Dün oğlumun ilk yaş gününü kutladık ev curcunaydı benim memleketten gelen akrabalarıma vardı eşimin ailesi de ve eşimin ilk evliliğinden olan kızı. Binbir emekle ve özenle hazırlandım herşey iyi güzel pastayı yaktık resim çekicez o sırada eşimin kızının kolu çakmağa değdi biraz kızardı ağlayarak gitti neyse eşim gtti getirdi biz fotoğraf falan çekiyoruz hani ben çok bişe olmadı diye önemsemedim babaannesi var halaları var ilgileniyorlar zaten kalabalık resim çekme derdinde herkes hani kutlama falan neyse geri geldi onlarda resim çektik falan Bi kargaşa kızı götürüyor eşim ağlıyo mu napıyodu göremedim Bi dur tmm diye Bi yandan kızarak dur ecdadını s.... Dedi herkesin içinde herkes şok sus pus oldu ama ben yerin dibine girdim kız kardeşim peşinden gitti ya sen napıyosun bu ne ayıp nasıl edersin öyle küfür diye bide ona çıkıştı sanane diye ve bunu da herkes duydu en özel günüm mahvolmuş oldu okadar insana yaptığı terbiyesizlik evime ilk defa gelen akrabalarıma kırılan gururuma utancıma neye yanıyım ve nasıl dvranıyım napıyım konuşsam bile anlamaz kendini suçlu görmez bıktım bu edepsiz hallerinden napcamı şaşırdım hiçbişekilde konuşmuyorum şuan napcamı da bilmiyorum uzun ve karışık oldu kusura bakmayın Bi akıl veren olursa lütfen