Eşim herkesin içinde küfür etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Snglmhmt

Emir❤️Tuana
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2016
761
792
53
39
Dün oğlumun ilk yaş gününü kutladık ev curcunaydı benim memleketten gelen akrabalarıma vardı eşimin ailesi de ve eşimin ilk evliliğinden olan kızı. Binbir emekle ve özenle hazırlandım herşey iyi güzel pastayı yaktık resim çekicez o sırada eşimin kızının kolu çakmağa değdi biraz kızardı ağlayarak gitti neyse eşim gtti getirdi biz fotoğraf falan çekiyoruz hani ben çok bişe olmadı diye önemsemedim babaannesi var halaları var ilgileniyorlar zaten kalabalık resim çekme derdinde herkes hani kutlama falan neyse geri geldi onlarda resim çektik falan Bi kargaşa kızı götürüyor eşim ağlıyo mu napıyodu göremedim Bi dur tmm diye Bi yandan kızarak dur ecdadını s.... Dedi herkesin içinde herkes şok sus pus oldu ama ben yerin dibine girdim kız kardeşim peşinden gitti ya sen napıyosun bu ne ayıp nasıl edersin öyle küfür diye bide ona çıkıştı sanane diye ve bunu da herkes duydu en özel günüm mahvolmuş oldu okadar insana yaptığı terbiyesizlik evime ilk defa gelen akrabalarıma kırılan gururuma utancıma neye yanıyım ve nasıl dvranıyım napıyım konuşsam bile anlamaz kendini suçlu görmez bıktım bu edepsiz hallerinden napcamı şaşırdım hiçbişekilde konuşmuyorum şuan napcamı da bilmiyorum uzun ve karışık oldu kusura bakmayın Bi akıl veren olursa lütfen

Ne diyeceğimi bilemedim cok kötü olmuş, kiz kac yaşında cok mu yanmış ne olmus nereye götürüyordu kizi yaptığı cok ayip cok üzüldüm

Anlayana kadar konuşmayın. Ve herkesin içinde küfür ettiyse herkesin içinde özür dilemeli en azından birkaç akraba varken
O kapasite yok onda anlamıycana eminim çünkü biliyorum kendini kesinlikle suçlu görmüyor çünkü annesi tarafından bu yönde destekleniyor

2.es olmaya karar verirken hic dusunmediniz mi?
Adamin kizi soz konusu ne fotografi?
Esinizin ilk kufuru degildir bu eminim. Kufur etmeyen adamin durduk yere agzindan kufur cikmaz.
Ayrica ne fotografmis arkadas bir cocugun kolu yanacak ben o fotografi o kadar onemsemezdim sahsen. Kusura bakmayin biraz bencil buldum sizi.
Bakin ben kendi karakterimi biliyorum mesela oyle bir evlilik yapamazdim. Sizler evlenirken yurek yiyiyorsunuz sonra agliyorsunuz.
Esinizin kufur etmesini onaylamiyorum kesinlikle ama sizi de normal bulmadim.

Asla konuşmayın asla taviz vermeyin. Bu küfür size dimi? Yuh ya yuh. İnanamıyorum. Gerçekten gerekirse 3 ay sürsün asla ama asla muhatap olmayın millete karşı ne konuma düşürdü. Hatasını anlayana kadar diretin, ben sana akrabalarının önünde ecdadını.. dicem o zaman anlaşalım diyin.

Küfre değilde ben,çocuğun eli cakmaga degiyor canı yanıyor,şu halaları babaannesi var diyorsunuz. Kocanız için değilde hani insan merhamet etmez mi,bakiyim çok mu yandı gel suya tutalım falan deseydiniz cocuga,annesi yoksa orda o çocuk yalnizdir,net. Baba okuzunun çocuğa yaptığı küfür ortada, asıl ben onun ...... ...... ...... .....

Yalnız bu çok canımı yaktı Bi an ama haklısınız öfke kontrolü olmayan ağzı bozuk Bi baba😟

Çok özür dilerim sizi üzdüysem, ona kızdığım için öyle yazdım sizi üzmek istememiştim hakkınızı helal edin.. Sadece evde sürekli küfreden baba gören bi çocuğu düşündüm ve üzüldüm yalnızca.

Esinizin ilk kufuru degildir bu eminim. Kufur etmeyen adamin durduk yere agzindan kufur cikmaz.
Ayrica ne fotografmis arkadas bir cocugun kolu yanacak ben o fotografi o kadar onemsemezdim sahsen. Kusura bakmayin biraz bencil buldum sizi.
Bakin ben kendi karakterimi biliyorum mesela oyle bir evlilik yapamazdim. Sizler evlenirken yurek yiyiyorsunuz sonra agliyorsunuz.
Karışık anlattığım için tam anlamamışsınız biraz sakin öncelikle hemen yargılamayın tabii kızına üzüldüm ben o hengamede yandığını farketmedim sonradan öğrendiğim için direk anlattım ben normal huysuzluk yapıyo falan sandım o esnada bu birincisi evet eşimin ağzı genelde bozuktur ama bu herkesin içinde küfür edebileceği anlamına gelmez

Konu sahibine de adama fena sinirlendim,biri fotoğraf derdinde,adam kolu yanan cocuguna bağırıyor kufrediyior. Çocuk içime dokundu ya 😔

Asla konuşmayın asla taviz vermeyin. Bu küfür size dimi? Yuh ya yuh. İnanamıyorum. Gerçekten gerekirse 3 ay sürsün asla ama asla muhatap olmayın millete karşı ne konuma düşürdü. Hatasını anlayana kadar diretin, ben sana akrabalarının önünde ecdadını.. dicem o zaman anlaşalım diyin.
Bana değil kendi kızına

Eşiniz kızına küfür etmiş diye anladım ben. Doğru mu anlamışım?

Eğer öyleyse kendinizi bu kadar düşünmenize şaşırdım. Kız hem yanmış hem de onun gururu sizinkinden daha fazla incinmiştir. Siz hala "en özel günüm mahvoldu" derdindesiniz.
Adam ilk defa mı küfür ediyor da bu kadar şaşırıp üzüldünüz?

Küfre değilde ben,çocuğun eli cakmaga degiyor canı yanıyor,şu halaları babaannesi var diyorsunuz. Kocanız için değilde hani insan merhamet etmez mi,bakiyim çok mu yandı gel suya tutalım falan deseydiniz cocuga,annesi yoksa orda o çocuk yalnizdir,net. Baba okuzunun çocuğa yaptığı küfür ortada, asıl ben onun ...... ...... ...... .....
Ne kadar meraklısınız hemen insanları yargılamaya çok şükür merhamet sahibiyim konu uzun ve karışık olduğu için tam anlayamadım ben o esnada görmedim yandığını nolduğunu anlayamadım sonradan öğrendim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X