Eşim hayır diyemiyor

bilemiyorum belki kız utanmış kuzenini aramaya annesini aramış bilemicem kimsenin günahını alamam
Millet de ne uyanık .
Havaalanında zibilyon tane taksi var zaten.
Arayın kv yi siz söyleyin “ Bizim işimiz var , taksiyle gitsin gelsin.” diyebilirsiniz.
Kv ile konuşmak istemiyorum. En son hoş ayrılmadık kv ile.Sesini duymak istemiyorum onun.
İşte taksiye 300 400 vermektense bize karşılatacak. Buraya vize için geliyor. Tabi vize yerine falanda kendını götürecek.

Dediğim gibi sorun eşinde

Kuzeni için birkezdir ama akrabaları için sürekli. Sürekli birşey çıkıyor sürekli.O yüzden gaz benzin çok az atacagım arabaya. Kvler atmayacak. Şimdi gaz bitince benzinle gidecekler. Enayi var nasılsa.

Kv ıle muabbetın olsa arar söylerdım. Zaten kötü gelınım.Şimdi iyice kötü gelin olacak

Kuzeni için birkezdir ama akrabaları için sürekli. Sürekli birşey çıkıyor sürekli.O yüzden gaz benzin çok az atacagım arabaya. Kvler atmayacak. Şimdi gaz bitince benzinle gidecekler. Enayi var nasılsa.
Cnm şu arabayı verin kurtulun bu eziyetten , sizin ne kadar paranız varsa size ödeme yapsınlar, ortak araba ile anca böyle olur , arabadan vazgeçin...

Evet bende buna sinir oluyorum. Birde bu kız euro ile kazanıyor düşün.
e pes artık! valla onlara öyle bir ayar veririm ki isterlerse tamamen hayatımdan çıksınlar umurum olmaz, bu kısacık hayatta bir de bunlarla uğraşamayız. sizin ehliyetiniz varsa onlara lazım olan anda alın gidin çok acil bi işim çıktı almam gerekti taksiye binin bu sefer dersiniz. böyle böyle siz de onları zor durumda bırakın, vallahi hak ediyorlar bu nedir ya!

Ehliyet varda arabayı sürmüyorum.Ya gaz benzin atsalar eyvallah. Atmıyorlar. Çok rahatlar. Ve para yok diye aglanıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…