Eşim hayır diyemiyor

Sorun şu ki, benzin var baya arabada. Benzini kullanırlar. Eşim al demez sanmıyorum. Sorun almamaları zaten. Normali alınıp koyulur
ama bütün seçenekleri bertaraf ediyorsunuz ve buna artık bir çözüm bulmanız gerekiyor, benzin bedava bile olsa bunu yapmaya hakları yok. size hiç mi saygı duymuyorlar da bu kadar rahat kullanıyorlar(çok üzgünüm ama kullanılmak bu artık).

Asıl sorun yakıt falan değil sizi bu şekilde kendilerine uydurmaları, sizin özelinizi, planlarınızı önemsememeleri.

Ne yapın edin buna bir sınır getirin mutlaka.

Kvnin sesini inanın duymak istemiyorum.

evet bunu yapmaya hakları olmadığını anlamaları gerekiyor artık. sizi kullanamazlar ya ne münasebet.
Eşime dedimki, denize gidecek olsak, gene mi arabayı bırakacaktın. Hayır. Dedi. Valaha anahtarı saklarım bak dedim. Götüreyim bu seferlik, pazar çalışacak gibiyiz zaten dedi.

Nasıl gitme diyecegim anne babası. Ve benzin gaz atmayacaklar. En son atmadılar.
Ablacım benzin gaz atmak diye bir şey yok. İsteseler de atamazlar zaten. En fazla yakıt doldurturlar onu da petrolde yaparlar ay okudukça kötü oldum ısrarla benzin gaz atmak demeni.

Ablacım benzin gaz atmak diye bir şey yok. İsteseler de atamazlar zaten. En fazla yakıt doldurturlar onu da petrolde yaparlar ay okudukça kötü oldum ısrarla benzin gaz atmak demeni.
ne fark eder ki, anlatmak istediği gayet açık değil mi zaten?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…