Eşim her hafta sonu gezmeye gidiyor 😖

Sizin böyle konulardaki yorumlarınızı görünce aklıma bir atasözümüz geldi

Evde kendi başını bağlayamayan düğünde gelin başı bağlarmış
Ayrıca ben kvyi cumartesiden beri aramıyorum. Yarın gıdecegız. Sıkılınca eşimin yanına bakcam, telefona bakcam. Ben sıkılcagıma onlar sıkılsın

Arkadaşım annen ne kadar uzakta? Yurtdışında değilse, bebeleri de al uçakla git. Ama giderken onu cezalandırıyor gibi yapma. Senin zaten hafta içi elin birşeye değmiyor, haftasonları da evde durmuyorsun...ben hem fiziksel hem manevi yorgunluktan deprasyona girmek üzereyim, biraz annemde dinleneyim de.

Hafta içi de evlere girmesin...doysun sokaklara. Gelince de o temiz evini, hazır yemeğini, cennet kokulu yavrularını bulamasın evde. Mok götürsün ortalığı, pis annesine muhtaç kalsın 3 ay..o zaman bişeyler dank eder belki.

Yaş kaç bu adamın?

Esi ile zaman geçirmek istemiyor adam. Konu sahibin tek degeri temiz ev ve arada seksmi? Sirf bu yok diye adam iki damla yalandan aglasa ne olur?

Adam her hafta sonu gidiyor. Esini zerre önemsemiyor. Bu yolunu sasirmis, yada çok dertli/mesgul oldugundan dolayi esini azicik unutmus adam degil. Ergen ve esine sifir deger veren birisi. Aslada deger vermeyecek.

Cocuk büyütmek çok yipratici bir durum. Ben tek yapmazdim. Konu sahibinin tek çaresi var, oda bosanmak. Annesine yerlesmek ve onlar ile cocugu büyütmek. Zamen ile is bulup kendi evine yerlesmek. Yoksa bu düzünde en çok o cocuklar zarar görür. Anne yorgunluktan ilgilenemez, tv tablet ile büyürler, mutsuz ve yorgun bir anne ile..

Ama yapmaz. Yada yapamaz bilemiyorum. Bosanma olmaz. Kendine ne kadar yazik ettiginin farkinda degil.

Bir sonraki konunuzda görüşmek üzere diyorum sadece
Valaa açmamaya calısıcam. Takmamaya calısıyorum artık. Eşim dün diyorki. Babam kızım nıye gelmıyor dıyor. Özlesınler dedım bende. Yanı onlar eşime söyleniyor o bana. Onlarda vazgececek cagırmaktan. Kv sıktıgının farkında ve aramıyor bıle artık Ki varya bazen dıyorum korona olayım benı cagırmasın şunlar o derece.

Arada çıkılır tamam ama ne o öyle bekar gibi gezmeler. Sizde kafa dinleyin biraz. Çok taviz vermişsiniz.

Denesin, bir zararı olmaz bence....dediğiniz gibi hiç bir faydası olmazsa boşanmak yine bir seçenek olarak duracak zaten.

Annemle yaşamak da ayrı bir sıkıntı, o da hayatı dar ediyor demiş. Hem denerse görmüş olur. Kendi evimi, annesi mi daha iyi. Annesinde hiç huzur bulamazsa, çocuklar en azından kreş çağına girene kadar bekler.

Nasil tanıştınız?? Zorla mi evlendi bu adam
Yok ikimiz de sevdik. O zaman da ilgi yönünden beklentimi karşılamadığı oldu bazen, bi kez sordum hatta sen beni sevdiğin için mi evleniyorsun yoksa bu kız bana uygun, geçiniriz diye öyle mi evleniyorsun. Ne fark eder dedi çok şey dedim beni sevmiyorsan sırf ben sevdiğim için evlenmek istemem dedim yok seviyorum evlenince daha farklı olcak daha çok ilgi göstercem filan dedi. Annesi sürekli her dakika yanımızda olunca ben surat yapıp kızarak şimdi yanımızda kalmasın sebep yok kalması için, biz baş başa kalalım dedim, annemi sokağa mı atiyim filan dedi neyse o zaman bi hevesi söndü öyle de gitti hep

Çok güzel yazmışsınız acı da olsa ben de gerçeği bilmek istiyorum her zaman. Eşime de dedim beni sevmiyorsan da söyle her zaman en kötüsü de olsa gerçeği söyle diye. Dikkate alcam dediklerinizi konuşcam onla

Asla annesinş kabul etme, mutlaka arkadaşlarınla plan yap madem öyle sen de gez
2 cocukla nereyi gezsin her hafta para desen yok
Gez demesi kolay
Valla bebekten sonra kadin yaniyo es ve ailesinin insafina kaliyo
Kendimden biliyorum vicdansizlara dusersen kadini evde cocuk bakicisi hizmetci haline getiriyolar sadce

Gitmek hep aklımda da annemin evi çocuklar için hiç rahat değil. Biraz daha sinirimi bozarsa gidip gelmicem. Bileti iptal etti de bilmiyorum bundan sonra nasıl davranır. Şu an 29 yaşında

Haa onun sevgi anlayışı şu yani sen ailesine iyi olacaksın her şeyine tamam diyeceksin kapısına köle olacaksın üstüne düşüp ilgileneceksin ancak öyle lütfedip sevecek. Ay ne kadar önemli bu adamın sevgisini kazanmak. Bu adam bozuntusuna 2 çocuk niye kardeşim ya. Hala boşanıp hayatına bakabilirsin farkında mısın

Ben de ev alma konusunu merak ettim.
Peşinat verip kira öder gibi ödeme durumumuz vardı. Gelip benle konuştu peşinat kısmı bende. Ama kabul etmedim. Ona söylemedim ama kendi anneme annesi böyle eşim böyle ilerde ayrılırsam diye onla bu işin içine girmek istemiyorum dedim tamam dedi

Başımızdaki büyükleri görseniz oturup ağlarsınız. İlk konuma gitseniz, onun teyzesinin bana yaptığı eziyeti yazmıştım. Annesi babası apayrı bi dünya. Biz büyüğüz onlar çocuk gibi inanın. Konuşacak kimse gelmedi aklıma. Konuşan olsa bile kısa süre o moda girer sonra heralde aynı doğal haline döner. O 26 yaşındaydı ben 28 evlendik

Bu adam seni sevmiyo mis gibi yapiyo sadece
Cocuklarini biraz buyut sonra vur tekmeyi
Bu boyle gider olmamis ham adam buyumez bu tipler
Ailesine kul kole olsun sesi cikmasin surekli hizmet etsin hepsine ister bu tipler
Cunku aileden onu gormus aile oyle buyutmus
Muhtemelen sesin cikmaz anasina ona bakarsin evde gikin cikmadan cocuklara tek bakarsin diye evlenmistir

Ne diyim konunuza çok üzüldüm, umarim mutlu olursunuz..

bilet almış plan yapmış ve sen sert konuştun diye gitmeyecek hemihadi bakalım görücez...bi de şeyi merak ettim, evi nasıl alacaksınız?
Bileti iptal ettirdi gitmiyor bana ekran görüntüsü yolladı. Peşinat verip kalanı kira öder gibi ödeme şansımız olmuştu ben kabul etmedim anneme durumu anlattım ayrılabilirim ilerde diye tamam dedi

Ben de öyle düşünüyorum. Ama şunu anlamıyorum bi insan ne uğruna sevmediği insanla yaşayabilir, neden rol yapar öyle yaşanır mı? Ona da söyledim sevmiyorsun beni diye. Sevmiyorum diyemiyor da işte benim bazı yaptıklarım sevgisine set oluşturmuş öyle dedi onu da ilk defa duydum öyle şey olmaz dedim. Hatta bi evli çiftten bahsederken demişti o adam karısını sevmiyordur seviyo gibi yapıyordur. Demek ki kendisinden biliyor diye o zaman dank etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…