiyor. Ne yapmalı bu adama ha bilen yazsın
Benimki amansız bir hastalığa yakalanmış gibi günlerce mızmızlanıyor. Sürekli birşeyler yemek içmek istiyor bir de hiç iştahım yok görüyor musun bak çok kötüyğn ben diye inliyor. Allahım ne olur o değil de ben hasta olayım diye dua ediyorum