- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Ben arim isterseniz?Kvnin sesini gercekten duymak istemiyorum
ama bütün seçenekleri bertaraf ediyorsunuz ve buna artık bir çözüm bulmanız gerekiyor, benzin bedava bile olsa bunu yapmaya hakları yok. size hiç mi saygı duymuyorlar da bu kadar rahat kullanıyorlar(çok üzgünüm ama kullanılmak bu artık).Sorun şu ki, benzin var baya arabada. Benzini kullanırlar. Eşim al demez sanmıyorum. Sorun almamaları zaten. Normali alınıp koyulur
Kvnin sesini inanın duymak istemiyorum.ama bütün seçenekleri bertaraf ediyorsunuz ve buna artık bir çözüm bulmanız gerekiyor, benzin bedava bile olsa bunu yapmaya hakları yok. size hiç mi saygı duymuyorlar da bu kadar rahat kullanıyorlar(çok üzgünüm ama kullanılmak bu artık).
Asıl sorun yakıt falan değil sizi bu şekilde kendilerine uydurmaları, sizin özelinizi, planlarınızı önemsememeleri.
Ne yapın edin buna bir sınır getirin mutlaka.
Bundan kendisinin haberi olmalı işte bi şekilde belli etmeniz lazım.Kvnin sesini inanın duymak istemiyorum.
Rahatsız oldugumu degil mi. Eşiminde wp grubuna yazdılar.Pazar günü çalışacakmışBundan kendisinin haberi olmalı işte bi şekilde belli etmeniz lazım.
Kv ile konuşmak istemiyorum. En son hoş ayrılmadık kv ile.Sesini duymak istemiyorum onun.
İşte taksiye 300 400 vermektense bize karşılatacak. Buraya vize için geliyor. Tabi vize yerine falanda kendını götürecek.
Mesaj atabilirsinizKvnin sesini gercekten duymak istemiyorum
evet bunu yapmaya hakları olmadığını anlamaları gerekiyor artık. sizi kullanamazlar ya ne münasebet.Rahatsız oldugumu degil mi. Eşiminde wp grubuna yazdılar.Pazar günü çalışacakmış
Eşime dedimki, denize gidecek olsak, gene mi arabayı bırakacaktın. Hayır. Dedi. Valaha anahtarı saklarım bak dedim. Götüreyim bu seferlik, pazar çalışacak gibiyiz zaten dedi.evet bunu yapmaya hakları olmadığını anlamaları gerekiyor artık. sizi kullanamazlar ya ne münasebet.
Eşime dedimki, anneni arayıp işimiz oldugunu söyleyecegim. Yavrucum götüreyim dedi. Biz denize gidecek olsak, gtu bklu... İçin iptal mi edecektik dedim. Hayır dedi.Bunların sülalesinden bıktım.Mesaj atabilirsiniz
Anne babasına karşı hayır diyemiyor. Onlar işin içinde olursa hayır dıyemıyorBen eşinizden arabasının anahtarını istesem "hayır" diyemez mi?
Demek ki problem eşinizin anne babasına hayır demek "istememesi" .Anne babasına karşı hayır diyemiyor. Onlar işin içinde olursa hayır dıyemıyor
Ablacım benzin gaz atmak diye bir şey yok. İsteseler de atamazlar zaten. En fazla yakıt doldurturlar onu da petrolde yaparlarNasıl gitme diyecegim anne babası. Ve benzin gaz atmayacaklar. En son atmadılar.
ne fark eder ki, anlatmak istediği gayet açık değil mi zaten?Ablacım benzin gaz atmak diye bir şey yok. İsteseler de atamazlar zaten. En fazla yakıt doldurturlar onu da petrolde yaparlaray okudukça kötü oldum ısrarla benzin gaz atmak demeni.
Ben gıcık oldum diyeyimne fark eder ki, anlatmak istediği gayet açık değil mi zaten?
Evet diyemiyor maalesefDemek ki problem eşinizin anne babasına hayır demek "istememesi" .
Anne babasına karşı hayır diyemiyor. Onlar işin içinde olursa hayır dıyemıyor
Bende gıcık oldum. Ve bayrama kadar kvlere gitmeme kararı aldım. İsterse beni boşasın.Ben gıcık oldum diyeyim
O da ayrı birşey. O da var tabi.Esiniz kimseye hayir diyemiyor sadece anne baba degil. Arkadasina kredi kartini vemisti geri isteyemiyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?