- 9 Temmuz 2021
- 5.408
- 5.206
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Merhaba herkese.Kızlar eşimin kuzeni buraya gelecek.Kvye beni havaalanından alın demiş. Kv lerde araba yok. Kv de eşime söylemiş. Pazar günü gelecek. Bizimde pazar işimiz var, alışverişe gidecegiz.Tamam demiş eşim.Neyse salı günü de bu kız geri gidecek, bunu geri havaalanına bırakacaklar.
Eşimde hayır diyemiyor. Ben neden işlerimi insanlara göre ayarlıyorum. Bir pazarım var, plan yapmışız. Taksi denen bişey var. Birde kuzenimin oteli falan var. Durumu aşırı iyi.2 gün kalıp gidecek.
Eşime işimiz oldugunu söyle dedim.Nasıl söyleyeyim diyor. Salı nasıl bırakacaksın havaalanına dedim.En iyisi cumartesiden arabayı bırakayım kvlere dedi.
Eşime bir ton şey söyledim.Kuzeni ile de sıkı fıkı degil. Görmeye bile gitmeyecek.Ama hayır diyemiyor. Tek dedigin haklısın.
Şu da var. Sürekli kvlerin birşeyleri çıkıyor.Akrabaları zeytin yağı siparişi verıyor.Sonra siparişi verenler buraya geliyor, zeytinyağı almaya.Bu huyundan nefret ediyorum.
Şu da var. Kvler ne gaz ne benzin birşey atmaz. Nasılsa var içinde. Gaz biterse benzinle giderler.Olan bize oluyor yani.
Ben mi çok fesatım. Sürekli bir akrabaları geliyor. Şunu mezarlığa götür, şunu şuraya götür.Yok kvnin annesini köye götür.Bitmiyorlar.
Millet de ne uyanık .Merhaba herkese.Kızlar eşimin kuzeni buraya gelecek.Kvye beni havaalanından alın demiş. Kv lerde araba yok. Kv de eşime söylemiş. Pazar günü gelecek. Bizimde pazar işimiz var, alışverişe gidecegiz.Tamam demiş eşim.Neyse salı günü de bu kız geri gidecek, bunu geri havaalanına bırakacaklar.
Eşimde hayır diyemiyor. Ben neden işlerimi insanlara göre ayarlıyorum. Bir pazarım var, plan yapmışız. Taksi denen bişey var. Birde kuzenimin oteli falan var. Durumu aşırı iyi.2 gün kalıp gidecek.
Eşime işimiz oldugunu söyle dedim.Nasıl söyleyeyim diyor. Salı nasıl bırakacaksın havaalanına dedim.En iyisi cumartesiden arabayı bırakayım kvlere dedi.
Eşime bir ton şey söyledim.Kuzeni ile de sıkı fıkı degil. Görmeye bile gitmeyecek.Ama hayır diyemiyor. Tek dedigin haklısın.
Şu da var. Sürekli kvlerin birşeyleri çıkıyor.Akrabaları zeytin yağı siparişi verıyor.Sonra siparişi verenler buraya geliyor, zeytinyağı almaya.Bu huyundan nefret ediyorum.
Şu da var. Kvler ne gaz ne benzin birşey atmaz. Nasılsa var içinde. Gaz biterse benzinle giderler.Olan bize oluyor yani.
Ben mi çok fesatım. Sürekli bir akrabaları geliyor. Şunu mezarlığa götür, şunu şuraya götür.Yok kvnin annesini köye götür.Bitmiyorlar.
İyi niyetinizi suistimal ediyorlar. Bu saatten sonra istediklerini yapmadığınızda hiç utanmadan suçlayacaklar sizi, bu tipler hep böyledir. Plan yapmıştık iptal edemeyiz demek hiç zor değil halbuki.Merhaba herkese.Kızlar eşimin kuzeni buraya gelecek.Kvye beni havaalanından alın demiş. Kv lerde araba yok. Kv de eşime söylemiş. Pazar günü gelecek. Bizimde pazar işimiz var, alışverişe gidecegiz.Tamam demiş eşim.Neyse salı günü de bu kız geri gidecek, bunu geri havaalanına bırakacaklar.
Tamam da onları arayan yok ki. Gel beni al bile dememiş KV işgüzarlığı. Millete şöförlük yaptırıyor. Taksilere kıran mı girmişyılda bikere istiyorsaa gidilir çünkü neden gidilmesin hayat bu belki birgün seninde kuzenine işin düşer ve düşünsene eşi izin vermiyor falan yani nebilim kırıcı bence. Ama her hafta ayda bir falan eşinizi kullandığını düşünüyorsanız o zaaman bir şey diyemem
Nasıl gitme diyecegim anne babası. Ve benzin gaz atmayacaklar. En son atmadılar.Kuzeni bilmiyor mu KV arabası olmadığını. Atlasın taksiye gelsin. Yakıt olmuş milyon para.
Millet akıllı ya beleş beleş yaşıyorlar
Ben olsam eşimin gitmesine izin vermem. Beni bile aramamış biri için mazot yakmam bile
Evet bende buna sinir oluyorum. Birde bu kız euro ile kazanıyor düşün.Tamam da onları arayan yok ki. Gel beni al bile dememiş KV işgüzarlığı. Millete şöförlük yaptırıyor. Taksilere kıran mı girmiş
Evet degil. Eşim demiş alışverişe gidecektik o gün.Sürekli bişeyler çıkıyor sürekli. Bundan sonra 50 100 tlden fazla gaz atmam arabaya.İyi niyetinizi suistimal ediyorlar. Bu saatten sonra istediklerini yapmadığınızda hiç utanmadan suçlayacaklar sizi, bu tipler hep böyledir. Plan yapmıştık iptal edemeyiz demek hiç zor değil halbuki.
bilemiyorum belki kız utanmış kuzenini aramaya annesini aramış bilemicem kimsenin günahını alamamTamam da onları arayan yok ki. Gel beni al bile dememiş KV işgüzarlığı. Millete şöförlük yaptırıyor. Taksilere kıran mı girmiş
İşte kv beni arasa reddederdim. Eşimi aramış. Eşimde yarın arabayı annemlere bırakırım diyor. Benim kv insanlara yaranmayı sever. Tabı gaz benzın bizden gidecek. Taksıye binse dünya para verecek. Gerçekten işguzar kvInsan elbette akraba , arkadaşlarına yardımcı olur ama anladigim kadarı ile eşinizin Iyi niyeti suistimal edilip görevi haline getirilmiş, o zaman devreye siz girecek hwr defasında başka bir işinizin olduğunu eşininiz unutmuş olduğu belirtip siz gorin devreye derim
Evet bende buna sinir oluyorum. Birde bu kız euro ile kazanıyor düşün.
Sizi düşünmeyen kişileri siz de düşünmeyin. Size sordular mı müsait misiniz diye hayır. Kıza nasıl alırız dedilerae atlasınlar taksiye alsınlar kızıNasıl gitme diyecegim anne babası. Ve benzin gaz atmayacaklar. En son atmadılar.
Kv ile 1 aydır konuşmuyorum Aramak istemiyorum inan. Sesini duymak istemiyorum. Kuzeni desen numarası yok bende.Kuzeni ara. Bizim planımız vardı eşim unutmuş de. Ya da kvye söyle. Her şeyi eşten beklememek lazım
İşte dogrusu bu. Kvde hemen eşime söylüyor. Şeytan diyor al araba anahtarını git evden, vermeSizi düşünmeyen kişileri siz de düşünmeyin. Size sordular mı müsait misiniz diye hayır. Kıza nasıl alırız dedilerae atlasınlar taksiye alsınlar kızı
Muabbetleri yok eşimle. Ayrıca kızın maddiyatı aşırı iyi. Oteline ünlüler falan geliyor. Sanırım pintibilemiyorum belki kız utanmış kuzenini aramaya annesini aramış bilemicem kimsenin günahını alamam
Neden çekiniyorsunuz arayıp söyleyin.Nasıl gitme diyecegim anne babası. Ve benzin gaz atmayacaklar. En son atmadılar.
O kadar utanması olduğunu düşünüyorum. Öyle olsa gel beni al demez kimseyebilemiyorum belki kız utanmış kuzenini aramaya annesini aramış bilemicem kimsenin günahını alamam
zaten maddiyatı iyi insanlar başkalarınl genelde anlamazlar canım)Muabbetleri yok eşimle. Ayrıca kızın maddiyatı aşırı iyi. Oteline ünlüler falan geliyor. Sanırım pinti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?