Eşim hasta olunca ....

eşim hasta olunca...

• çocuk gibi ilgi bekliyor, çok nazlıdır :)

OY: 265 64,2%
  • tüm karizmaları bitiyor, nerede o aslan parçası ?

OY: 60 14,5%
  • bana hiç yansıtmıyor....

OY: 110 26,6%

• Ankete Katılan
    413
benimkinin de bir huyu var, dr gideriz acil olsun poliklinik olsun, dr bir sürü ilaç yazar , eczaneyi yağmalamışçasına toplarız hepsini poşetler elimizde geliriz eve, içmeden önce tüm ilaçların prospektüsü açar, faydalarından önce ''yan etkileri''ni okur inceler hatmeder, sonra kendisi son sözü söyler, bu ilacın yan etkisi var ben bunu içmem, diye diye 1 ilaç almadan öylece kendi halinde geçirir hastalığını.

eşim hastalanınca bebek gibi bakılmayı sever bende bakarım :) tek sorun o hastayken annesinin gelip tepemize tünemesi onun dışında iyyiz biz::)

Yeni iyileşmiş patrondan soru:))))
Senin sloganın "sevgilim hasta olacağına ben hasta olayım, ben öleceğime o ölsün"

Bizde bu slogan farklı "eşim hasta olacağına ben olayım, öleceksek anca beraber kanca beraber"

Eşim hasta olmasın, ben 1 ay gripten kırılmaya razıyım, yeterki o hasta olmasın çünkü daha hapşırmaya başladığı an ölüyorum mezarımı hazırlayın der gibi bakmaya başlar, yatar yatağa 2 dakika ilgilenmezsen inleyen bir ses tonuyla : ölüyorum burdaaa kimse bakmıyorrr, hastayız diyoruz işteee, insan ateşime bakar, su getirir demeye başlar, elin ayağın birbirine karışır, istekleri hiç bitmez, siz hiç hafif bir esintide bana rüzgar çarptı hasta oluyorum deyip bir anda hasta psikolojisine giren birini gördünüz mü ya da kızınız hasta olacağım galiba dediğinde eşiniz ben kesin hasta oldum kemiklerim ağrımaya başladı dedi mi
Sizle yakın temasına gerek yok, hastayken bir alo deyin havadaki tel bağlantısından kapar hastalığı

Adamı bir kere topuğundan minicik bir arı soktu 1 hafta ayağına basmadı

Not: lütfen yazdıklarım bay x'e yetiştirilmesin

konuya anket ekledim, birden fazla seçenek işaretleye bilirsiniz....

kazen bir derdim var a boş boş konular açmamı çok kıskanmış.

ayrıca çok şeker bir hastalık süreci ne ola ki.

Benim eşim de hem çok nazlanır işgi bekler, hem de fazla ilgi gösterip biraz ısrar edince kızar. Yemek yemesi için ısrar edemem mesela hemen kızar. İyileşmesi için yapması gereken şeylere ikna etmek çok zor oluyor

Ghostta istediği zaman istediği yerde kullanıcı adım : [TR]emir (ekleyecekse steam hesap adım benKazen)

Siz pc de mi oynuyor sunuz?
Eşim playstation 4 de oynuyor,özel msjla yazmak istedim konu dağılmasın diye ama gönderemedim,kusura bakmayın.

Eşleri olmayanlar hayali eşlerinden mi bahsediyor.

Normalde merhametli biri değilken hastalık söz konusu olduğunda çok merhametliyim. Ne diye ölsün yahu ben ona bakarım. Hastalıkta sağlıkta demiyormuyuz zaten.

Siz pc de mi oynuyor sunuz?
Eşim playstation 4 de oynuyor,özel msjla yazmak istedim konu dağılmasın diye ama gönderemedim,kusura bakmayın.

özel mesaj ile cevap verdim :) söyleyin clan olalım :)

o hasta olmasında ben 10 gün yatak döşek yatayım o derece.

çocuk değil yeni doğmuş bebek gibi davranır sanki gözlerini ilk defa açıyo dünyaya.iki hapşursun biteriz biz.kesin çok fena hasta olmuştur elinde mendille dolaşır ama aslında bişeyi yoktur.ve en kötüsü de annemi arayıp sorucam ne iyi gelir bu hastalığa diye tutturur ki o anda onu boğsam ceza falan almam sanırım

yok hastayken hiç çekilmiyor eşim çocukları da alıp evden kaçasım o iyileşene kadar dönmeyesim gelir çoğu zaman,kendi haline bırakmak en güzeli

iyi günde kötü günde de diyoruz da : )

sonuçlar ortada

gözlerimden yaş geldi ....

Benim eşim hasta olunca beni 'hain' ilan eder
Neymiş; bakmıyormuşum, ilgilenmiyormuşum
Ama ben hasta olunca bana bakan yok n'etcez?
Evli bayanlar hastalıklarını ayakta geçirir, yatmak dinlenmek yoktur onlara

Esim hasta olunca, kendi kendisini iyilestirmenin yollarina bakar...
Ilac kullanir, bol vitaminli gida tüketir, yani kendi kendinin doktoru olur...
Bana pek bi is düsmez sükür
Hatta ben "hastalanicagim galiba" desem, aninda ilac,su,taze sIkIlmis portakal suyu önümde,evde olmadigi sürectede telefonla yoklama olur hazirladiklarini kullandimmi diye
Allahtan mizmiz bi esim yok, o tavir bana mahsus...

gözlerimden yaş geldi ....

bu daha ne ki kazen,2010 yılında domuz gribi çok etkiliydi eşimde hafiif bi soğuk algınlığı yaşamıştı öldürdü beni kesin domuz gribi oldum diye,nerdeyse tüm sülaleye haber verecekti

Ahh ahhh kocam hasta olmasın nolur,hiç çekilmiyor hiç ,allahım o günleri gösterme yarabbim ,hayat zindan oluyor ...

eyvah eyvah 3'e gidiyorum geleceğim .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…