Eşim her gün bileziklerimi istiyor, huzursuzluk çıkmasından bıktım

sadece 8 tane diyerek neden küçümsediniz anlamadım şu an 1 bilezik 100 bin tl size gereğinden fazla takılmış çoğu orta halli aileler bile 4 5 adet alabiliyorken 8 taneyi neden küçümsersiniz anlamadım vermek konusuna gelince bilezilker dinen ve medeni kanuna göre sizin verip vermemek size kalmış bu konu tartışmaya kapalı

Ben de 15 senelik evliyim, düğünden bir hafta sonra bilezikleri bozdurduk. Araba falan değil keşke öyle olsaydı, borçlar vardı onları kapattık. Hiç benim bileziğim, altınım vs diye düşünmedim. Neyimiz varsa birlikte yaptık eşimle. Şimdi bana araba alacağız, bileziklerim var, onları bozduracağım. Hatta bilezik alırken de motivasyonum ilerde araba alabilirsem diye birikim yapmaktı. Ben anlayamıyorum bu kadar benim de benim mantığını.

Sıkıntıda falan olsanız tamam diyeceğim ama arabası için daha 1 ay olmadan bileziklerinizi mi istiyor? Sakın vermeyin, sizin hakkınız o altınlar. Gidin bankaya koyun.

Sadece 8 derken, kuyumcu açmaya mı niyetlenmiştiniz

1 bilezik nasıl 100 bin ? Belki 15 er gram takıldı 8 tane.

Kesinlikle. Ama konu sahibi biraz uçuyor gibi geldi bana. Konuyu açıyor sonra da ortadan kayboluyor.

Bilezikleri kocaya vermeyi çok matah birseymis gibi anlatılmasını doğru bulmuyorum. Dünyanın bin bir türlü hali var. Kadinlar çoğu durumda dezavantajlı oluyor, hamile olabilir, küçük çocuğu olabilir ya da sıkıntılı zamanda olabilir. Her zaman çalışma imkanı olmaz her yerde çalışamaz. Erkek parasız da kalsa gider ucuz bir otelde kalır. Kadınlar öyle her yerde kalamaz. Onun için her kadının kenarda ayrı bir parası olması gerekir. Bilezik de biraz kadinlar için bir çeşit güvence. İlla boşanma değil başa bir musibet de gelse en azindan birkaç ay idare eder.

Ne farkeder ki erkek bir gram bile mehir verse yine kendisine harcıyor, kaç kadın özgürce altınını sadece kendine sarfedebilmiş ki , resmen nitelikli dolandırıcılık bu ...

Umarım oğlunuz falan yoktur , ne biçim bir zihniyet...

Borç kapatmak veya araba almak ile araba modeli değiştirmek aynı şey mi? Kimse kusura bakmasın, şu ekonomide araba sorunlu değilse model yenileyeceğim diye zengin olmadığın halde para harcamak mallık.

Borç kapatmak veya araba almak ile araba modeli değiştirmek aynı şey mi? Kimse kusura bakmasın, şu ekonomide araba sorunlu değilse model yenileyeceğim diye zengin olmadığın halde para harcamak mallık.
Size göre ne için para biriktirmek ve ne için harcamak mantıklı peki?

Sadace 8 derken kaç tane takcaklardi daha .
Eşim sadece iki tane ikili burma taktı.Rahmetli annesinin evliliği boyunca taktığı alyansı taktı.(Kendi parmağıma göre yaptırdık tabi.Büyük oluyordu bana.)Bir de annesi ölmeden önce kolye ve bilekliğin olduğu bir set bırakmış .Ölüp de göremezsem eşine takarsın diye.Başka da bir şey yok.Altınla mutluluk olmuyor.Tüp bebek tedavisine başladım.İlk deneme için eşim para ayırdı.Ama olur da bir kaç deneme yapmak zorunda kalırsak iki bileziğimi de bozarım.İhtiyaç halinde.

ben verirdim bileziklerimi ama sizin durum farkli biraz esiniz utanmadan sıkılmadan istiyor bilezikleri.çar çur ihtimali yuksek.ben verdim bileziklerimi ama kendime araba aldim yani ortak kullansakta araba benm uzerime kayitli.sende o sartla iste arabayi uzerime yapacaksin de.hem model yukseltmek iyi birsey aslinda sizede iyi olur.yani esinizi cokta dusman bolge bellemeyin

Arabayı yukselttirme o senin mehirin bankaya koy gitsin

1. derece ailesi tarafından anne babası hiç takılmadı

düğünde sadece 2. derece yakınlardan toplamda 2 bilezik takıldı

onunda 1 tanesi düğünden sonra alında :)

1. derece ailesi tarafından anne babası hiç takılmadı

düğünde sadece 2. derece yakınlardan toplamda 2 bilezik takıldı

onunda 1 tanesi düğünden sonra alında :)
Olabilir canım böyle şeyler önemli olan huzur sağlık mutluluk o bilezikler yerine gelir ama dermansız dertlere çare yok çokta takıntı yapılacak bi konu değil bence bendede şuan 0 bilezik var ama olsada olur olmasada kafasındayım sizinkiler biraz abartmış en azından 2 tane taksalarmış ama yapmayınca yapmıyorlar hiç üzülmeyin herkes hakettiği değeri görür

Şurada aaaa altınları ver huzur lazımmm , aaaa araba yükseltilsin sen de bineceksin deyip kadının altınlarını vermesine ikna edenler, aynı üye 5 kuruşsuz boşanmak zorunda kalınca, aaaa niye birikimin yok,aaaa niye çocuk yaptın aaa şu aaa bu derler , 5 kuruş faydaları da olmaz. Vermeyin altınlarınızı

Ayyy bu adamlar hep mi aynı olur. Ben de de var o model. Ne almaya niyetlense hep ağzında bilezik lafı. Arabayı düğün takılarıyla aldık bu sefer bilezikle yükseltelimmiler başladı. Zor anacım bu erkek milletiyle uğraşmak!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…