Eşim hasta olunca ....

eşim hasta olunca...

• çocuk gibi ilgi bekliyor, çok nazlıdır :)

OY: 265 64,2%
  • tüm karizmaları bitiyor, nerede o aslan parçası ?

OY: 60 14,5%
  • bana hiç yansıtmıyor....

OY: 110 26,6%

• Ankete Katılan
    413
.....................
ben icmek istemem ama zorla icirtir,hasta olursam onada bulastiririm diye,
................

bitirdi bu kısım beni : )

çok zalimce : )

Hastalığı geçene kadar gözüme görünmesin.Aile hekimi miyim ben? Annesinin karnından benimle mi doğdu? Ben nasıl iyileşene kadar evden çıkmayıp başımın çaresine bakıyorsam o da baksın.Erkeğin nazlısından hiç hazzetmem

eşim hastalandığında çok nazlı ve mızmız olur.onunla ilgilendiğim halde ilgilenmediğimi düşünür.sanırım ilgim yetmiyor o dönemde.

Hafif hastalıklardan bahsediliyor sanırım..

Eski eşim grip, üşütme v.s cinsinden hasta olduğunda ya da halsizleştiğinde hep uyurdu..Yemek yemez, doğru düzgün su bile içmezdi..Zorla bebek besler gibi ağzına tıkmaya çalışırdım ilaçlarını verebilmek için..

Dolayısıyla nazlanıp ilgi, şefkat falan istemezdi benden, vücudu hat safhada halsiz düştüğünden başını kaldıramazdı yastıktan.

Babam da öyledir mesela benim..Hiç hastaymış gibi davranmaz, ya uyur ya uzanır..Gıkı çıkmaz..Biz döneriz başında pervane..

Sanırım ağır hastalıkları olan insanlar böyle oluyor..

Yaaa daha sansasyonel seyler merak etseniz. Belki bazilarimizin sevgilisi bile yoktur. Olamaz mi ?
Neysee bir zamannnlar diye gireyim konuya o zaman.. Biz birlikte hasta olurduk. O yuzden yeni dogmus yavrular gibi popiş popişe yatardik yani.
Ama ben de yine de boyle bir pervane olma modu var. Seviyorum ilgileneyim edeyim hastayken. Ama o iliskim de o daha baskindi bu konuda. Ustumu basimi iliklerdi montumun, atkiyla sarmalardi beni
Ne diyim Allah rahmet eylesin hahaha

bitirdi bu kısım beni : )

çok zalimce : )

Malesef oyle.. 10 kere sorar ictinmi ilaci,
ise gidiyorsa tembihler bak ic ilaci diye,
kagidini bile sorar icmem ama ictim derim cunku
ben hasta olursamda hazirlar getirir,
beni dusundugundenmi hayir ona bulasmasin diye

erkekler reel hayatta mangalda su bırakmazken sanırım hasta olduklarında çocuklaşıyorlar mı ne ?

Yan yana olamadıgımızdan telefondan talimat veriyorum şöyle yap, böyle yap , annen şunu yapsın içirsin vs

ama telefondan bile nazlanabiliyor
üzgün işareti yapıp gönderiyor erkeğin nazlısı da hiç çekilmiyor valla

Ben hasta olursam ki bünyem çok zayıf çok sık hasta olurum.
Peşimde pervane olur. İlacını içtin mi, yemek yedin mi,nane limon yapayım mı ,
o hasta olunca (çok nadir hasta olur) benim yapmama fırsat bile vermez
garibim kendi başının çaresine bakar :)

Erkekler çocuktan beter olur azıcık hastalanmaya görsün
Eşim çok tatlı olur zevklede ilgilenirim mahsustan öf pöf şımarık koca bebek diyerek

Malesef oyle.. 10 kere sorar ictinmi ilaci,
ise gidiyorsa tembihler bak ic ilaci diye,
kagidini bile sorar icmem ama ictim derim cunku
ben hasta olursamda hazirlar getirir,
beni dusundugundenmi hayir ona bulasmasin diye

emin misin seni değil de kendini düşündüğüne

benim eşim hastayken beni geçtik iş yerine bile yapmaz o nazı.alır ilacını o halde gider çalışır çok şükür daha bir gün bende hastayım yatayım demedi bizde tam tersi ben hasta olunca çekilmem

erkekler reel hayatta mangalda su bırakmazken sanırım hasta olduklarında çocuklaşıyorlar mı ne ?

Çoğu erkek öyle evet..

Dedem mesela..Bir nezle olurdu, beni annanenin yanına gömün diye not yazıp dururdu bize..Ağlamaklı bir surat, bükülen dudaklar..Ben içemiyorum sen içir demeler..
Amcalarım da öyledir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…