Eşim hasta olunca ....

eşim hasta olunca...

• çocuk gibi ilgi bekliyor, çok nazlıdır :)

OY: 265 64,2%
  • tüm karizmaları bitiyor, nerede o aslan parçası ?

OY: 60 14,5%
  • bana hiç yansıtmıyor....

OY: 110 26,6%

• Ankete Katılan
    413
Yatak odasından salona kadar Helen inlemelerine gülüyorum artık. Alt tarafı grip olmuş ama yok illaki inleyip çok hastayım Mesajı verilmeli

Ahh ahh ölüyorum feryatları ;heryer peçete ilgi göstersem isteği bitmez;ilgilenmezsem ah'ları kesilmez yani çok zor inşAllah hasta olmaz :)

1 buçuk yaşındaki çocuğum hastalandığında o kadar yorulmuyorum. Oram ağrıyo buram ağrıyo. Çok fenayım. Acaba grip değilde başka bi hastalığım mı var diye internette aramalar. Yakınmalar. Suyunu iki dk geç getirdim diye ne kadar vicdansız demeler.
Maça gidip yüksek sesten dolayı kulağında çınlama var diye( sadece geceleri ve çok sessiz ortamlarda duyuluyomuş) odalara kapnıp kendini dinlemeker. Bu çınlama için 6 ayrı doktora görünmeler. Hepsinden geçici cevabını aldığı halde hala acaba başka biriey mi var diye başımın etini yemeler.

O hasta olmasın ben olayım, lütfen.

2 yıldır evliyiz biz, ya adam hasta olmuyor veya çok nazlı arasında kaldım ben.

Şöyle ki, biraz boğazım yanıyor diye ilaç almaya başlar, ben de bi boğaz yanması için hemen ilaç mı alınır diye çemkirmeye.
Öyle birkaç gün ilaç kullanır, izin almaz, yatmaz.
Adam belki de gerçekten hasta yani o an?
Anlayamıyorum işte.

Gözden bi operasyon geçirdi, 4 gün raporu vardı 3. gün işe döndü.

Manyak işte.

Neyse maşallah diyeyim.

Ek: Aaa unutmuşum. Kulak enfeksiyonudan 2 gün izin almıştı. O zaman da konuşamadığı için nazlanamadı.

Ayy nekadar dertliyim ben bu konuda bir bilseniz.
Bizimki soğuğu gördüğü an başlar burnum gitti,vücudum diken diken,zencefil yap,hiç bakmıyorsun bana,allah eline düşürmesin.Be adam hasta değilsin alt tarafı burnun tıkandı.
Ama yok beni annesi zannediyo hasta olsa ne ala ama bu hali sıkıcı oluyo,zannetmeyin vijdansızım bu nasıl kadın demeyin hasta olduğu zamanıda bilirim çorbası meyvesi bitki çayları ilaçları amaaaaa hava soğudunu suyunu çıkarır bizimki aahh ah...

Son düzenleyen: Moderatör:
Evin tavanı nasıl üzerinize çöktü
yağmur geçirmiş çatıdan şişmiş farkettik ama
aklımaıza gelmedi düşeceği
allahtan uykudan uyanmıştık uyuyo olsak direk yüzümüze düşecekti
allah korudu yünede

Vay Arkadaş burayı bir erkek mi kurmuş ?çok iyi yaaaa 2008den beri buranın müdavimiyim sağolsun

yağmur geçirmiş çatıdan şişmiş farkettik ama
aklımaıza gelmedi düşeceği
allahtan uykudan uyanmıştık uyuyo olsak direk yüzümüze düşecekti
allah korudu yünede
Benim de mutfak kartonpiyerleri inmişti Üstüme. Buhardan yıpranmış koca koca alçılar. Bir adım geri çekilmesem kafama inecekti. Bir de hamileydim hiç o kadar korkmamıştım. Geçmiş olsun sizede

Benim eşim de ilaç kullanmaktan çok korkar ve neredeyse hiç ilaç kullanmaz. Evlendiğimizin ilk senesiydi soğuk aldı kendisi bir de farenjit ama nasıl hasta.ısrar ediyorum doktora gidelim diye hayır diyor.ilaç veriyorum kullanmıyor.dinlenirsem, c vitamini alırsam geçer diyor.ama ben ne yaptım iyileşme sürecini hızlandırmak için zorla doktora götürdüm.adamın sana zararı yok bırak dinlensin de mi?
Aldık ilaçlarımızı geldik,ilk defa ilaç kullanacak ya önce prospektüsler ezberlendi sonra ilaçlar korka korka yutuldu.bende de bi havalar doktora ben götürmüşüm ya ilaçların da iyi geleceğine eminim.
Bir baktım adam kaşınmaya başladı,vücutta yer yer kızarıklıklar arttıkça da artıyor.yüreğim ağzımda allahım noluyor. En son garibim uyurken hırıltılı nefes almaya başladı.hemen acile gittik gecenin yarısı.sabaha kadar da serum.meğer ilaçlardan birine alerjik reaksiyon göstermiş.kendi haline bıraksaymışım daha hayra geçecekmiş yani.
Bu da bana ders oldu o günden beri ağzımdan ilaç al ya da doktora gidelim türünden bir cümle çıkmadı.

Benim de mutfak kartonpiyerleri inmişti Üstüme. Buhardan yıpranmış koca koca alçılar. Bir adım geri çekilmesem kafama inecekti. Bir de hamileydim hiç o kadar korkmamıştım. Geçmiş olsun sizede
ay geçmiş olsun
benim etkisi hala var üstümde korkuyorum
çıtırtısını duymuştum bişey olsa ufak aklım çıkıyor

Grip olduğunda sanarsınız ki ölümcül bir hastalığa yakalandı ha gitti ha gidecek.
Çekmecem var orada bir kansere çare bulamazsınız o kadar çok fonksiyonlu ilaç varki.

Ağrı kesici , ateş düşürücü , uçuk kremi , yanık kremi , antibiyotik , burun açıcılar , boğazlar için sprey , gazlı bez , yara bandı, kas gevşeticiler , mide koruyucu şurup ve haplar , grip için suya atılan ilaçlar , göz damlaları , aft ilacı..

Ve daha sayamadığım bir yığın şey..
Hasta olduğunda kesinlikle ilgi bekler hep sarılıyım hep öpeyim..Her zaman da vıcık vıcık modda olamıyor insan.O zamanda çocuk gibi battaniyenin altına yatar trip atar

Ben hasta olunca ne olur biliyormusunuz.

Psikolojikdir bir ağrı kesici iç geçer der vefalım

hastayım diye naz yapmaz.. doktora gitmez, zorlanmadıkça ilaç kullanmaz.
canının kıymetini asla bilmez..
tavsiye alır lakin uygulamaz sevgilim.....

Erkek arkadaşım var yaklaşık 4 yıldır beraber olduğum. Hasta olunca belli etmemeye çalışır. Hastasın işte adam farkındayım yani biraz naz falan yap, yok.

O zaman bile delikanlılığı bozmuyor aklınca aşkım benim ya.

O hastalaninca nane limonlar ihlamurlar ballar pekmezler.
Ben hastalaninca ufleyimde gecsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…