- 9 Temmuz 2021
- 5.408
- 5.206
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
bilemiyorum belki kız utanmış kuzenini aramaya annesini aramış bilemicem kimsenin günahını alamam
Kv ile konuşmak istemiyorum. En son hoş ayrılmadık kv ile.Sesini duymak istemiyorum onun.Millet de ne uyanık .
Havaalanında zibilyon tane taksi var zaten.
Arayın kv yi siz söyleyin “ Bizim işimiz var , taksiyle gitsin gelsin.” diyebilirsiniz.
Çok dışa dönük biri. Ben pinti oldugunu düşünüyorumO kadar utanması olduğunu düşünüyorum. Öyle olsa gel beni al demez kimseye
Dediğim gibi sorun eşindeMerhaba herkese.Kızlar eşimin kuzeni buraya gelecek.Kvye beni havaalanından alın demiş. Kv lerde araba yok. Kv de eşime söylemiş. Pazar günü gelecek. Bizimde pazar işimiz var, alışverişe gidecegiz.Tamam demiş eşim.Neyse salı günü de bu kız geri gidecek, bunu geri havaalanına bırakacaklar.
Eşimde hayır diyemiyor. Ben neden işlerimi insanlara göre ayarlıyorum. Bir pazarım var, plan yapmışız. Taksi denen bişey var. Birde kuzenimin oteli falan var. Durumu aşırı iyi.2 gün kalıp gidecek.
Eşime işimiz oldugunu söyle dedim.Nasıl söyleyeyim diyor. Salı nasıl bırakacaksın havaalanına dedim.En iyisi cumartesiden arabayı bırakayım kvlere dedi.
Eşime bir ton şey söyledim.Kuzeni ile de sıkı fıkı degil. Görmeye bile gitmeyecek.Ama hayır diyemiyor. Tek dedigin haklısın.
Şu da var. Sürekli kvlerin birşeyleri çıkıyor.Akrabaları zeytin yağı siparişi verıyor.Sonra siparişi verenler buraya geliyor, zeytinyağı almaya.Bu huyundan nefret ediyorum.
Şu da var. Kvler ne gaz ne benzin birşey atmaz. Nasılsa var içinde. Gaz biterse benzinle giderler.Olan bize oluyor yani.
Ben mi çok fesatım. Sürekli bir akrabaları geliyor. Şunu mezarlığa götür, şunu şuraya götür.Yok kvnin annesini köye götür.Bitmiyorlar.
Kuzeni için birkezdir ama akrabaları için sürekli. Sürekli birşey çıkıyor sürekli.O yüzden gaz benzin çok az atacagım arabaya. Kvler atmayacak. Şimdi gaz bitince benzinle gidecekler. Enayi var nasılsa.yılda bikere istiyorsaa gidilir çünkü neden gidilmesin hayat bu belki birgün seninde kuzenine işin düşer ve düşünsene eşi izin vermiyor falan yani nebilim kırıcı bence. Ama her hafta ayda bir falan eşinizi kullandığını düşünüyorsanız o zaaman bir şey diyemem
Kv ıle muabbetın olsa arar söylerdım. Zaten kötü gelınım.Şimdi iyice kötü gelin olacakEşiniz gibiler oldukça bu insanlar istediklerini yaptırmaya devam ederler. Siz de sorunu söylemişsiniz hayır diyemiyor. Aynı benim ailem gibi. Yaşlanınca daha beter oluyorlar sinir krizi bile geçirtiyorlar söyleyeyim şimdiden.
Söylediği halde devam ediyorlarsa hiç yüz vermeyin yaptıkları çok ayıp çok saygısızca.Evet degil. Eşim demiş alışverişe gidecektik o gün.Sürekli bişeyler çıkıyor sürekli. Bundan sonra 50 100 tlden fazla gaz atmam arabaya.
Maalesef eşimde.Bundan sonra 100 tlden fazla gaz atarsam ne olayım. Kvlerın gaz atmadığını kaynımı görünce söylesem miDediğim gibi sorun eşinde
Eşimde saflık işte. Gelde böyle aileden sogumaSöylediği halde devam ediyorlarsa hiç yüz vermeyin yaptıkları çok ayıp çok saygısızca.
Euro ile kazanan birine taksiye binmek zor olmasa gerek yanizaten maddiyatı iyi insanlar başkalarınl genelde anlamazlar canım)
Off kvnin sesini duymak istemiyorum.Neden çekiniyorsunuz arayıp söyleyin.
“Kusura bakmayın , X unutmuş bizim planınız var , kuzeni taksiyle gelsin” bu kadarını söyleyin yeter.
Cnm şu arabayı verin kurtulun bu eziyetten , sizin ne kadar paranız varsa size ödeme yapsınlar, ortak araba ile anca böyle olur , arabadan vazgeçin...Kuzeni için birkezdir ama akrabaları için sürekli. Sürekli birşey çıkıyor sürekli.O yüzden gaz benzin çok az atacagım arabaya. Kvler atmayacak. Şimdi gaz bitince benzinle gidecekler. Enayi var nasılsa.
e pes artık! valla onlara öyle bir ayar veririm ki isterlerse tamamen hayatımdan çıksınlar umurum olmaz, bu kısacık hayatta bir de bunlarla uğraşamayız. sizin ehliyetiniz varsa onlara lazım olan anda alın gidin çok acil bi işim çıktı almam gerekti taksiye binin bu sefer dersiniz. böyle böyle siz de onları zor durumda bırakın, vallahi hak ediyorlar bu nedir ya!Evet bende buna sinir oluyorum. Birde bu kız euro ile kazanıyor düşün.
Ehliyet varda arabayı sürmüyorum.Ya gaz benzin atsalar eyvallah. Atmıyorlar. Çok rahatlar. Ve para yok diye aglanıyorlare pes artık! valla onlara öyle bir ayar veririm ki isterlerse tamamen hayatımdan çıksınlar umurum olmaz, bu kısacık hayatta bir de bunlarla uğraşamayız. sizin ehliyetiniz varsa onlara lazım olan anda alın gidin çok acil bi işim çıktı almam gerekti taksiye binin bu sefer dersiniz. böyle böyle siz de onları zor durumda bırakın, vallahi hak ediyorlar bu nedir ya!
O zaman işinizi şöför gibi kullanmaya devam ederler , siz de böyle sinir olduğunuzla kalırsınız.Off kvnin sesini duymak istemiyorum.
çok az yakıt var alacaksanız ok deyin geçin madem.Ehliyet varda arabayı sürmüyorum.Ya gaz benzin atsalar eyvallah. Atmıyorlar. Çok rahatlar. Ve para yok diye aglanıyorlar
Eşimin o kadar üstüne gittim tepki vermiyor.Baya üstüne gittim. Aramaz hayattaO zaman işinizi şöför gibi kullanmaya devam ederler , siz de böyle sinir olduğunuzla kalırsınız.
Eşinizi sıkıştırın o arasın annesini.
Sorun şu ki, benzin var baya arabada. Benzini kullanırlar. Eşim al demez sanmıyorum. Sorun almamaları zaten. Normali alınıp koyulurçok az yakıt var alacaksanız ok deyin geçin madem.
O zaman siz arayacaksınız başka seçenek yok.Eşimin o kadar üstüne gittim tepki vermiyor.Baya üstüne gittim. Aramaz hayatta
Kvnin sesini gercekten duymak istemiyorumO zaman siz arayacaksınız başka seçenek yok.
Hatta sağlam da bir ayar verin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?