Eşim hasta olunca ....

eşim hasta olunca...

• çocuk gibi ilgi bekliyor, çok nazlıdır :)

OY: 265 64,2%
  • tüm karizmaları bitiyor, nerede o aslan parçası ?

OY: 60 14,5%
  • bana hiç yansıtmıyor....

OY: 110 26,6%

• Ankete Katılan
    413
Bebek muamelesi görmek istiyor biz de gösteriyoruz napalım bu işin yarını da var :) o bendem daha iyi hasta bakıyor tabi tartışmasız

hiçbir şey yokmuş gibi davranıyor, şükür ilaç bile kullanmıyor...

nazı yoktur, ben üzerine düşerim meyvesini veririm,çorbasını yaparım...

'abartma ben iyiyim 'der, susarım...

nazda yapsa çekerdim, önemli değil...

yeter ki kendini iyi hissetsin...

Benim eşimde hasta olduğunu hiç belli etmez zaten öyle yatacak kadar hasta olmaz. Senede bir iki kere olur onuda yatmadan atlatır. Hasta olduğunu 2gün sonra anlarım:-D oda itiraf ederse:-D

Eşim hasta olduğunda derinden üzülürüm onun canı yanmasın isterim...
Her türlü nazını çekerim de gel gelelim eşim hiç naz etmez...
Ama ben etrafında pervane olurum,Normal şartlarda da hemen ayağına terlik duştan çıkınca çorabını ayağına getiririm.. Şapkasını unutsa şapkasını arkasından götürürüm misal.
Sevgi doluyum gaiba
Eşimde ben hasta olunca çok iyi bakar Allah var...
öyle yani

Ben etrafında pervane olmak isterim ama o ilgi istemez tipik erkek değil yani genede ben elimden geleni yaparım

Yorumları okudukça kendi adıma utandım, eşim adına üzüldüm. ne merhametli hatunlar varmış da benim ki düşe düşe vicdansız Yolcuya düşmüş. çok kınadım kendimi

evli değilim,sevgilim yok sap bir insanım
diceksiniz ki neden burdasın
benimde babişim var
ayy babam hasta olur biz kanserölüyom gidiyom bitiyom der
canım babacığım Allahım onu başımızdan eksik etmesin

Yorumları okudukça kendi adıma utandım, eşim adına üzüldüm. ne merhametli hatunlar varmış da benim ki düşe düşe vicdansız Yolcuya düşmüş. çok kınadım kendimi

Ay sen bide ben hasta olduğumda görsen napıcanı şaşırır çorba bile yapmaya kalkar hazır çorba tabi

Ankette yansıtmayan erkekler çoğunlukta.

Hani tipik Türk erkeği nerde
Demek ki çok da tipik değillermiş :)

Son düzenleme:
Hasta olduğunda vasiyetini konuşacak kadar saçmalayabilliyor eşim. Ben yüksek ateşine verip portakal sikmaya giderek olay mahalini terk ediyorum. işin tuhafı babamda böyle benim. İşi helallik almaya kadar getirebiliyor. Onlar hasta olacağına ben olayım daha az stresli ve insanlık için büyük bir adım

selamlar millet..
sorry kazen konu dışı ama....gece hiç gelmem de tanıdıklar görünce selamsız çıkmayayım dedim

Sürekli inler ilgi bekler üstünü örterim sıcak der açarım soğuk der birşey canı çeker sonra istemez falan... Sende bir gün böyledir. Ama hiç bıkmam onu nazını yerim ben

Erkeklerin acı eşiği çok düşük
Bir de çocuk doğurmak onların görevi olsaydı düşünemiyorum bile

damatlar kayınpedere benzer derler.benim babam da kocam gibiydi.etrafına rahatsızlık vermezdi.hatta tek başına kalp ameliyatına gitmişti rahmetli.

bu erkeklerin genel özelliği sanırım. küçük hastalıkları bile çok fazla büyütüyorlar. Allah boşuna doğum işini kadınlara yüklememiş.

damatlar kayınpedere benzer derler.benim babam da kocam gibiydi.etrafına rahatsızlık vermezdi.hatta tek başına kalp ameliyatına gitmişti rahmetli.

abla senin baban da baya baya yansıtmıyormuş. bu eşik de çok yüsek..Allah rahmet eylesin...

konuya tıklarken başka bir şey bekliyordum. ya da sanırım bünyemiz alıştı artık o tür şeylere..
erkeklerin hasta hallerini gözümüzün önüne getirmek şahşen kendi adıma diyorum içim bayıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…