• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim her şeye para yok diyor

Sizin bu borclardan haberiniz yokmu.Neyin borcunu oduyor acaba .Benim evdeki borctan haberim olur .Allaha sukur yok ama olur yani.Bence sorun ,mutlaka ogrenin acaba ailesinemi yardim ediyor.Soylemeye cekiniyor.
Soruyorum zaten ama agresifleşiyo sana ne der gibi tavırlara giriyo
Esim maasini alir elime sayar sonra odemeleri cikaririz icinden...kalan benim cuzdana...
Yani ben boyle maddi konusu belirsiz bir iliskide cok huzursuz olurdum...asiri supheciyim kisilik olarak...rahat edemezdim
ben de huzursuzum böyle bi haber ısrar edince açıyo kredi kartı borclarını gösteriyo ama her ay beraber ödemeye sıcak bakmıyo ona göre hesap vermek bu
Siz artık hayatlarınızı birbirinizle paylasıyorsunuz; para varsa birlikte yiyeceksiniz, borc varsa sıkıntısını birlikte çekeceksiniz. Yani borclari sana yansitmak istemiyorum bahane olmamali.Tabi ki evin gelirini giderini,nerelere ne borcunu oldugu bilmelisiniz. Allah korusun yarın başına bir is gelse sizin ne durumda kalacaginizi bilmeye hakkiniz oldugunu düşünüyorum.
evet bahane çünkü her şeye yok yok yapıyo. Bakalım bi daha konuscam ama agresiflesecek eminim

Ve de güvensizlik yaratıyo gözümle görmediğim için.

Çok normal.
Evlilikte şeffaf olmalı, o para ortaya konmalı.
Agresifleşmesi çok yersiz. Bilmelisiniz.
Şahsen düşünüyorum o agresifleşiyorsa ben de kavga çıkartırdım sanırım, gizli saklı işlere gelemem...

Bizim de aynı durum yani evet gerçekten para YÖK eşim bütün parasını bana verir ben henüz çalışmıyorum. Kredi kartı vs hepsi bendedir bütün borç falan ben biliyorum ama bu da çok sıkıcı sevmiyorum

Çok normal.
Evlilikte şeffaf olmalı, o para ortaya konmalı.
Agresifleşmesi çok yersiz. Bilmelisiniz.
Şahsen düşünüyorum o agresifleşiyorsa ben de kavga çıkartırdım sanırım, gizli saklı işlere gelemem...
Kavga çıkıyo zaten:KK11: sonuca ulasmadan günlerce küslük haksız olmasına ragmen gönül de almıyo

Bizim de aynı durum yani evet gerçekten para YÖK eşim bütün parasını bana verir ben henüz çalışmıyorum. Kredi kartı vs hepsi bendedir bütün borç falan ben biliyorum ama bu da çok sıkıcı sevmiyorum
Bihaber olmaktan daha iyidir bence

Bizde parayi bulunca futursuzca harciyoruz o tatil bu mekan o sehir sonra su 2 ay sıkalim bari diyoruz.
2 ay bana dokanma diyor esim.
Bi de boyle bisi var.

Kavga çıkıyo zaten:KK11: sonuca ulasmadan günlerce küslük haksız olmasına ragmen gönül de almıyo

Sinir krizi geçirebilirdim :) Güvensizlik hissi çok kötü.
Evliliğiniz sizi tatmin edemiyor bir türlü, heralde gittiği yere kadar sabredeyim diyorsunuz, acabam kalmadan...
Keşke bir aile terapistine ikna olsa.

Sinir krizi geçirebilirdim :) Güvensizlik hissi çok kötü.
Evliliğiniz sizi tatmin edemiyor bir türlü, heralde gittiği yere kadar sabredeyim diyorsunuz, acabam kalmadan...
Keşke bir aile terapistine ikna olsa.
Aynen öyle. Terapisti söylemedim ben henüz. Ona göre her seye takan benim. Değişen bir şey yok. Hatayı ben en basında yaptım:işsiz:

Aynen öyle. Terapisti söylemedim ben henüz. Ona göre her seye takan benim. Değişen bir şey yok. Hatayı ben en basında yaptım:işsiz:

Ona da para yok der heralde söyleseniz.. Bence gereksiz bir borca girmiş gibi.
Yani ortak noktalar bulunmalı bi şekilde.
Umarım diretmez...

Eşimle aylardır süregelen kronik bi problemimiz var. Bende kredi kartı var onunla aldıgıma hiç karısmaz çümkü ben zaten abartmam. Sorun su ne zaman suraya gidelim desem para yok, tatile gidelim desem para yok diyor. Ben de merak ediyorum parayı nerelere harcadıgını sorunca agresifleşiyo. Bana maddi meseleleri borcları yansıtmak istemediğini söylüyo ama bu konuda saf hissediyorum kendimi istiyorum ki maası koysun ortaya kira aidat faturaları falan ödeyelim kalandan haberim olsun bi şeyleri planlayayım ben de. Ama ne zaman böyle konusmaya calıssam agresifleşiyo bişi saklıyorum sanki senden borcları sana yansıtmak istemiyorum diyo. Yansıtmak istemiyo ama hep para yok diyo. Tezat yani. Ben de bi şeyden haberim yok diye üzülüyorum. Ve de güvensizlik yaratıyo gözümle görmediğim için. İstediğim hiçbi yere gidemiyorum o onaylamadan. İş arıyorum zaten bulamıyorum. Bana para yok derken kendisi de gezmiyo tabii ki ama ben huzursuzum böyle her şeyden bi haber. Çalışmayan hanımlar nasıl yönetiyosunuz bu durumu?
Sen calısıyor musun
Bizim de maaslarımız iyi ama yüksek bi ev kredimiz var
Sizin borcunuz var mi?
Bizde de eşime para yok hep ben derim
Ona kalsa herseye yetecek kadar paramız sürekli var:)
Farklı evlerde yasıyoruz sanırım
Siiznki
Herseye yok diyor
Benimki de herseye var diyor:)
O da can sıkıcı

Eşin çirkinleşmiş ne demek hesap mı vericem? Aynı evde yaşayan iki hayat arkadaşı iseniz gerekirse hesap vericek! Nereye gidiyor o para? Kime yada neye gidiyor elbette hakkın bilmek.

Ailesine yedirio olmasim yada kardesi fln varsa ona benimkinim cidden borcu var o yuzden sormuom para nereye gidio diye araba kredisi kira flm zaten kafada hesap yapiom elime bisey kalmio neyseki benim maas iyi yoksa ac kaliriz:KK49:

Hem eve para getirmiyorsunuz hem de tek tek soruyorsunuz diye sinir oluyordur belki
Evde oturuyorsunuz kartı size vermiş hala bu para nereye gidiyor diye hesap sorunca söyleyesi gelmiyordur belki

İnşallah gönlünüzce iş bulursunuz. Eşiniz de sorumluluktan bunalmış olabilir.

Bir de yeni evlisiniz para konusu da gerçekten tabu . Zamanla aşarsınız dert ermeyin .

Ben giderlerin ucunu kaçırdım haberim yok nereye ne veriyoruz. Bilmek istesem eşim söylemese çok kızardım tabi. Bilmek hakkın.

Daha dün maaşını çekmiş hesapta da fatura ödemek için biraz bırakmış.Daha kapıdan adım atınca parayı bana verdi.Her zaman da bana veriyor al sen hallet diye.Hoş az maaş borçlar biraz zorlanıyoruz.Her şeye kafa yoruyorum o da kötü

Back
X